én már 3motort vettem ám tőle... és nekem is messze van
de beülök az autóba 5en nyáron 38fokba,de a légkondit azt nem kapcsolom be a srácoknak,mert akkor többet fogyaszt a kocsi
mekkora face vagyok
Szevasztok.
Új vagyok itt nálatok.
Szükségem lenne egy KTM LC4 640 supermotora valo tankra ami nagyobb mint a mostani 12literes gyári tank.Esetleg kellene egy cross kerékszett is.
Köszönöm a segitséget. :Zsolt
Jó, mert akkor most ugyan arról beszélünk, többet mondtam, mint amennyiért meg van hirdetve neki, hogy lehessen alkudni ... Ő szokta nekem hozni a motorokat. :D Vagyis már 2-t hozott olaszból, meg a legelsőt még magyarból hozta... Gondoltam, hogy arra gondolsz, azért kérdeztem. Van cucca rendesen mi?!
ha "dikhászni" akarsz akkor menj le attilához! én mindig nyakik vagyok a cuccokban!ezt ő is tanusíthatja...mindjárt be is ír szerintem...
de jó gyerek
most is kaptam tőle ajándékot
Nem az saját cuccaimról van szó, csak közvetítek. Itt egy kép pl., a faridom, a két oldalidom, és a kézvédők összesen, a posta árával együt: 20.000 Ft. De elvileg van még neki rengeteg, fajtára is több van. Sajnos én még nem jártam nála, ő szokta nekem hozni a motorokat, tőlem 45 Km-re lakik. Nagyban utazik, annyira nem hajtja a kis alkatrészeket, ha kellene, feldobná nekem a motor mellé és én adnám fel neked, vagy akárkinek... Feltéve, ha kell valakinek annyiba... Üdv; Zoli
A kérdés, hogy ilyen áron érdekel-e ez, vagy hasonló, mert akkor megpróbálok még képeket intézni, de feleslegesen nem akarom zaklatni...
de beülök az autóba 5en nyáron 38fokba,de a légkondit azt nem kapcsolom be a srácoknak,mert akkor többet fogyaszt a kocsi
mekkora face vagyok