Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratulálok a KTM-hez
Most mar büntetlenül irthatsz ide
a gizgazod hányas évjárat és mennyiért adod?
(csak kíváncsiság)
hát 100 at
Mennyit ér szerinted egy komplett akra rendszer? Nem a karbonos végü? Jo állapotban?
2007- esnél az exc blokk maradt a régifajta.....de a 07 es cross már az sx-f blokkal jött ki
Az hogy lehet? Mert a 2007es nél az exc és az sxf teljesen más. Az elötti évjáratokra ez nem érvényes? /csakhogy mielött megveszem gondoltam megkérdem/
Holnap akkor rádcsörgök, aztán feladjuk a jövő héten, az úgy megfelel?
passzol
VAGY be kell állítani úgy hogy a következő karambolnál jó felé hajoljon
Sziasztok! Tudja-e valaki ,hogy az 525sx 2005 passzol-e az 525exc-val 2006os.? Kipufogorendszerre értem a kérdést.?
Persze,most nincs sok melóm,csak ennyi A hétvégén megint szopok,mint mindíg Lassan lehet a motorokat eladni,me csak itt porosodnak és öregednek meg
Van egy NX650 telóm, elfosta magát mai nap úgy tisztességesen. Eltudnád vállalni?
Egy hosszú passzos cső kell, meg egy jó nagy satu és máris egyenes lesz
ja és azt a minimális hajlást kalapáccsal ki egyengettem
befogtam esztergába, és úgy indikátoróráztam meg a krómszárat. hát nem olyan mint a cövek remélem ez már nagyjából pontos
poén volt de mindegy feltörök érted

amugy szétszedtem, de nem az volt a céloom hogy én most itt halálpontosakat mérjek, csak megtudjam görbe e vagy más faszság van
te bélám nem kéne szétszedni ezt a telót először.....jó hogy nem rongybatekerve raktad be a szuperlézerszerszámodba...

szóval így még a jó teló is görbe mert ennyi idős korában már lóg a becsúszószár nemkicsit .....
tehát szét kéne szedni és mikor le van pucolva akkor beletenni prizmába ....jó ez a fa & szög megoldás ezen a végén
szóval nagyon állni kéne a végeknek stabilan mikor forgatod a telót és órázod...itt ha alámegy egy szálka lehet jó is lesz a görbe telód ...

van ilyen murphie törvény ..
a pontos munkáról.......én mindíg ezzek szerint dolgozom
1.mérd mikrométerrel
2.jelöld krétával
3.vágd baltával
Most tényleg kiröhögteted magad? Összerakva semmit nem mérünk szivi Isteneeeeeeeeeeeeeem
Természetesen
Ez már így képről is görbének látszik :)
Én mondjuk parasztos módon élvonalzóval szoktam nézni, ha fény átvilágít közte és a krómszár között, akkor az baj. Persze egy órás prizmás megoldás profibb.
Upside down telók a tubus aljánál, sima telók meg a villahíd alatt szoktak a befogásnál, általában ott már látszik hogy a króm elcsesződött, meggyűrődik megreped. De majd jön csika aztán megmondja a tutit.
kókány, pontatlan, de a célnak megfelelt

tessék csika feltörök mint konkurencia
szép EXC! erről infóztam a zoozee-t hogy sok-e a 160óra egy ilyen 2T 300asba,mert egy ismerős is szemezett vele! tesztnapon az ilyen 300assal 1 órát mentem,a legjobban az tetszett! utána a 150sX! nagyon szépek ezek az újabb designosok! gratulálok!
ez már egyszer ki is égett. a panel közepén let egy lyuk de meg hekkeltem
enyém 1986 -os kiadás....azóta faszán megy kétszer volt baja... de nem vészes

viszont múltkor kihervadt a hangszóró membránja és szar volt a hangja ...belenéztem és rákötöttem egy külsőt garázsba fasza már sok éve...néha mikor lent van a gyerek néz rajta mesét...vagy ha lent ér az este megnézem a barátok köztet....
Full gyári! Én ötévenként találkozom ilyen állapotúval!