Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem uj , de jo lesz remélem, majd az idő megmondja.
jo reggelt Narancs Vidék..
Srác akié az EXC minimálisan megy vele utcán (ahhoz van is utcai 21/18-as szettje) csak rájött hogy átgumizni terepre nem egy 5-10 perces művelet! Ezért nem jött képbe az SM szett.
Bocs. Én automatikusan SM szettre goldoltam! Ha enduró akkor szerintem még egyszerűbb a helyzet.
Helló, köszi a választ ha minden igaz 2002-es az EXC de hétvégén megnézzük pontosan a tengely átmérőket... talán elöl-hátul 20-as van még ezekben. Van most egy szett jó áron sima 21/18 az eredeti tárcsákkal... a 320-as terepre nekem túlzásnak tűnik, meg az adapter is külön lóvé meg macera. Azért köszi az ajánlatot!
Szia!

Nekem is LC4-é volt az EXC-be. Egy az egybe jó bele, csak a hátsókereket kell megfordítani. (féktárcsa-lánckerék) Ha 2000-2002-es az EXC akkor a tengely is stimmel + a távtartók is jók lesznek csak az első kerék egyik oldalára kell egy plusz távtartó (ugyanakkora mint a gyári). Egyébként ha érdekel nekem még megvan a szett 320-as tárcsával fékátalakítóval mindennel.................
jó az megforditva csak nekem egyből ez ugrott be.
jóó hát de akkor vettem volna mást mondjuk akkor meg szétunnám az agyam..
na jóez így
Látom nem vagyok elég gyors :) A kerék megfordítása a menesztőnek sztem nem árt, a gumit is megfordítod aztán kész... gondolom én.
mostmár lehet a májadat ültestgetnéd át azóta...akkor inkább dugót cserélek
Ez igaz de a kereket megfordítani nem tűnik bonyolultnak.
jó de akkor másfele fog forogni nemtudja majd a kerék merre van az előre
ver az isten ezzel a szarral. azon a napon inkább ittam vóna meg egy üveg páleszt amikor megvettem ( mondjuk lehet akkor este meg is ittam )
megfordítod a kereket
alvázszámodra is azt írja a kompúter hogy nincs
másódalt van a féktárcsa hátul az LC4 be meg az EXC be .
Sziasztok, nem tudja véletlenül valaki hogy a 600-as LC4 kerekei jók-e 400-as EXC-be? Féktárcsák azonosak, tengelyátmérőket valószínű össze lehet hozni perselyezéssel vagy csapágy cserével... Csak a lánckerék és féktárcsák pozíciójában nem vagyok biztos. Mennyire csereszabatosak ezek? Előre is köszi a választ! Üdv! pzs
NINCS motorszám lehet már féltek beleütni. mert amikor kigurult akkor is szar volt
á csak alap dolgot. valamit bármit. mert szerintem ez a blokk nem ebbe a vázba való. motorszámom nincs is. kis kuplungos, kisebb az átmérője mint a 620 SC nek meg mittudom én. eddig semmit nem tudtam hozzá venni csak úgy.. és nem azért mert régi.. mert mondom szűrő kell 620 LC4 hez . leveszi a polcról és nem olyan ami nekem kell, blackomotoéknál sem azt a szűrőt dobta ki a gép mint ami benne van meg ilyen apróságok..
Há bammeg,a motorszám elárulja hány ezren szerelték Ilyet
hát azt már ennél meg se mondom...eltüzelték a papírokat mikor leégett egyiptomba a nagy könyvtár
tudni szeretném mikor gurultak vele először pocsolyába ja és hogy rajtam kívül hány ezren húzták szét a blokkját
ez most nekem öreg ...bent megmondom nincs itt valamim..
Az a riga12 SXS FÁKTORI