Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

06305188026 akár most is hívhatsz! helyileg Hajdúdorogon veheted át! vagy postán 1600ért elküldöm!
címed emailben küld el,az a biztos!
Hali Gecsa a tank az nekem kell külgy egy tel számot!Hol vagy hejileg?
Fogjuk rá... most beszéljük meg a részleteket...
várom az ár megjelölést,mert egy ismerősöm kért meg rá,hogy értékesítsem a nevében! remélem minél előbb ír egy árat rá,hogy közüljem veled! kipufogó nem eladó!
hali!nekem van narancs tank! lehet hogy lámpát is tudok de az 30%
tank 18ezer
lámpa 20ezer
Hali!Érdeklődnék hogy valaki nem e tud narancs tankot és csillag lámpás fejidomot ?segítségeteket előre is megköszönném !
ár?0Kipufogo nem elado0?
el van kopva a fogaskerék a váltóba.
Udv Bugic! Küldhetnél egy pár képet fent van az adatlapomon a mail-cimem. Meg egy motorostársbarát árat
ezt tudom ajánlani! szintén ktm kecskemétes! bővebb infóért keress emailben!
ez a tuti
képet vágjál fel róla léccci valami jó minöségüt hadd nézzek szét rajta aztán szólók ha látok valamit
megér egy próbát
ez sztem is így van prof. úr csak az esztétikán szeretnék javítani de lehet h nem fogok lebeszéltek lassan róla
Üdv az Uraknak. Jót motoroztunk ma mi is..
nincsenek rossz tapasztalatok..fasza kis motor..nem egy erőgép csúcsba ..de akiknek volt azok nagyon szerették...

persze mint minden ez nagyban függ az állapotától
Elvitték a motorodat?
sziasztok most vettem egy 525 sx-t nehezen indul beállitottam a szelephézagot is mert kicsi volt de változás most sem értem el ha valaki tudna segiten megköszönném
Srácok!
EXC 200 2001évjárat, milyen tapasztalataitok vannak róla?
ja jóó...pont gondolkoztam mi legyen vele ...mi a jobb megoldás..majd ha ír meg is kérdem tőle...milyen alternatívák vannak...
Jövőhéten bombázod az EXC-t?Remélem nem lesz komolyabb baja.Már rá lett költve mégegyszer az értéke.Hálátlan dög Ja a Janó gyerek majd küldi hogy mik lettek benne cserélve ímélben ma vagy holnap.Majd lessed!Köszi
Az a Fakktori
Sírni fogok ha megvennék a gépet mert tényleg remek jószág.De rohadt 2T EXC-be vagyok most belezombulva Mondjuk az se gond ha megmarad ezért se hírdetem csak Vip-eseknek adok ajánlatot
faktory ?
Üdv Baxy!
Meg van az EXC-m nem hirdetem de ha megadják az árát akkor eladó!Ha kell kép küldök!
Már nem nagyon vannak meg a KTM-ek, idomok vannak, elvileg elég sok, akienk kell valami keressen!