hát le kell szedni a tengelyből..és faszán kell megcsinálni mert a tengely keresztül van fúrva meg van seeger árok is úgyhogy oda kell figyelni mert ez problémákat vet fel...és zsugorkötéssel ment rá a cucc...majd ha ott tartassz észreveszed miért mondtam ezt ...
amúgy itt emlegessél kicsit lejjebb a bazilikától a főúton a kanyarba ....van egy fehér garázskapus ház piros eladó felirattal...szembe a zöldház meg a romos fürdőszálló....házelőtt egy kombi passat tdi de téged a dieselpower látom nem érint...
van benne csak egybe van a veztengellyel...de amit maki mond azt szoktuk vele csinálni párezerből örökös lesz mint a szegénység..csak ne amatőrrel csináltasd ...
amúgy nem kifejezetten a 2003 as problémája...mert az összesbe ez van ..a régi blokkosba ...de pl. nekem még nem folyt jó de még csak 5 éves lesz...
lehet szétboritom valamikor ki tudja amugy is milyen a vez.tengely benne.
amúgy itt emlegessél kicsit lejjebb a bazilikától a főúton a kanyarba ....van egy fehér garázskapus ház piros eladó felirattal...szembe a zöldház meg a romos fürdőszálló....házelőtt egy kombi passat tdi de téged a dieselpower látom nem érint...
ez van meg nekem is 1,5 re állítottam most, de majd ha melegebb idő lesz elkezdek játszadozni vele...
furcsa is volt, hogy 2,5 re volt nyitva a levegő...
egyenlőre marad így néha szivárog ,de akkor se nagyon .
A perselyt amugy a tengelyre csak simán illesztik?
de semmi nem pótolja a motorozást...
gondolom van elvonási tüneted...
vissza kell rázódnom ebbe a dologba
hirtelen gáznál egy pillanatra torpan meg utána megindul
de mondok neked egy normál karburálást ..pill..
olcsóbb megjavítani mint venni egy új gumit
amúgy nem kifejezetten a 2003 as problémája...mert az összesbe ez van ..a régi blokkosba ...de pl. nekem még nem folyt jó de még csak 5 éves lesz...
mert nézegettem az enyémben fölülről 4 ben van a tű és 2,5 re volt nyitva a levegő
a bátyáméban/ gyorsan rábeszéltem, hogy vegyen ő is/ 5 ben van a tű és 3 ra volt nyitva a levegő... alapról mindegyik torpant egy kicsit
Anno ezért nem akartam ktm-et az ilyen faszságok miatt, mértnem lehet egy kibaszott vizpumpatengelyt rakni bele.
ui: a remus dobot cserélném bontatlan gyári dobra
mivel a motorszerelésből hivatalosan nem lehet megélni, így felcsaptam kamionosnak.