Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a gyanus ami nem gyanus
Nem is mondtam Te voltál,általánosítottam.
nekünk az is gyanús mikor nem marad semmi
nem én hagytam ki a hézagolót baszod!
Nem röhög,de ezé vannak a szerelők,hogy az a 2 hiányzó szar is a helyére kerüljön,me sok szereldéző azt veszi csak észre némá kimaradt 4-5 valami,nem baj,megy azt kísz
ja ezt senki nem mondta magamtól gondoltam ezt ki és nem is mondtam egyből hogy így van, kétszer itam le mind a kétszer megkérdeztem hogy jól gondolom e te meg röhögsz össze vissza

zozi mondta mozoghat, persze nem anyit. anyira hézagoltam amenyi a szerelési könyvbe van irva, nem emlékszem már menyi..
Na de mivel nem volt hézagoló a főtengely két oldalán, nagyon sokat mozgott oldalra! többet mint kéne, ezért a hajtókar hézagolója kitányérosodott és az egyik eltört , össze visza tört és az egyik olajcső eldugult. Láttam a szememmel, én szedtem ki a darabokat. Na és aztán a hajtókar görgői is megadták magukat..

ez így ebben a formában hülyeség?
Azt annak mi köze van hozzá,a hajtókar oldalra mozdulhat bassameg Más,gyík volt ott,csak az a baj,mindíg amikor elmondanak így valamit,az azé nem úgy van.Na ,közbe vót,azt elfelejtettem mit akartam írni
tölem aztán idehozhatnád DR House egész műtőjét, egy komplet MRI-vel itt akkor sem szednél le rezot,

kiprobálhatod amennyit akarod, ide hozhatod a világ összes szakértőjét, de szerelni majd azt fogod amit kifizettél...
ha meg nem indul előkapjuk a defibrillátort
hallottál már endoszkópról?
megkatéterezi, fujjj de perverz..
tudom én, gyári értékre hézagoltam én is tömitést mindent számolva..
remélem jol csináltam.. ha nem majd csika kiröhög..

na és ez vezetett a nagy apokalipszishez két hiányzó hézagoló..
hozzám már sokan jöttek az évek alatt motort venni, de még senki nem jött ilyen baromsággal ugyan had vegye le már a kipufogot, meg a hengert hogy bele nézzen...

pénzt leteszik, és azt szoktam mondani , fiuk van benne benzin arra felfelé két utca és ott az erdő tölem egy oráig is probálgathatjátok, hajrá.
aha sokat ment oldalirányba a főtengő......amúgy annak kell mozdulni ...de természetesen nem annyit hogy a hajtókart tologassa...
nem nem! a főtengely hézagoló hiányzott, és a hajtókar hézagolója kopott el , kitányérosodott.. érted?
Na,ezt jó megaszontad,nem volt kihézagolva,de elkopott a hézagoló Télleg szétszakad a hasam
nem

melyik hézagolód tört el ?
na én meg megvettem az LC4est és fél év mulva kiugrott a hajtókar mert nem volt kihézagolva a főtengely, aztán a hézagoló elkopott ,eltört az ide oda mozgástól az eldugitotta az olaj járatot , felgyülemlett a dugó alatt az olaj és minden szétbaszódott.

most rohanjak vissza az előző tulajhoz?

vagyis ezt csak én vezettem igy le abból hogy nem volt kihézagolva.. jól gonolom amúgy ?
Az,még nem is durva
Fel bizony,sőt az asszonynak is,azzal lestem a gyereket benne
Amit eddig legdurvábbat láttam lendkeréknél az a hegesztés volt, szétszált a szegecselés, és szépen körbehegesztették
feldugtad má magadnak?

( mármint a motorodnak )
Na,nekem van olyanom