Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát reggel kiszámoltam..már eccer ezzel a megoldóképlet segítségével...ami szintén fizika csak talán már hetedikes

az otto motor ideális keverék aránya 1kg benzin :16kg levegő
a fogyasztásból meg pontosan megtudod, hogy melyik mennyi ...

reggel nem mentem át liter.. fajsúlyba mert lusta voltam és siettem.. csak összeszoroztam a litert a könnyebbség kedvéért......de elhanyagolható a pontatlanság ...ezesetben meg főleg..

és a hétezer meg ötezer se túl jó hasonlítás...mert ha én 3-4 ezret forgatva akár hatba 8 centis homokba is megyek nyolcvannal esetleg százzal..ott a 25 nek nyélen kell forognia mellettem piros hangtompítóvattával ...
Számold már ki .
Azért ha kiszámolnánk hogy a 625 ccm mondjuk 5000-res fordulaton mennyi liter levegőt szív be adott idő alatt, meg a 250 ccm 7000-ren mennyit, szerintem nem lenne túl sok különbség
Üdv Srácok! Érdeklődnék, h pontosan milyen olaj kell a fékhez, váltóolajat milyen sűrűn kell cserélni? meg telóolajat (és h milyen kell bele, meg mennyi) itt a tél, egy kis szervíz, meg láncot szeretnék még venni rá, DID mennyire jó? abból is az 520as lehet? vagy Regina, ezt a 2-t mondták ismerősök , előre is köszönöm a segítségeteket!
2003 exc 200 a motor
kis aranyos miii?
ezt inkább otthon, sajnos ilyen esetekben a segítséget elvetem
de lehetsz dugokomám
(borátból)
Köszönöm a sok hasznos információt emberek, címeket adjátok küldöm a fejenkénti 5e-t.
igaz
köszönöm ez jól esett testvíreim, kollégáim
ezen röhögtem egy jót, qva nagy ahogy előadtad
Ennek vállalom a felújítását Minek arról kép, felhúzod rá azt kész
valaki tudna mutatni egy mütös sapkás megoldást mert nagyon felizgatott a téma nővérkét ne rakjunk melléje
én is így csináltam csak valoszinü azon a részen nagyon bikába nyomtam lehet hogy csak a külsején nem látszik szerintem jo az, de azért megcsinálom még egyszer vaaaagy ecsettel lekenem azt a részt
egyszer vettem a castrol spray-t, mert 1600ért volt,mondom kipróbálom... nem volt rossz,de az is színtelen volt,ezért ment a levesbe... előtte is putoline,azóta is
mellesleg 400ml volt, 2x400 még mindig csak 800ml és 3200...az olaj meg 3000 és 1L!
Ilyen van nekem is Farkleharapáshoz használomolós spray
Motor szállító futó eladó!
2db motor szállítására alkalmas.
Én Enduró és SM motoromat szállítottam vele.
Horganyzott vasból van(nem rozsdásodik),C-s gumikkal+pótkerék,rámpa.
Friss műszakis.
Ir.ár:160e ft.
Motort beszámolok értékegyeztetéssel.
tel.20-5-636-213
most megmutatom hol van hori keletnémetjuhászának a légszűrője...és temészetesen a kutyáknak is kék
Én is kék hívő voltam,má leszarom,átmentem ovisba
azt olvastam :

van nekem is ilyen tintakékre fogó majmom...
csak olyat használok ami szines, általában kék,

olyan ami szintelen az ovisoknak és szűz lányoknak valo...
van nekem is ilyen tintakékre fogó olajom(nem kereskedelmi forgalomba) akárhogy kicsavarom nagyon fasza kék...jól látni mi a terv..de a putoline is egész jó kék...meg volt twin air spray-m az is fasza kék volt nem olyan láthatatlan mint a motorex spray, hogy eccerűen nem látod hol sprézted már be...
A nylonzacskós szerintem is jól működik, nem megy pocsékba szinte semmi...
Túl van ez itatva,szerintem ,szerintem
mi a pöcs van ezzel...heee velem nem baszol ki