Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én már 3motort vettem ám tőle... és nekem is messze van
de beülök az autóba 5en nyáron 38fokba,de a légkondit azt nem kapcsolom be a srácoknak,mert akkor többet fogyaszt a kocsi
mekkora face vagyok
kettes modell 125sx
2002es ktm sx! mi kell még?
jó má neked ajándék
tőle vettem a mocit
csak annyi a baj h messzi van de ha úgy van h baj van akkor őt is megkeresem az bizti nem rossz srác télleg am
Sziasztok!

Ezt valaki megnézné nekem?
VBKMXH2302M122886 (gyártási év...)
Köszi szépen
Remélem még nem csúsztam le semmiről, az évben már szétmen 9motor, a 10-et megtartom. :D Na megyek, elteszem magam holnapra. Jó8
Igaz,egyszer mi is elkezdtük
Először bontok, aztán, ha lesz KP, majd építek - bocs RESTAURÁLOK - is.
Addig jó,míg van
Legyél restaurátor
"van itt minden csak szét kell dikhászni e" by Győzike!
szal is-is
Áhh, már most a következőre gyüjtök, csak még közben az enyémet is csinálni kéne...
Háát,cucca,vagy eladó szutyka,me nem mindegy?
Szevasztok.
Új vagyok itt nálatok.
Szükségem lenne egy KTM LC4 640 supermotora valo tankra ami nagyobb mint a mostani 12literes gyári tank.Esetleg kellene egy cross kerékszett is.
Köszönöm a segitséget. :Zsolt
Jó, mert akkor most ugyan arról beszélünk, többet mondtam, mint amennyiért meg van hirdetve neki, hogy lehessen alkudni ... Ő szokta nekem hozni a motorokat. :D Vagyis már 2-t hozott olaszból, meg a legelsőt még magyarból hozta... Gondoltam, hogy arra gondolsz, azért kérdeztem. Van cucca rendesen mi?!
Beeenncc nem írom tovább siiik a víge
Milyen Attila?
na jó én azért kapok ajándékot mert már nagyon sok pénzt hagytam nála...
ha "dikhászni" akarsz akkor menj le attilához! én mindig nyakik vagyok a cuccokban!ezt ő is tanusíthatja...mindjárt be is ír szerintem...
de jó gyerek
most is kaptam tőle ajándékot
ok. ;)
egyenlőre nem kell de ha kellene majd szólók, mert csak így kukázni szerettem volna egyett
Mindíg lemarad. :D
Nem az saját cuccaimról van szó, csak közvetítek. Itt egy kép pl., a faridom, a két oldalidom, és a kézvédők összesen, a posta árával együt: 20.000 Ft. De elvileg van még neki rengeteg, fajtára is több van. Sajnos én még nem jártam nála, ő szokta nekem hozni a motorokat, tőlem 45 Km-re lakik. Nagyban utazik, annyira nem hajtja a kis alkatrészeket, ha kellene, feldobná nekem a motor mellé és én adnám fel neked, vagy akárkinek... Feltéve, ha kell valakinek annyiba... Üdv; Zoli

A kérdés, hogy ilyen áron érdekel-e ez, vagy hasonló, mert akkor megpróbálok még képeket intézni, de feleslegesen nem akarom zaklatni...
Érd 2030 Könyves Kálmán utca 3.Mészáros Zoltán!Előre is kösssssz