Jó, de még megvan a hondám...azt a héten elviszik tőlem, de úgy,h beszámolok egy robogót... ha a robeszra találok vevőt, akkor megyek is a hétvégén az EXC-ért... szerintem patent állapotban van. EXC300
mit akartok 350-ért ? tiszta jó annyiért.. rendszámos plussz ha be is indul akkor meg főleg..azzal a dugóval ha tényleg meg lett csinálva ....meg kérdéseidből itélve elmész szerintem 2 évet is ha olajozod meg gondozod rendesen a motort .....
Hát ha most lett generálozva, akkor ezen most kár gondolkozni, hogy D dugós, főleg egy 300-nál, sokat el fog menni az, majd ráérsz akkor ilyeneken agyalni, amikor cserés lesz a dugó.
Svájcból hozta be a srác, de sztem nem terepen használták (még ha arra is való) patent állapotban van. A henger nicasilos és november végén lett generálozva. Mindent őszintén bevallott róla...
Csak azon gondolkozom, h 1999-2002 évjáratban gondolkozom, mindegyik D dugós amit használtan lehet kapni...
Hát végülis attól függ mennyiért árulja a gépet. Ha szerencséd van, akkor tehetsz bele megint D méretes dugót, ha nincs, akkor két lehetőség: 1. újranicasilozás (kb 60-70ezer) 2. meghüvelyezteted, ez azért olcsóbb valamivel.
Sziasztok!
Matrica készítéseket vállalok!
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket, felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekel keress bátran!
Képeket az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
Jó motorozást és szép napot mindenkinek!
üdv: mitozozi
Érdemes megvenni egy 2002es papíros EXC 300at megvenni úgy, hogy nicalisos a henger, de a tulaj korrekten bevallja, h D alapméretes dugó van benne?
És ehhez párosulva egy kérdés, ha kifut a D alapméret, akkor mi a teendő?
nekem pl ahol a vázszám van ott volt mellette egy "matrica" amin rajta voltak adatok,2005.7.25én gyártották! de mivel a tied régebbi,ezért biztos az idő múlásával ez már lekopott róla! de zoozee megmondja majd neked a frankót! pl az enyémet azt is tudom mikor adták el ... 2005.08.03.
viszont jogsim nincs... tehát rendszám sem kell...