Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ha tudnánk hány kilométert mutat a számláló tudnák nem csak tippetket is

de olajcsere nagyonfontos max. 800-1000 km ... meg a légszűrő az mindíg tiszta legyen...ha kell motorozásokonként cseréld ..néha nézz rá a szelepekre ....ez függ mennyit mész vele... de évi kéccer állítsd be ..

mást most nem kell...bár láncszett csere nemsokára lesz
Rem megleszek vele elégedve!
Várom a tippeket mit h álítsak rajta ha van valakinek valami tuti?!?!?
Hívd fel, ritkán emailezik, ha épp nincs külföldön, akkor felveszi. Ha nem egyeztek meg, akkor meglessük nálam, de szerintem biztosan van neki.
Endurózni!Szeretném hasznosítani:D
Igazából nem tudom,hogy melyik típusé jó még az enyémre?!
Kb 2003-2006 körüli EXC-kre saccolok?!
Holnap felhívom,aztán kiderül-beborul
Ő szerintem tud biztosan. Más típusé egyébként nem jó rá? Mármint, több bontott motorom is volt az évben, van még sztenderem. Nézz fel a profilomra, és látod mik voltak. A sztenderekből nem sok ment még el... Üdv
Nagyon zsíííír a gép
-ha véletlen előnyös csere érdekelne-szólj!
Használd egészséggel!
Köszi az infót,remélem tud segíteni!
Ha ő sem,akkor lehet így marad
hali
Szewa!
Gratula a géphez! Szép nagyon!
hát idegesek nem vagyunk az biztos....

szép mocid van ...jó állapotnak is néz ki.... gratula
mennyi a kilométer/üzemóra ?...persze ha nem titkos....
mire kell ? endurózni akarsz rendesen vele vagy supermotozni...vagy fagyizóba járni ? mind a három dolog más mást igényel
Ejjha de szép Fakktori Használd egészséggel szervizeld kevés pézzel
Sziasztok! Ma beujítottam 1 KTM-t , és bármi féle jó tanácsotok van, osszátok meg nyugodtan..
Hát szar dolog az tuti ilyen jó helyről kiesni
ja ....de nem szokott ...
már ez ment egy csomót és annál legalább ilyen gyermekbetegségtől már be voltak biztosítva....

dehát benne van a pakliban minden...
Pff jó szerencsétlenűl sikerűlt akkor nekik De lehet ha nem cserélik ki a blokkot akkor meg már hullik szét benne.Ez egy ilyen játék
jajj és kiesett a dakarosunk ...pedig már elöl ment az 5-6 helyen ...

7 szakaszt nyomott le ..sajnálom ..egy csomó lé meg munka , ideg benne aztán jöhet haza
és szerencsétlenül választottak... szünetnapon eszükbejutott , hogy cseréljenek blokkot csak úgy nehogy majd baj legyen...hát kicserélték ..betettek egy újat...és mint később kiderült rossz választás volt mert a csere blokknak leszakadt valami a gyújtásánál...még nem tudom mi mert nem volt több infora idő...

megint egy ok mondja kollégám , hogy nekem kellett volna kimennem mert én biztos lebeszéltem volna a cseréről ..és kólát inni mentünk volna ...
micsoda szopás az ilyen...
Itt találtam egy első SM sárvédőt feketében!De nem zsírúj!
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
2003-as rendszámos , nem log nem zörög, 550,
csak boltba járásra és plázában a fagyizo elött csajozásra használt.
GASGAS EC 300.
Szia! Tőle tudom az alkatrészeket, őt keresd, SOKKAL több cucca van, mint amit látsz... Üdv, Zoli :D
én natix KFT től rendeltem vagy 2 éve zsír új SM sárvédőt a labancra. nincs a veboldalukon talán de szerintem kérdezz rá telefonon
Sziasztok!
Zsír új supermoto első sárvédőt és lámpamaszkot keresek 2005-ös exc-hez fekete színben. Sajna itt a keleti oldal / Debrecen/ eléggé visszaadta az ipart,egy normális KTM kereskedés sem maradt a környéken... Lenne valakinek ötlete kitől lehetne rendelnem utánvétel?
Előre is köszönöm!
Szeva.
előzőekben láttam,hogy bontott alkatrészekkel is találkozol.
ha véletlenül találkoznál 2004körüli EXC450el,1 db oldalsztendert
átvennék!ha tudsz vmit,akkor infót a blacktrade@indamail.hu-ra várok!köszi,hali
Persze,küldheted
Én gyártok rendszereket, kocsikra is, ezt pl egyik haveromnak csináltam, nálam ez a márkanév: