Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én mousse-t használok évek ota, nekem bevált főleg elöl, köves sziklásban KÖTELEZŐ...

az a baj hogy egy képröl nem lehet látni mennyire használhato még ugyanis a cucc használattol függően pár év alatt elöregszik, ami ugy jelentkezik hogy a falc beugrik a felni pereméröl egy kb 20 centis szakaszon, olyankor még ideig oráig segit rajta ha tesznek rá egy szétvágott belsőt ruhának és ugy rakják össze.

amugy csak álványban szerelhető, specko spajszerral, hozzá értő emberrel.

amit a csávo ír a hirdetésben az a repedés tényleg lofaszt nem számit, szereléskor szokták kiszakitani, semmi jelentősége.

ha kell én is tudok neked adni Veszprémben egy idén nyáron berakott japán bridgeston mousset annyiért mint a hirdetésben, mert én most áttérek a tübblis-re.
Cső, hát alakulgat, alakulgat, de még nem az igazi, egykét dolog hiányzik, de karácsonyra ott fog füstölni a fa alatt, remélem
Szasz,láttam alakul a gép
http://totalbike.hu/hirek/2010/11/12/hoppa_visszternek_a_ketutemuek/
azé olyat nem szabad
simán
700ccm 2t? Levenném az oldal deknijét,aztán abból enném karácsonykor az ünnepi levest!
Húúú,az egyenlő a halállal
Iszonyú hülyeséget csinálnál Utána ríná a zséé Vissza sose jön negyede sem,a magyar nem értékeli,belül meg ezek szerint nem láttál ilyet,nem akarlak elkeseríteni,de azt csinálsz tényleg amit akarsz Az én fajtámat meg már ismered
úgye
Valahol megtaláltam múltkor egy magyar cikket róluk. Mikor megláttam a ccm adatokat,azt hittem először hogy elírták! De kipróbálnék egy olyat!
hallottátok hogy a Maico feléledt vagy fel fog, ők is dolgoznak valami technikán a 2t-hez, hogy elérjék az emiszios normákat. akármeik nagyon kéne főleg a 700as, az oldalukon van egy pár info
széééép
sziasztok! aki használt már bib mousse-t az írhatna egy két tapasztalatot! előre szeretnék akár használtat is. ezt néztem nem tudom mennyire használható még: http://www.kepesmotor.hu/kross...
Szewa Zéé! Írtam emailt, megnéznéd?
Jaja végülis mindennek annyi az ára amennyiért megveszik
azt írta... olyan ne írjon aki azt írja azt csinálsz amit akarsz..
ott a pont
emlékeim szerint láttam én ugyanezt már 2 M-ért is hirdetve. Namost ahhoz képest óccccóóóóóó....
Az ÖHLINS telónak az a nagy előnye, hogy személyreszabott. De mivel nincs két egyforma ember, úgy súlyban, mint motorozási stílusban, így szerintem felejtős! Azt beállították már egyszer valakire, így más nemigen tudja kiélvezni az előnyeit, hacsak, nem újra nekiáll egy hozzáértő ember és nem kevés pénzért és rengeteg idő alatt beállítja az új tulaj súlyához, stílusához stb. Már estünk mi is ebbe a hibába! Egy jól beállított széria teló többet ér, mint egy másra kalibrált Öhlins, vagy Sölva, vagy akármi. A 800eft,- azért enyhe túlzással is, kicsit sok!
Szegény maki mit gondol hogy ennyibe árulja
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_660_smc-4366453
na tessék, zoozee báttya csak pislog, hogy mit kérdeztél gecsa
sztem add el 50 év múlva, egy muzem nagyon sokat fog neked perkkálni érte
am télleg gyönyörü büszke lehetsz rá én biztos h nem adnám el hanem továbbörkiteném a következö mocimba hamár nem adják meg az árát, de a te döntésed és én még lófaszt sem értek a témához de sztem jó tanácsot adtam nekem teccik
még egyszer gyönyörüséges
Sziasztok!
Nekem ettől könnyebb kérdésem lenne, úgyhogy inkább nekem válaszoljatok.
Az ebay-en sokkal olcsóbban lehet 40-es keihint venni mint 41-est. Szerintetek van valami külömbség az átmérőn kívül? A 40-est valami crf-hez ajálnják.
A telót add el gyorsan, mert ha sikerül levizsgáztatnom a quadom akkor én is bontok egy 690-est.