Srác akié az EXC minimálisan megy vele utcán (ahhoz van is utcai 21/18-as szettje) csak rájött hogy átgumizni terepre nem egy 5-10 perces művelet! Ezért nem jött képbe az SM szett.
Helló, köszi a választ ha minden igaz 2002-es az EXC de hétvégén megnézzük pontosan a tengely átmérőket... talán elöl-hátul 20-as van még ezekben. Van most egy szett jó áron sima 21/18 az eredeti tárcsákkal... a 320-as terepre nekem túlzásnak tűnik, meg az adapter is külön lóvé meg macera. Azért köszi az ajánlatot!
Nekem is LC4-é volt az EXC-be. Egy az egybe jó bele, csak a hátsókereket kell megfordítani. (féktárcsa-lánckerék) Ha 2000-2002-es az EXC akkor a tengely is stimmel + a távtartók is jók lesznek csak az első kerék egyik oldalára kell egy plusz távtartó (ugyanakkora mint a gyári). Egyébként ha érdekel nekem még megvan a szett 320-as tárcsával fékátalakítóval mindennel.................
Sziasztok, nem tudja véletlenül valaki hogy a 600-as LC4 kerekei jók-e 400-as EXC-be? Féktárcsák azonosak, tengelyátmérőket valószínű össze lehet hozni perselyezéssel vagy csapágy cserével... Csak a lánckerék és féktárcsák pozíciójában nem vagyok biztos. Mennyire csereszabatosak ezek? Előre is köszi a választ! Üdv! pzs
á csak alap dolgot. valamit bármit. mert szerintem ez a blokk nem ebbe a vázba való. motorszámom nincs is. kis kuplungos, kisebb az átmérője mint a 620 SC nek meg mittudom én. eddig semmit nem tudtam hozzá venni csak úgy.. és nem azért mert régi.. mert mondom szűrő kell 620 LC4 hez . leveszi a polcról és nem olyan ami nekem kell, blackomotoéknál sem azt a szűrőt dobta ki a gép mint ami benne van meg ilyen apróságok..
Nekem is LC4-é volt az EXC-be. Egy az egybe jó bele, csak a hátsókereket kell megfordítani. (féktárcsa-lánckerék) Ha 2000-2002-es az EXC akkor a tengely is stimmel + a távtartók is jók lesznek csak az első kerék egyik oldalára kell egy plusz távtartó (ugyanakkora mint a gyári). Egyébként ha érdekel nekem még megvan a szett 320-as tárcsával fékátalakítóval mindennel.................
na jóez így