Bocs, hogy én nem vagyok akkora istencsászár még a motorozásban mint Te. Egyszer biztosan én is elérem a Unique Level Hero szintet mint Te is... legalábbis a motorozásban. A humorban nyilván utolérhetetlen vagy...
Istenem,járassad akkor egy hétig 7 és fél óránként kéne dugót cserélni!KÉNE! Mi a picstet járatod akkor. Semmi bajom nem volt soha,bár ritkán megyek velük nem pályán.Ott meg 2 kör után úgy sem úgy mész az meg elég járatásnak.Bár, szerintem a ti tempótok végig annak minősül Akkor meg olyan mindegy
Beszéljük itt a semmit
Sziasztok! AKRAPOVIC-kipufogot vettem 2011.est de sajna nem jo az én 2007es 450sxf-re csak a 2009utánira. De ezt nem tudtam ugyhogy eladnám ha valakit érdekel. VADONAT UJ. Felfogatoival mindennel együtt. Uj ára603eoru volt. Ár érdeklödésre vagy az enyémre valo érdekel rendszer cserébe vagy dob de csak ha uj,vagy használt rendszer
Repedt gáttal is működni fog, ne aggódj. Ha nincs kiálló perem ami benyomja a gyűrűt, a törött gátat észre sem veszed. Jól beállított 2 T hidegen amúgy sem igazán pörög ki, de nyilván egyből nem kell üvegelni egyiket sem.
te bevettél valami gyogyszert, mert nagyon el vagy varázsolva...
hozzám ide jönnél ilyen marhasággal kb 1 percen belűl a kapun kivűl találnád magad a remek ötleteddel egyetemben...
Nekem olyan hely kellene ahová már vitt valaki és tényleg minőségi munkát csinálnak!
Ezért gondoltam csikára!
Azért köszi!
pl. itt
Nikasil-oztatni hol lehet?
Beszéljük itt a semmit
Akk azt is mond meg h egy FMF fatty rezo amit hondan használtak az ugye 100% h nem talál az én exc-m re?