Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak kifogás. Mindent meglehet oldani.
Nekem olyan ember kellen akinek van SXF450 -e és akra vagy vmilyen rendszer van rajta ,és a gyári leömlöt eladná.
ezt nem lehet nincs meg egy kis darabka
meg ilyesmi
Le lehet kezelni minden felületet, hogy csillogjon-villogjon.
Akkor szerinted a gyárit hogy hegesztették össze?
De lehet hegeszteni titánt is.
Nem lehet titan..... meg hogy nézne ki
Miért nem hegeszteted meg? Kicsit egyszerűbb.
ahogy felfogatjuk a henegerre ott látszik a 2rugobeakszto után a végén 1cm letört csak odaraktam. titián nem hegeszthetö
itt nem igazán látszik a könyökcsövön a törés de ilyen
Szasz Srácok ,aki nagyon ért a KTM-ekhez az válazoljon de öszintén......! KTM SXF450 re fel lehet-e rakni a KTM EXC530 kipufogokönyökcsövét passzolnak-e mindkettö 2008as? A választ köszönöm és minél hamarabb ha lehet ///////////eltört az sxf-en a könyök ahogy jön ki a motorbol és használtan exc530ét tudok//////////// de ha valakinek van KTM SXF450-hez kipufogokönyöke SZOLJON ,
ezt én csináltam, lehet nem a legszebb,de egyszerűen,gyorsan kiviteleztem... a feketét is én gyártottam...
bírta a magasnyomásút is,csak a széleket kell melegítve ragasztani akkor nem fogja megkezdeni a mosó se...
Oké!Addig is köszi!
Jövőhéten otthon vagyok végig, most még koleszban
majd jelentkezem
A hétvégén szedem ki a kereket,mert 5 fog letört,egymás után.
Jó lesz a jövőhéten is,ha megtalálod és elküldöd.
Hétvégén előkeresem, és nézek egy állapotot, meg fényképezem. Aztán megbeszéljük! Menyire sürgős?
Helló LaciCRM!
Megmondod mit kérsz érte,és szerintem nem veszünk össze!
áhhá
Üdv!

Valakinek nem lenne KTM MX -hez motoplat gyújtása? Rossz is érdekel.Kókány gyújtás van gépen és le akarom cserélni vmi gyárira.Üdv:Sankó
sziasztok! eladó egy ktm bicaj ha valaki érdekel...
Sziasztok
Bemész egy dekor boltba és veszel méterre ilyen sárga matricát vagy bármilyet!Ráragasztod az idomra és kivágod szépen
Ja,csak a dob mert 156 lenne de kaptam ennyi kadvezményt rá.. Az idomgarnitura ktmkecskemétes kompletten 38? Annyiért nekem is kell ha tudsz...
csá nem tudjátok h honnan lehet ilyen sárga idommatricát szerválni, mint nekem van, leakarom cserélni
Ktm kecskemét ! : ) idomokkal együtt 38. Csak maga a dob volt 130 ezer neked? Akkor ezekszerint megéri, már csak az a kérdés, hogy mennyire használtak a cuccok. Köszi a választ!
neked válaszoltam az elöbb.