Na,ha 44-es lett vóna,akkó most mit írná ?És ha 911 ?Megtehettem annak idején,akkó király vótam bassameg ,könnyű visszafikázolódni arra a régmúltra.Vót bammeg, vót ,else tudod képzelni mennyi .Azóta tudom milyen fent és lent és segítem a szegényeket,nem lenézem
viszont horinak is ezt tettük fel gépére és nagyon szétmotorozta vele romániát és nagyon jó volt neki is...és sokáig bírta..jó gumi ..talán s12 tovább bírja de viszont mikor felére lekopik s12 akkor elég vastagok már a bütykei..viszont ez akkor jobb inkább.....
persze vágás nélkül mondom.....
Mi 2003 decemberében vettük az 520-ast, előtte egy Supercomp volt (erről sajna nincs kép, csak a fotóalbumban pedig szép volt az is) Gödöllőn a Szekereséknél vettük a supermoto kerekeket. Huu de jó a memóriám
és mit tudtok a balesetről..én azt hallottam , hogy valami fiatzal gyerekek jogsi nélkül rallyztak a földutakon és szűken jöttek egy kanyarba szembe ..és kb...ez történt..
de mi lett a vége az ügynek..elmarasztaltak valakit ? mégiscsak meghalt egy ember...
nyugodjon békében! már biztos endurózik a felhőkön..
viszont horinak is ezt tettük fel gépére és nagyon szétmotorozta vele romániát és nagyon jó volt neki is...és sokáig bírta..jó gumi ..talán s12 tovább bírja de viszont mikor felére lekopik s12 akkor elég vastagok már a bütykei..viszont ez akkor jobb inkább.....
persze vágás nélkül mondom.....
fel kell gumiznom ebben a nyákos időben elejét hátulját valami újra...
legjobb lenne s-12 csak messze vagy az a baj...
bár felétek nem nagyon van ...
melyik jobb sárban, de azért birja a sziklát is...
Honlapodon láttam magura kuplungokat,és érdeklődnék, hogy esetleg Yz 125-re van e ilyesmid?
és mit tudtok a balesetről..én azt hallottam , hogy valami fiatzal gyerekek jogsi nélkül rallyztak a földutakon és szűken jöttek egy kanyarba szembe ..és kb...ez történt..
de mi lett a vége az ügynek..elmarasztaltak valakit ? mégiscsak meghalt egy ember...
nyugodjon békében! már biztos endurózik a felhőkön..