Mondok jobbat
Megadom a címem és elküldöd nekem a cuccot én meg csekken elküldöm neked a pénzt!Előre nem utalok senkinek Ja és a pénz feladás is olyan 500Ft körül van szóval úgy számolj!
Megadom a címem, postai csekken feladod a pénzt, majd ezután küldöm a csomagot, vagy pedig utánvéttel bár szerintem ilyen áraknál hülyeség utánvétezni.
ebay...
én javítottam rajta a kuplungot a 2006os blokkban amikor megvettem az nap cseréltük ki benne az eldóval a kuplung nyomólapot! szerintem ezt mondtam is neked,hogy az volt cserélve! emailben leírom a részleteket,a fórumozók úgy is tudják...
HÁt épp azon gondolkozom ,hogy megvegyem-e, de nézegettem és ilyen dobot nemnagyon láttam egyhengeres motoron :S. Vajon jóez az én motoromra? (250exc-f). Légyszi aki otthonvan ebben a témában írjon. Mert nemakarok úgyjárni hogy megveszem aztán nemis jó a motorra :D
Üdv!
Most van Szakinál az exmotorod, vagyis az enyém :)
Állítólag nem a megszokott hobbi endúrós előélete volt, nem tudom te mit tudsz róla.
Szóval elvileg 2008.10 hóban vették, eredetileg mint 144-es, de az megállt mint a szög és e-bayről vettek egy angol ktm kereskedésből egy 2006-os 125 blokkot hozzá, ami most benne van. Állítólag, azon (még Angilában) elszállt a kuplung és a kereskedés megjavította, majd árulta a blokkot....
A moci kap egy adag kopó alkatrész cserét, hajtókar, csapágyak, dugó meg egy teljes átfésülést, remélem így gondtalan leszek vele jó ideig.
Megadom a címem és elküldöd nekem a cuccot én meg csekken elküldöm neked a pénzt!Előre nem utalok senkinek Ja és a pénz feladás is olyan 500Ft körül van szóval úgy számolj!