Nem röhög,de ezé vannak a szerelők,hogy az a 2 hiányzó szar is a helyére kerüljön,me sok szereldéző azt veszi csak észre némá kimaradt 4-5 valami,nem baj,megy azt kísz
ja ezt senki nem mondta magamtól gondoltam ezt ki és nem is mondtam egyből hogy így van, kétszer itam le mind a kétszer megkérdeztem hogy jól gondolom e te meg röhögsz össze vissza
zozi mondta mozoghat, persze nem anyit. anyira hézagoltam amenyi a szerelési könyvbe van irva, nem emlékszem már menyi..
Na de mivel nem volt hézagoló a főtengely két oldalán, nagyon sokat mozgott oldalra! többet mint kéne, ezért a hajtókar hézagolója kitányérosodott és az egyik eltört , össze visza tört és az egyik olajcső eldugult. Láttam a szememmel, én szedtem ki a darabokat. Na és aztán a hajtókar görgői is megadták magukat..
Azt annak mi köze van hozzá,a hajtókar oldalra mozdulhat bassameg Más,gyík volt ott,csak az a baj,mindíg amikor elmondanak így valamit,az azé nem úgy van.Na ,közbe vót,azt elfelejtettem mit akartam írni
hozzám már sokan jöttek az évek alatt motort venni, de még senki nem jött ilyen baromsággal ugyan had vegye le már a kipufogot, meg a hengert hogy bele nézzen...
pénzt leteszik, és azt szoktam mondani , fiuk van benne benzin arra felfelé két utca és ott az erdő tölem egy oráig is probálgathatjátok, hajrá.
na én meg megvettem az LC4est és fél év mulva kiugrott a hajtókar mert nem volt kihézagolva a főtengely, aztán a hézagoló elkopott ,eltört az ide oda mozgástól az eldugitotta az olaj járatot , felgyülemlett a dugó alatt az olaj és minden szétbaszódott.
most rohanjak vissza az előző tulajhoz?
vagyis ezt csak én vezettem igy le abból hogy nem volt kihézagolva.. jól gonolom amúgy ?
zozi mondta mozoghat, persze nem anyit. anyira hézagoltam amenyi a szerelési könyvbe van irva, nem emlékszem már menyi..
ez így ebben a formában hülyeség?
kiprobálhatod amennyit akarod, ide hozhatod a világ összes szakértőjét, de szerelni majd azt fogod amit kifizettél...
remélem jol csináltam.. ha nem majd csika kiröhög..
na és ez vezetett a nagy apokalipszishez két hiányzó hézagoló..
pénzt leteszik, és azt szoktam mondani , fiuk van benne benzin arra felfelé két utca és ott az erdő tölem egy oráig is probálgathatjátok, hajrá.
melyik hézagolód tört el ?
most rohanjak vissza az előző tulajhoz?
vagyis ezt csak én vezettem igy le abból hogy nem volt kihézagolva.. jól gonolom amúgy ?
( mármint a motorodnak )