hát ha tudnánk hány kilométert mutat a számláló tudnák nem csak tippetket is
de olajcsere nagyonfontos max. 800-1000 km ... meg a légszűrő az mindíg tiszta legyen...ha kell motorozásokonként cseréld ..néha nézz rá a szelepekre ....ez függ mennyit mész vele... de évi kéccer állítsd be ..
mást most nem kell...bár láncszett csere nemsokára lesz
Ő szerintem tud biztosan. Más típusé egyébként nem jó rá? Mármint, több bontott motorom is volt az évben, van még sztenderem. Nézz fel a profilomra, és látod mik voltak. A sztenderekből nem sok ment még el... Üdv
szép mocid van ...jó állapotnak is néz ki.... gratula
mennyi a kilométer/üzemóra ?...persze ha nem titkos....
mire kell ? endurózni akarsz rendesen vele vagy supermotozni...vagy fagyizóba járni ? mind a három dolog más mást igényel
jajj és kiesett a dakarosunk ...pedig már elöl ment az 5-6 helyen ...
7 szakaszt nyomott le ..sajnálom ..egy csomó lé meg munka , ideg benne aztán jöhet haza
és szerencsétlenül választottak... szünetnapon eszükbejutott , hogy cseréljenek blokkot csak úgy nehogy majd baj legyen...hát kicserélték ..betettek egy újat...és mint később kiderült rossz választás volt mert a csere blokknak leszakadt valami a gyújtásánál...még nem tudom mi mert nem volt több infora idő...
megint egy ok mondja kollégám , hogy nekem kellett volna kimennem mert én biztos lebeszéltem volna a cseréről ..és kólát inni mentünk volna ...
micsoda szopás az ilyen...
Sziasztok!
Zsír új supermoto első sárvédőt és lámpamaszkot keresek 2005-ös exc-hez fekete színben. Sajna itt a keleti oldal / Debrecen/ eléggé visszaadta az ipart,egy normális KTM kereskedés sem maradt a környéken... Lenne valakinek ötlete kitől lehetne rendelnem utánvétel?
Előre is köszönöm!
de olajcsere nagyonfontos max. 800-1000 km ... meg a légszűrő az mindíg tiszta legyen...ha kell motorozásokonként cseréld ..néha nézz rá a szelepekre ....ez függ mennyit mész vele... de évi kéccer állítsd be ..
mást most nem kell...bár láncszett csere nemsokára lesz