Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az jó ár
mi van berúgtál éjjel?
gyerünk labancok! DENSZ
30 forint kb. az új tengely
ok köszönöm persze láttam és értem,hogy mért nem egyszerű
lehet szétboritom valamikor ki tudja amugy is milyen a vez.tengely benne.
ha nem muszáj nem emlegetlek, nem szeretek olyan messzire járni, úri kamion sofőr vagyok, már ahhoz is útlevél kell ha elhagyom Pest megyét
hát le kell szedni a tengelyből..és faszán kell megcsinálni mert a tengely keresztül van fúrva meg van seeger árok is úgyhogy oda kell figyelni mert ez problémákat vet fel...és zsugorkötéssel ment rá a cucc...majd ha ott tartassz észreveszed miért mondtam ezt ...

amúgy itt emlegessél kicsit lejjebb a bazilikától a főúton a kanyarba ....van egy fehér garázskapus ház piros eladó felirattal...szembe a zöldház meg a romos fürdőszálló....házelőtt egy kombi passat tdi de téged a dieselpower látom nem érint...
köcce
ez van meg nekem is 1,5 re állítottam most, de majd ha melegebb idő lesz elkezdek játszadozni vele...

furcsa is volt, hogy 2,5 re volt nyitva a levegő...
Köszi

egyenlőre marad így néha szivárog ,de akkor se nagyon .
A perselyt amugy a tengelyre csak simán illesztik?
lehet levegőn negyedet ide oda max..
neki fogtam az autósportnak, 3 évig minden szezonban ott voltam a dizel gyorsulási versenyeken, meg szlalom versenyekre is kijárogattam...

de semmi nem pótolja a motorozást...
4 év motor nélkűl...

gondolom van elvonási tüneted...
elvileg jó az hogy érzékeny az ... 4 éve nem voltam motor közelébe/max személyautó vagy kamion/

vissza kell rázódnom ebbe a dologba

hirtelen gáznál egy pillanatra torpan meg utána megindul
gyorsítópumpa jó ?..meg érzzékeny ..?
de mondok neked egy normál karburálást ..pill..
ez akkora nagy baj?
olcsóbb megjavítani mint venni egy új gumit
van benne csak egybe van a veztengellyel...de amit maki mond azt szoktuk vele csinálni párezerből örökös lesz mint a szegénység..csak ne amatőrrel csináltasd ...
amúgy nem kifejezetten a 2003 as problémája...mert az összesbe ez van ..a régi blokkosba ...de pl. nekem még nem folyt jó de még csak 5 éves lesz...
köszi

mert nézegettem az enyémben fölülről 4 ben van a tű és 2,5 re volt nyitva a levegő

a bátyáméban/ gyorsan rábeszéltem, hogy vegyen ő is/ 5 ben van a tű és 3 ra volt nyitva a levegő... alapról mindegyik torpant egy kicsit
mer túl egyszerű lenne... és költséges és plusz dolog... és plusz súly...
jó a gyári
Köszönöm srácok
Anno ezért nem akartam ktm-et az ilyen faszságok miatt, mértnem lehet egy kibaszott vizpumpatengelyt rakni bele.
525 exc /04/ hez van vkinek vmi bevállt karbi beállítása vagy jó amit a gyár megad? van gyári de kinyitott dobom meg egy remus dob is.

ui: a remus dobot cserélném bontatlan gyári dobra
Abba a köcsög kis LIDL be járok, hogy mire felkelsz legyen friss tej meg répa

mivel a motorszerelésből hivatalosan nem lehet megélni, így felcsaptam kamionosnak.