Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

éértem... csak azért kérdeztem, mert nem vagy épp olyan közel...

az első rugókon van vmi cikkszám, vagy jelzés amiből meg lehet állapítani, hogy kiféle miféle? mert nekem vmi más rugók vannak a motorban ( mondta a gyerek, hogy melyik ktm é, de már nem emlékszem) és dobozban oda adta a gyári első/hátsó rugót...

a hátsó grafit szürke, ennyit látok
ismersz ácsiakat?..azok is nagy dieseltuningosok...fia ktm -mel versenyez szoktam csinálni a motorját
nem nálunk megy de szögelek nekik csak nem ugrik be neve .....azok erőltették , hogy felhúzzák passatomat pikk pakk ha kell..
Nem,mert sorba nyomom.Amúgy is 8 óra csak,nem vészes
úgy is működik, hoyg megvárom a helyszínen?
Hát,ha tizedes akkor ott is van kb az ára Legalább szenvedtél én meg szopok
Igazad van rosszul emlékeztem csak (335) le.
nekem egy csomó képem elveszett, pedig voltak egész jók... a versenyek utáni kajálások, meg ökörködések...

Aradon mikor a román elkötötte a 220-at és mindenkinek leégett a gumi melegítő, meg a laptop töltők...
Lehet venni szimmeringet 3400-ért is...nagykerben meg gondolom még ennél is olcsóbban
jól értem amit írtál, hogy 15 pénz a komplett felújítás? vmi 8 rugó volt a szimering a zsemberyben meg az olaj is vagy 4 pénz... azért a maradék 3-ért kár votl szenvednem
Ahogy megy az az autó még hihető is lehet.
Ilyen Sanyás képeim nekem is vannak..
tudod milyen a szájhagyomán útján terjedt dolog...
az igaz, hogy nem beszéltem vele már vagy fél éve, de az a 440Le az szerintem erős túlzás... vagy esetleg főtengely adatnak hihető.. a 600Nm az megállja a helyét
mér mááá nem spanod sanya ?
még a régi szép időkben mikor a supermoto versenyeken garázdálkodtam mint szerelő, akkor néha vágdostam neki is gumit
600Nm
440 le mondanak rá, és 60Nm .ert
Lehet,gyorsan felejtek
ő rá gondolok
Igen a Gabi az... methanolal asszem 340 Le-t mértek keréken...
Járok ki illegálra, jár ki egy golf 2 kék 4x4 nagyon durva...
Biztos
jól látom, hogy az egyik képen a Lánczi Sanyi van veled?
elég kezdetleges a motorja most még... jó van 150Le... az előző golfból megmaradtak a normálisabb alkatrészek... a 6-os váltót már átfaragtam, el kéne vinni a Hf et portoltatni, nagyobb szelepeket bele és bemaratni, a dugóba a szelepzsebeket mélyíteni, hogy hegyesebb tengelyt lehessen tenni bele... el szeretném a 300 LE körüli teljesítményt... ez már formatervezettebb autó mint a G2 ennek talán nem nőnek az ajtóhézagok 250 nél