a külseje ...az enyémbe még van max sebesség megjegyzése..az már a hetesbe nem volt nehogy megöljék magukat az emberek
na amúgy az akkor sima liba...nyomvatartod lehet kb 10 secig a karika gombot (tudod van rajta egy O a másik kettő a + - )...na és mintha a menüt rakosgatnád ki be mit akarsz hogy tudjon a műszer miket mérjen és ott körbe tudsz menni a rövidítéseknél...és a WS wheel size lesz a tied---abba kell belehasítanod és kiválasztani a kívántat ennyi kb......
Típust nemtok de a legkisebb fajta amit ezeken láttam.Össz-vissz 3 gomb van rajta és amikor megmozdítod a motort automatikusan elindul,ja és a digitális fajta
2007-es 525 EXC-met enduróról supermoto-ra alakítottam de nem tudom átállítani a a Km óráját 21 colos felniről 17-esre. Állítólag van valami műszer amivel át lehet de még ilyent ne találtam senkinél.
Igazából egyszer sem az én fenekem alatt ment tönkre, de hát akkoris, azért nemcsak egy pár tízezer km-t kéne elmennie sztem, mégha zúzósabban is mennek vele, hanem inkább egy-kétszázezret, de ez csak az én véleményem. Azért csak 2010-et írunk, nem?
Mert ha motorkerekpärozom nem vagyok bunko?
Azt hittem a nevem olvasäsakor beugrik 1 arc.
Nemeth Zsolt
Cserok
KTM525
Igen neha motorozok,amikor idöm engedi.
Üdv
na amúgy az akkor sima liba...nyomvatartod lehet kb 10 secig a karika gombot (tudod van rajta egy O a másik kettő a + - )...na és mintha a menüt rakosgatnád ki be mit akarsz hogy tudjon a műszer miket mérjen és ott körbe tudsz menni a rövidítéseknél...és a WS wheel size lesz a tied---abba kell belehasítanod és kiválasztani a kívántat ennyi kb......
Nem tud valaki segíteni a következőben?
2007-es 525 EXC-met enduróról supermoto-ra alakítottam de nem tudom átállítani a a Km óráját 21 colos felniről 17-esre. Állítólag van valami műszer amivel át lehet de még ilyent ne találtam senkinél.
Ha valaki tud valami okosságot azt megköszönném!
milyen órán volt? érdekelnek az ilyen dolgok engem is
Azt hittem a nevem olvasäsakor beugrik 1 arc.
Nemeth Zsolt
Cserok
KTM525
Igen neha motorozok,amikor idöm engedi.
Üdv