Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én az OBI - ban vettem valami fémcsiszolót, a polírozócuccok környékén találtam,/olyan mint a mosogatódörzsi csak finomabb/ nagyon szépen fel lehet vele csiszolni csak nagyon pepecs...... a nagyon mély karcokat is kiszedte. Valami 600 pénz és 2 db van benne.
Ez kinek, mennyit ér?
Idomszettet nekem is kellene vennem,na nem azért mert lejött róla a monsteres matrica (ami sose volt ),hanem azért,mert szarrá van törve,és a gyoskötözők tartják össze.

Nekem is olyan gatyám van ami 10 éves,az asszony már nagyon nem hajlandó megvarrni. Azt mondta múltkor hogy dobjam ki,ott van a pincébe 3 éve egy zsír új! Mondom neki hogy maaargit normális vagy? Ez a gatya már magától eltalál varsányig meg vissza!
lehet kéne is rendelnem egy uj idom szettet, valami monsteres matricával mert a végén nem leszek trendi...

kéne már valami new rokás ruci szett is merthogy már az állatok is hátat forditanak nekem az erdőben, bár lehet hogy az a szag miatt van...

vagy lehet leszarom azt is...
én egy baltára tekert rozsaszinű női tangával szoktam áttörölgetni persze amit elötte egy hölgy viselt, kis grönlandi bálna olajba mártogatva gyengén huzkodom rajta a bugyit 75 fokban, néha irányt váltok 35 fokra, mindezt csakis napsűtésben por mentes helyen fehér ruhában és kesztyüben végzem....

de psztt ez titkos, mert ez már egy 10 ezres info volt.
Reggeltöt!

Ingyééééé? Valami baj van?

Amúgy én szalmiákos ronggyal szoktam törölgetni mindig,mikor haza jövök az erdőből!
konkrétan szarjál rá...

és ez a tanács ingyé volt.
a karcokat a legjobban polirozza az erdei sár meg amikor a kavicsoson huzod lapjával lefelé...

konkrétan szarjál ... MÜANYAG IDOM semmi más csak esztétikum, attol egy motor se megy jobban, de még a matrica szettől sem...
Szia! Érdekelne a sógorod exc-je! Képet tudsz küldeni rolla?!
jó kérdés, nem tudom, én magamnak venném, hisz ilyenem van és ha úgy van csak belenyúlok oszt csá értem?
Én is inkább azt venném meg, holnap megkérdezem az árát... Az alkatrészeket vinnék nem?!
az elsö képen lévöt én is nézegetem, de úgy complete
A kép lemaradt.
Szia! Valakinek kell valamelyikről EXC-ről alkatrész? Mert lehet megvenném, hogy majd kiárulom alkatrészbe. Ha nem is kell éppen semmi, szerintetek volna rá igény? Előre is köszönöm a válaszokat! Zoli
Hagyd a csába,legalább azt hiszik profi vagy
ja és mély karc is van, de azzal nem tudunk semmit kezdeni, mondjuk kifugázzuk
értem, akkor más útat kell keresni
Mély karcos? Vagy csak elöregedett?Régről vissza emlékezvén úgy kokecoltuk,hogy vékony tapétavágó pengével,lecsiszolod(ganaj meló).azt nitróhígítóval átkened,majd hőlégfúvóval fínyesig melegíted.Pepecs munka,mai árak mellett,nem éri meg,akkor még ment,vagy 20 éve
vagy hőre öngyógyító mechanizmus indul be benne
hát és mivel, hogy valami spaklival egyengessem
Nem hülyéskedtem
KTM EXC-525 akrtam irni....
Szia! Olvasom ,hogy patent EXC-%"%-öst keresel. Sogoromnak van egy ujonnan vette 2005ös már az uj vázas. Kifogástalan állapotban van 6230km-van benne,rendszámos magyarországi összes kulcs,szervizkönyv,szervizpapirok,könyv stb. uj akksija van és eladná. Vett egy KTM qvadot és feleslegessé vált neki. Gondoltam megosztom veled ha jo mocit akarsz.