Az hogy lehet? Mert a 2007es nél az exc és az sxf teljesen más. Az elötti évjáratokra ez nem érvényes? /csakhogy mielött megveszem gondoltam megkérdem/
te bélám nem kéne szétszedni ezt a telót először.....jó hogy nem rongybatekerve raktad be a szuperlézerszerszámodba...
szóval így még a jó teló is görbe mert ennyi idős korában már lóg a becsúszószár nemkicsit .....
tehát szét kéne szedni és mikor le van pucolva akkor beletenni prizmába ....jó ez a fa & szög megoldás ezen a végén
szóval nagyon állni kéne a végeknek stabilan mikor forgatod a telót és órázod...itt ha alámegy egy szálka lehet jó is lesz a görbe telód ...
van ilyen murphie törvény ..
a pontos munkáról.......én mindíg ezzek szerint dolgozom
1.mérd mikrométerrel
2.jelöld krétával
3.vágd baltával
Ez már így képről is görbének látszik :)
Én mondjuk parasztos módon élvonalzóval szoktam nézni, ha fény átvilágít közte és a krómszár között, akkor az baj. Persze egy órás prizmás megoldás profibb.
Upside down telók a tubus aljánál, sima telók meg a villahíd alatt szoktak a befogásnál, általában ott már látszik hogy a króm elcsesződött, meggyűrődik megreped. De majd jön csika aztán megmondja a tutit.
szép EXC! erről infóztam a zoozee-t hogy sok-e a 160óra egy ilyen 2T 300asba,mert egy ismerős is szemezett vele! tesztnapon az ilyen 300assal 1 órát mentem,a legjobban az tetszett! utána a 150sX! nagyon szépek ezek az újabb designosok! gratulálok!
enyém 1986 -os kiadás....azóta faszán megy kétszer volt baja... de nem vészes
viszont múltkor kihervadt a hangszóró membránja és szar volt a hangja ...belenéztem és rákötöttem egy külsőt garázsba fasza már sok éve...néha mikor lent van a gyerek néz rajta mesét...vagy ha lent ér az este megnézem a barátok köztet....
Most mar büntetlenül irthatsz ide
a gizgazod hányas évjárat és mennyiért adod?
(csak kíváncsiság)