Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van vmi észrevehető különbség az irridiumos/platina és a sima gyertya között?
akkor még volt ilyenre időm most néha örülök, hogy ledobom a seggem az ágyra nem, hogy netezzek
ennyire lejárattam magam hogy má nekem senki nem hiszi el amit mondok?
zsoltika itt van ngk gyertyakatalogus
BR8EIX az irridium

a másik meg nem

GOOGLE mondta
ya élek más felé sodort az élet, oszt most próbálok vissza evezni
Hát remélem egyszer kihúzza a belét annak aki ellopta.Van a motorról egy csomó képem úgyhogy ha egyszer találkoznék vele felismerném!Főleg hogy egy pár dolgot maszekúl otthonbarkácsolva tettünk fel rá.
szerintem az EIX az tű elektrodás, a 8EG meg sima normál gyertya, amugy jo az is.
tán az egyik irridium
keresi nagyon.. mesélte már volt hogy bevitték önbiráskodásért annyira kereste a motort, szoval nem lennék a helyében annak aki ellopta valoszinű csunyán rábaszik....

mondjuk ha nem vitték ki az országbol akkor ugyis meglesz, nem egy tul gyakori motor..
Szeva Bálint
A sógoromé volt a 300-as EXC amit elcserélt a várpalotai sráccal egy Sx450-re.Azóta már az sincs meg.Bátyámnak is 300EXC-van de az itt porosodik a garázsban.Nemtudod mi a helyzet semmi infó a motorról?Sajnálom nagyon a srácot.Szerencsétlen elcserélte sógorral a 300-ast azt 3nap mulva ellopják Remélem egyszer megkerül a motor.
zozee v valaki elmagyarázna nekem h mi a kulombseg a BR8EIX és az BR8EG gyertya között? mert az első sokkal drágább
BUGIC , ma találkoztam két motoros srácal palota alatt, dumáltunk és kiderült az a srác volt az egyik akitöl ellopták a 300-ast ami ha jol tudom a tesodé volt, és akkor vette pár napja...
Meg van rajta Giraffe Racing matrica is
De ilyen 640est nem
Ez nem Slahs ( Feri ) biciklije volt aztán a másik fótumos VGVG-é? amugy ha az akkor tényleg zsír! FCR.. meg ilyenek..
Hali,

Pár napja vizslattam meg ezt a vasat.... Az ismerősömé. Tényleg patent állapotban van. Nem korteskedésből mondom. Csak az aprókavics rendszer egy vagyon ami rajta van.
husKISHAPSI régen sokat pörögtél az endurocross topikba, szép az exc
te még élsz ?
Ennyiért fele Km-el is kapsz LC4-et
Le kel a tengelyt keménykrómozni és utánna visszaköszörülik gyári méretre. Csepelen tudok olyat aki megcsinálja pár ezer forintér.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_640_lc_4-4435266

erről vkinek vélemény? vagy egyéb infó?
Hali Mindenki..
Nem jön valaki dagonyázni holnap?
meghasadtam