kérdésem lenne
mivel ápoljam vagy fujjam kenyem vakarjam le a karcokat és egyéb problémákat az idomokról?, g.krisztian naon faszául megtudja csinálni, de gondolom nem ugy, h mindenböl ujjat vesz... szóval értitek a kérdésem, hogyan tegyem egy kicsit ujjabbá a mocit ja és g.krisztian az idomokat előszeretettel vágdossa és naon jól teszi, de mivel teszi
ez hamarabb el fog kellni mint hinnéd! sőt már holnap több mint valószínű hogy nem Ernő fogja árulni...
a motor biztos,hogy jó!nem azért olcsó mert rossz lenne...
Mi volt a baj a WR-rel?
Bár én inkább vennék dr-z-t vagy 400-as XR-t, de nem ktm-et
EXC-t csak ha 100km-erből max 5 km-t mész úton
am 2002-es 400exc-m volt még anno azt is imádtam...
sziasztok tavasszal wr helyett inkább exc-t vennék azt kérdezném h 168óra van benne azt monda a tulaj tök jó a motorja ha meg van kímélve mennyit megy el km-be vagy órába köszi
A csemege boltban biztos nem...de idomszettet a KTM, Parilla, Auner, Universalmotor, stb helyeken egészen biztos...Matricaszett az nehezebb, de a neten biztos találsz, ha keresel...
MINDNE GYÁRI KTM !Valakit esetleg érdekel van pár zsír uj dolog 2010 ben vettem öket de most a pénz kellen inkább.: ,,,,,,,,szerszámoskészlet 9.-ezer,,,,,,,,,kézvédök: 6ezer ,,,,,,,,,,,,,,,láncszett 15ezer gyári! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,blokkvédö:12ezer ,,,,,,, ezek az akcios árak fél ár alatt vannak és ha legalább két dolgot viszel akkor ennyi!
Nyugodtan elküldheted.Ismernek itt is egy páran még nem vertem át senkit.De ahogy gondolod ha unokatesód kijön Budaörsre akkor megbeszélhetjük az átvételt!
mivel ápoljam vagy fujjam kenyem vakarjam le a karcokat és egyéb problémákat az idomokról?, g.krisztian naon faszául megtudja csinálni, de gondolom nem ugy, h mindenböl ujjat vesz... szóval értitek a kérdésem, hogyan tegyem egy kicsit ujjabbá a mocit ja és g.krisztian az idomokat előszeretettel vágdossa és naon jól teszi, de mivel teszi
a motor biztos,hogy jó!nem azért olcsó mert rossz lenne...
Bár én inkább vennék dr-z-t vagy 400-as XR-t, de nem ktm-et
EXC-t csak ha 100km-erből max 5 km-t mész úton
am 2002-es 400exc-m volt még anno azt is imádtam...
KTM 950 Supermoto eladó
LC4-et beszámítok!
ETZ 250 -est kell venni link
mert az 42 lóerő
a Duke meg csak link 35 na nem a 125ös hanem a 625 ös
tehát jobb a súly lóerő arány, kicsit tuningolni kell az emzét az igaz de olcsó hozzá az alkatrész , útszélén javítható,
zozi meg irhat egy összehasonlító tartóstesztet a EXC meg az MZ ről ha nagyon unatkozik.
teljesen tanácstalan lettem
Majd írj mailba: Lacusht@citromail.hu