Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én mc-4 használok, röviden szolva f.sza,mc-5 öt az isti kimondottan sáros talajra ajálta,11500 pénz volt a mc 4
Addig jó
termeltünk bort buzát békességet..
Látom termelt a nép
Na,ha 44-es lett vóna,akkó most mit írná ?És ha 911 ?Megtehettem annak idején,akkó király vótam bassameg ,könnyű visszafikázolódni arra a régmúltra.Vót bammeg, vót ,else tudod képzelni mennyi .Azóta tudom milyen fent és lent és segítem a szegényeket,nem lenézem
mc 5 ránézésre jobb lehet sziklásra de azt nem tudom nem használtuk...
bírta.....de amúgy van ...

viszont horinak is ezt tettük fel gépére és nagyon szétmotorozta vele romániát és nagyon jó volt neki is...és sokáig bírta..jó gumi ..talán s12 tovább bírja de viszont mikor felére lekopik s12 akkor elég vastagok már a bütykei..viszont ez akkor jobb inkább.....
persze vágás nélkül mondom.....
az idomszett ára 100euró+posta költség! ha kérdés van keress fel emailben! petrusch@citromail.hu
itt Levi használt mc-5-öt azt mondja egész jo, lassan kopik , birja a sziklát.

fel kell gumiznom ebben a nyákos időben elejét hátulját valami újra...
legjobb lenne s-12 csak messze vagy az a baj...
sziklát kövest birta.?

bár felétek nem nagyon van ...
az mc4 az kifejezetten jó volt és azthiszem nem is volt már a végén 120 asba ...csak 18-20 pénz körül van ...volt ...annyiért meg nem az a legtutibb..
hallo emberek valaki probálta már hátul a metzeler mc-4, és mc-5 gumikat,
melyik jobb sárban, de azért birja a sziklát is...
Mémondod, most vett volna fiat alkatrészes ferrarit? :)
Szia !

Honlapodon láttam magura kuplungokat,és érdeklődnék, hogy esetleg Yz 125-re van e ilyesmid?
Te ma nagyon pihent vagy
100.94 es lc4 dugvány menyire lehet kopott?
Dugó, fadugó, parafa dugóóóó...minden lyukba dugó kell....
akkor a dugóra nem jön válasz
Simán...legalábbis az UFO-k ezt mondták...
Mi 2003 decemberében vettük az 520-ast, előtte egy Supercomp volt (erről sajna nincs kép, csak a fotóalbumban pedig szép volt az is) Gödöllőn a Szekereséknél vettük a supermoto kerekeket. Huu de jó a memóriám
megint lesz 520 -as ?
tényleg jó passzba van a geppa...

és mit tudtok a balesetről..én azt hallottam , hogy valami fiatzal gyerekek jogsi nélkül rallyztak a földutakon és szűken jöttek egy kanyarba szembe ..és kb...ez történt..
de mi lett a vége az ügynek..elmarasztaltak valakit ? mégiscsak meghalt egy ember...

nyugodjon békében! már biztos endurózik a felhőkön..
Na jól van, elcsúszott egy kicsit az egyik karakter...
a kis időutazó