Szasz Srácok ,aki nagyon ért a KTM-ekhez az válazoljon de öszintén......! KTM SXF450 re fel lehet-e rakni a KTM EXC530 kipufogokönyökcsövét passzolnak-e mindkettö 2008as? A választ köszönöm és minél hamarabb ha lehet ///////////eltört az sxf-en a könyök ahogy jön ki a motorbol és használtan exc530ét tudok//////////// de ha valakinek van KTM SXF450-hez kipufogokönyöke SZOLJON ,
ezt én csináltam, lehet nem a legszebb,de egyszerűen,gyorsan kiviteleztem... a feketét is én gyártottam...
bírta a magasnyomásút is,csak a széleket kell melegítve ragasztani akkor nem fogja megkezdeni a mosó se...
Ktm kecskemét ! : ) idomokkal együtt 38. Csak maga a dob volt 130 ezer neked? Akkor ezekszerint megéri, már csak az a kérdés, hogy mennyire használtak a cuccok. Köszi a választ!
meg ilyesmi
bírta a magasnyomásút is,csak a széleket kell melegítve ragasztani akkor nem fogja megkezdeni a mosó se...
majd jelentkezem
Jó lesz a jövőhéten is,ha megtalálod és elküldöd.
Megmondod mit kérsz érte,és szerintem nem veszünk össze!
Valakinek nem lenne KTM MX -hez motoplat gyújtása? Rossz is érdekel.Kókány gyújtás van gépen és le akarom cserélni vmi gyárira.Üdv:Sankó
Bemész egy dekor boltba és veszel méterre ilyen sárga matricát vagy bármilyet!Ráragasztod az idomra és kivágod szépen