Hali.
hagyd a melót a fra-ba,a géppel foglalkozz,ideális az időjárás is ki kell használni!Heves megyében vannak segítőkész cimbik,akiktől én is szoktam hasznos infókat szerválni
telóra van jó néhány beállítási lehetőség egyébként!
súlytól,tereptől,egyéntől függően tapasztalnod kell.
Ma próbáltam hívni,nem emelte:(
Azt mondod külhonban lehet?
vagy küldjek neki sms-t?
Ami nekem kell sztender,arról annyit tudok,hogy a szár 377mm hosszú kell hozzá a felfogató bak is,rugó,gumi aztán mehet fel rugó,gumi az újban sem húzós,úgyhogy csak a mechanika lenne lényeges hali
na akkor majdnem eltaláltam a kilométert ....1000ret tévedhettem max..
hát rugócsere mindenképp játszik... ha szakszerű akarok lenni mert ezekhez a rugókhoz már nagy a súlyod..és még plusz 9-10 kilót számolj rá..a cuccaidra..az 105 és az nagyon sok..
amúgy könyvet nem adtak hozzá ? mert abba faszán le vannak írva a dolgok/ beállítások stb... periódusai a szervízeknek... ...esetleg olyat kell szerezni...
Egy KTM SX 250-esbe 1:40-es vagy 1:50 es keveréket kell keverni ?
2003 as évjáratú.
Egyik ezt mondja másik azt :D
hagyd a melót a fra-ba,a géppel foglalkozz,ideális az időjárás is ki kell használni!Heves megyében vannak segítőkész cimbik,akiktől én is szoktam hasznos infókat szerválni
telóra van jó néhány beállítási lehetőség egyébként!
súlytól,tereptől,egyéntől függően tapasztalnod kell.
Azt mondod külhonban lehet?
vagy küldjek neki sms-t?
Ami nekem kell sztender,arról annyit tudok,hogy a szár 377mm hosszú kell hozzá a felfogató bak is,rugó,gumi aztán mehet fel rugó,gumi az újban sem húzós,úgyhogy csak a mechanika lenne lényeges hali
Nem tud valaki erről a motorról valamit mert nagyon bivaly a kinézete remélem a belselye is
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
Próbálkozik az ember...
Ilyenkor spórolok a kilométerrel:
Most néztem 199,6 üzemóránál jártam pont 6666km-nél A sok hatos, még fejjel lefelé is...
2009.10.11
Délután motorolni kellene...
amúgy nem azért kérdeztem, hogy mennyi az üzemóra meg a km..mert a kettő arányából sejtem merre mentek vele...
és esetleg mindezek fényébe neked tudok jobb tanácsokat adni...hogy mikor hány nap múlva mi fog történni.....
Km nemtudom pontosan mennyi van benne megmondom öszintén de holnap megnézem meló után.
Jo8 mindenkinek
hát rugócsere mindenképp játszik... ha szakszerű akarok lenni mert ezekhez a rugókhoz már nagy a súlyod..és még plusz 9-10 kilót számolj rá..a cuccaidra..az 105 és az nagyon sok..
amúgy könyvet nem adtak hozzá ? mert abba faszán le vannak írva a dolgok/ beállítások stb... periódusai a szervízeknek... ...esetleg olyat kell szerezni...
Vagy tippeljünk?
Leginkább telobeállitás érdekelt volna 95 kg vok.
Lottot meg nem töltök nem az én sportom.
bunkó megjegyzéseket sporoljuk.
Köszi!
biztos lottózós a csávó...
DID VT2 csak egy tipp
az igaz hogy az olajat felbontás után kb 1 hónapjára már nem szabad használni mert oxidálódott ?
majdnem 300 exc 2000 ből::---))
nagy bajod nem lehet vele...