Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okr ktm team
a külseje ...az enyémbe még van max sebesség megjegyzése..az már a hetesbe nem volt nehogy megöljék magukat az emberek

na amúgy az akkor sima liba...nyomvatartod lehet kb 10 secig a karika gombot (tudod van rajta egy O a másik kettő a + - )...na és mintha a menüt rakosgatnád ki be mit akarsz hogy tudjon a műszer miket mérjen és ott körbe tudsz menni a rövidítéseknél...és a WS wheel size lesz a tied---abba kell belehasítanod és kiválasztani a kívántat ennyi kb......
Igen nincs kókányolva teljesen gyári még a motor!
Na ugyanaz a fajta van rajta ami a képeid között van lefotozva!
ja akkor a normális eredeti...
Típust nemtok de a legkisebb fajta amit ezeken láttam.Össz-vissz 3 gomb van rajta és amikor megmozdítod a motort automatikusan elindul,ja és a digitális fajta
nemfog
Lehet az övében egy kisegér gerjeszti az áramot.Olyan primitív órák azok 8 perc alatt meglehet csinálni a belét
Na majd még ezt megpróbálom hátha bejön EXC-nél is.Kösz!
milyen műszerfal van rajta ? kérdezi egy harmadik szervíz
van benne elem nem számít az akksi
Mé van még 7 zenés karcóra a földön?
Hidd el már próbáltam átállítani de állítólag az enyémet nem lehet.Ezt két szervíz mondta (Zsembery,1WD)
lc4nél ha lehúzod utána újra rádugod a sarukat,akkor lehet állítani a méretet..
Azzal mi fog változni? azon kívül hogy nem fog működni.
ott van a műszer az orrod előtt... a könyvbe le van írva hogy hogy kell beállítani ...kb mint egy hétzenés kvarcórát ..
húzd le az akksiról a sarukat...
hali emberek!

Nem tud valaki segíteni a következőben?

2007-es 525 EXC-met enduróról supermoto-ra alakítottam de nem tudom átállítani a a Km óráját 21 colos felniről 17-esre. Állítólag van valami műszer amivel át lehet de még ilyent ne találtam senkinél.

Ha valaki tud valami okosságot azt megköszönném!
juhééé
Jaja, annak tanulok. Ilyen dolgokat technológia órán tanulunk, ez harmadéves tárgy. Ott sok hasznos info elhangzik .
te vill mérnök vagy DaVeD nem?
milyen órán volt? érdekelnek az ilyen dolgok engem is
Igazából egyszer sem az én fenekem alatt ment tönkre, de hát akkoris, azért nemcsak egy pár tízezer km-t kéne elmennie sztem, mégha zúzósabban is mennek vele, hanem inkább egy-kétszázezret, de ez csak az én véleményem. Azért csak 2010-et írunk, nem?
nyertél
Az én tempómnál a 2T sem fogyaszt 2x annyit...inkább olyan 1,5x...persze jól bekarbizva...
Mert ha motorkerekpärozom nem vagyok bunko?
Azt hittem a nevem olvasäsakor beugrik 1 arc.
Nemeth Zsolt
Cserok
KTM525
Igen neha motorozok,amikor idöm engedi.
Üdv