Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva zoozee! küldtem egy emailt!
majd eldől
szép történet
Ja a sima EXC-k nek 2006-tól feka a fáz de ez Fakktori aminek 2005-ben már fekete váza volt!Amúgy gyári állapot a motor!féktárcsa cserés volt a bele meg kitudja milyen lehet.De szerintem használták elég szépen meg sokat az oldaldeklikből itélve
Köszi szépen.
vissza olvastam, és mégiscsak elöször mondtam jol, vagyis mindkét sztori igaz,
a céget
Kraftfahrzeuge Trunkenpolz Mattighofen néven alapitották, aztán
a cég neve “Kronreif & Trunkenpolz, Mattighoffen” lett, mivel 1955-ben Ernst Kronreif salzburgi üzletember is beszállt a vállalkozásba.

igy lett az első K betü a borzasztoan erős gépjármüböl egy másik cégalapito kezdőbetűjének a neve... mily szerencsés véletlen hogy a csávo neve pont K-val kezdödött, igy nem kellet leverni a gyárkapurol a cégért.
Az 525-nek 06 tól volt csak fekete váza .. vagy festett, vagy 2006 os ez a motor.
Kraftfahrzeuge Trunkenpolz Mattighofen

rosszul mondtam csak a második a cégalapitok neve, az első az a Borzastoan erős gépjárművet jelenti
este esznek.
külföldön igy hivják: Keine Tausend Meter.
JAúúúúú reggelt Kutyák ettek?
KelletT ez nekeM?
nehogy megtedd.

öntsd valami szaros öreg dieselbe aminek tiszta koksz meg olaj sár a belseje, de egy patika tisztaságu motorba NE.

amugymeg én nem önteném ezeket a csodaszereket semmibe.
a két cégalapito csávo nevének kezdőbetüje, és az M , pedig Mattighofen felső Ausztria ahol a gyár van.
Költsél Többet Motora
lenne egy, kérdésem ki tudja minek a rövidítése a KTM?
eléggé intim, szégyellem magam, ilyet kérdezni
van valakinek tapasztalata erről az STP motormosóról? van egy flakonnal itthon, beleönthetem az smc-be?
HALI!
Tudtok valamit erről a gépről?
Jó az ára és persze tetszik is.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_exc_525_factory-4345259

Köszi előre is.
üdv.Dave.
Jó napot Uraim!

Esetleg ha valaki ilyet keresne az jelezzen.
Üdv:Dávid
igaz! jánóczki haverom az lászló hirtelen írtam őt...
mutass egy eladó használt sx250 2T-t! ami szerinted jó! várom a találatokat! vagy bármilyen másikat! 4T-t csak újban vennék,de az egyelőre még messze áll tőlem...
És nem krosszba'?