Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az meg olyan,de attól lehet még jó,vagy akkó má nem is jó,ha szerelték?És ha újracsusztergálták a kúpot,vagy a menetet,akkor mi van,észre sem veszed me nincsen röntgen szemed,ez nem mérvadó Van annyi összetört mágnesű motor mint állat,azt sem látod Vagy igen?Na,ez sem nem nyert.A váltót,kuplungot sem látod vagy,ha igen ,má van is munkád Me akkó a telókba is belátsz
Ja bocs! az én hengerembe is belenézhet a vevő! Ha hoz megfelelő szerszámot!

olyan üvegszálas lófasszal amit végig feldug a kipufogón és egy monitoron hesszeli mi történik odabent
ott a légszűrőszivacsot viszont ingyen meg kell nekik nézni
ja és a tüdőszűrő állomásra beszaladsz és megröntgenezteted egy ezresért a belét
Enyémről is lelehet szedni .Sőt próbálni is csak úgy engedem,ha előtte kicsengeti,ha nem tetszik visszaveszi,szerencsére eddig érdeklődő vevőt nem fogtam ki soha,csak komolyat.Csere-berénél más a helyzet.
sztetoszkóppal meg kell hallgatni ,
Szétvert főtengely (sérült csúcsfurat), csavarhúzós, vagy lendkeréklehúzós próbálgatások nyomai. Hidd el rengetegen vannak akik nem adnak ki 1000 Ft-ot egy lendkeréklehúzóért. Perzse ezek inkább régebbi motoroknál érvényesek.
nem csak te ...

én megengedném , hogy levegyék a hengert a gépemről..
ha kifizetik előtte....

viszont én megmondom mi van a motorrral ..mi lett beletéve mi nem stb....percre pontosan ..és ha otthon szétszedi a paraszt azt is fogja találni benne...
ha szögletes akkor még abbból az időből való amikor a spártaiak nem ismerték a kereket tehát hazudik az évjáratról
kibaszott világ van.... átbasszák egymást az emberek ilyen szarokkal ...
Há hogy rozsdás-e, mint mama farkas kutyája Ezt se tanyútátok meg? Meg,hogy rávaló-e, stb Én má máma isten bizony fájósra röhögtem a hasam,de legalább ettű kockás
öcsém én lehet más világban élek de egy csavart nem engednék meg hogy ki vegyen a motoromból.

majd szétszedi nekem a vevő, aztán meg ha nem tetszik otthagyja darabokban, mert az kurvaisten hogy a pénzt nem tudom behajtani rajta.. tömítések ezmegaz..

meg már vagy 5en megnézték, most mind az 5 lehúzgálja a hengert meg leveszi a kipufogót?

hát ezt csak én találom viccesnek?
amúgy bekéne indítani és meghallgatni ...ez árulja el a legtöbbet ha tudod mit kell hallgatni ....meg a szétszerelés
Hát ez most aztán valami...ülj le, egyes....
Kontár szerelés jelei elég könnyen észrevehetők.
A lendkerék állapotáról, milyen következtetéseket lehet levonni?
lendkerékből ? mire ?
Még az is alap hogy le kell venni a gyújtás oldali deknit, és megmozgatni a lendkereket, ez sokat elárul a főtengely csapágyazásáról is, illetve a lendkerék állapotából is lehet következtetni a motor szervíz hátteréről.
egyszer probálj bele nézni egy 2t kipufogo nyiláson, és probálj meg az ott látottakbol mélyen szánto következtetéseket levonni...

nem látsz szinte lofaszt se, ráadásul jellemzően a ragadás nyomok pont a kipufogo felöli henger oldalon szoktak lenni abbol hogy látsz valamit...
hacsak nincs kivehető szemed...

ez is egy nagy városi legenda.
Keress rá, németekhez, olaszokhoz viszik ki, olyan 70-80k.
Bár szlovákoknál keménykrómoznak olcsóbban, valahol találtam annó linket, ha az megfelel.
Ha a hengert nem is szedném le, a kipufogót mindenképpen leszedetném a tulajjal, másképpen elég nehéz megállapítani hogy sérült-e a nicasil, meg azért ha bevilágítunk, alátvány sok mindent elárul sztem. Hátha a tulaj nem engedné még ezt sem, akkor én magamtól mennék el a csába, nekem az már gyanús lenne. Sajnos Magyarországon gyanakvónak kell lenni, ez a tapasztalat.
Köszi!
Valószínű akkor hüvelyezés lesz majd
szerintem igen... bár nagyon durván nézne ki az ifa tőle...