Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondok jobbat
Megadom a címem és elküldöd nekem a cuccot én meg csekken elküldöm neked a pénzt!Előre nem utalok senkinek Ja és a pénz feladás is olyan 500Ft körül van szóval úgy számolj!
Sima küldést jó, utánvétet már nem

2 lehetőséget tudok ajánlani:

Megadom a címem, postai csekken feladod a pénzt, majd ezután küldöm a csomagot, vagy pedig utánvéttel bár szerintem ilyen áraknál hülyeség utánvétezni.
Legyen 2500de a postát te állod
Illetve, 1 jó kis fékolaj elosztó nem érdekel?
3 ezerre gondoltam

legyen 2500 így mindenki jól jár. Posta hogy legyen?
2ezret adok érte
Relatív. Itt van elfekvőbe lomnak mióta nincs meg a motor. 5 órát ha volt rajta.

Mennyit adsz érte?
Mennyiért adod?
Valakinek nincs szüksége 1 ilyenre?
ez kérlek szépen öntapadós fólia/tapéta
A hirdetésben se a motort árúlják hanem a kipuff rendszert!Amúgy nem én árulom csak belinkeltem Alkonyatnak mert kipuff rendszert keres
Bugic, ezt a motort te árulod? :D Vagy csak találtad és belinkelted?
Tessék lehet megvenni
http://www.kepesmotor.hu/offro...
Jóreggelt
Szeva Alkonyat ezt a dobot már eladtad?Megvettem volna de lekéstem róla ha elkelt
Fasza :)
Nekem ezt mondták, akkor kiszinezték a sztorit
ebay...
én javítottam rajta a kuplungot a 2006os blokkban amikor megvettem az nap cseréltük ki benne az eldóval a kuplung nyomólapot! szerintem ezt mondtam is neked,hogy az volt cserélve! emailben leírom a részleteket,a fórumozók úgy is tudják...
Az összes offroad motoron titanium dob van:D jóez egyáltalán offroad motorra vagy csak rám akarják sózni?
HÁt épp azon gondolkozom ,hogy megvegyem-e, de nézegettem és ilyen dobot nemnagyon láttam egyhengeres motoron :S. Vajon jóez az én motoromra? (250exc-f). Légyszi aki otthonvan ebben a témában írjon. Mert nemakarok úgyjárni hogy megveszem aztán nemis jó a motorra :D
Üdv!
Most van Szakinál az exmotorod, vagyis az enyém :)
Állítólag nem a megszokott hobbi endúrós előélete volt, nem tudom te mit tudsz róla.
Szóval elvileg 2008.10 hóban vették, eredetileg mint 144-es, de az megállt mint a szög és e-bayről vettek egy angol ktm kereskedésből egy 2006-os 125 blokkot hozzá, ami most benne van. Állítólag, azon (még Angilában) elszállt a kuplung és a kereskedés megjavította, majd árulta a blokkot....
A moci kap egy adag kopó alkatrész cserét, hajtókar, csapágyak, dugó meg egy teljes átfésülést, remélem így gondtalan leszek vele jó ideig.
mondj rá egy árat
mennyi ez a dob? Elado?
Ez a dob, amiről beszéltem :D
és mi a gyök ez valami tapéta vagy mi, hogy magyarázzam el a némebernek hogy mi kell?
am naon pöpec
KTM szlogen: "Olyan nincs, hogy nem lehet"