Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bazzeee,az mekkora jelenet,mikor a kinyomtatott papír stócból kikeresik az ember nevét,aztán elkezdik vele verni!
Ezt kéne itt is csinálni Azt akkor nem lenne ennyi nethuszár a fórumon!
mindíg a jay és néma bob jut eszembe a fórumos fikázásról....
elutaztak mindenhova amcsiba IP cím alapján és becsöngettek mindenhova és belevertek azok fejébe akik fórumon szidták a dart védert meg ilyesmi..
Pont ezen gondolkoztam én is. Elmennék kiskunbüdösfütykösre,ez meg egy jót röhögne rajtam. Az lenne az igazi,ha valahogy meg lehetne ezeket találni. De ki fordít az ilyen köcsögökre energiát meg időt?
Ebben mondjuk igazad van! De akkor mi ebben a jó neki? Le eresztett a guminője,aztán most nincs más szórakozása?
az lett volna még a nagy só ha például téged győrből lebolondít tiszaszentiszapkukacosra ...mekkora flesh lett volna..kisköcsög meg otthon onnan 800 kilométerre hokizik .....
azon erősen meglepődtem volna ha az üres valagára, meg a kamu hirdetésére még oda is ment volna egy személyes találkozora....

kizárt..
Nagyon komolyan érdeklődni kellett volna,aztán megbeszélni vele egy személyes találkát. Elmenni,aztán ha oda jön,akkor jól kipicsázni!

Az ilyen szerintem erre izgul,feláll neki (már ha feláll)kiveri,aztán szétkeni a monitoron!

ne izgulj az ilyen kis buzigeciszar kisgyerekeken....
nincs se motorja se pénze ....nem is lesz... az ilyen kis csicskának a fasza se áll...csaja sincs ...nem is lesz...és gondolom erre élvez...ja és sose fog tudni motorozni ...ezek a barmok még csúnyák is...

szóval ez legyen az életbe a legnagyobb öröme ...meg az amikor ujjazza magát
kurva nagy poén lehetett neki,hogy este tíztól nem bírtam aludni 01:30ig.. kerestem a képet a neten,bár nem tartott sokáig... és kurvára felhúzta az idegeim... jót röhögött a telefonbeszélgetés után is...az sms-eim után már szerintem annyira nem röhögött
ha igaz lett volna hogy 550ért sx144, akkor oké azt mondm,hogy vegyék azt!,de járjunk már nyitott szemmel! első pillanatban láttam,hogy a kép aljáról le volt vágva egy csík(ahol a bikepics.com van )meg a vázvédő...a kép háttere is... csak van sok buta ember is aki szinte nem is olvassa a hirdetést sem,csak LÁTJA,hogy van ilyen,meg ilyen...akkor a többi miért is akarja a másikat jóval drágábban eladni...

miért nem bassza meg a kurva anyját az ilyen faszkalap
persze,hogy levették! 2x is jelentettem hogy téves hirdetés..meg a moderátornak is írtam,annak nem tudom miért de írtam
meg persze feltettem egy ellenhirdetést is,hogy nissák ki aszemüket az emberek,mert az bizony kamu volt! ennyi
Sziasztok.
Leszedték a hirdetést mert én nem találom már Lehet valaki direkt szopatja a motortulajokat hogy vigyék lejjebb az árakat vagy nemtudom miért teszik fel a kamu hirdetéseket
jah....

...és a BIKEPICS feliratot és véletlenül vágta le paint-el
szerintem meg akár te is ennyire ráérhetsz... 90es évjárat vagy akár te veled is beszélhettem,persze ha nem akkor elnézést! de most ....
vicc vazze
nem hiszem hogy valaki ennyire ráérne szórakozni
hát ja ..
amúgy minden van ami ktm ...és általában egyből de ha olyan extra kívánság max. egy hét és van akármi nálunk...viszonylag jó áron..
miért hirdet be egy srác olyan motort amit a bikepicsre felttettek régebben mint canadában lévő motort...sok esélyt látok arra hogy valaki behozzon azért egy közel 1milliós motort,hogy utána 550ért eladja... ráadásul atelefonban mert felbvesziii egy fiatal srác beszélt..biztos külföldön akar dolgozni...persze..17-22évesen küldföldön... és aképen eleve olyan buktatók vannak amiből látszik hogy nem magyar motorról van szó...pláne nem magyar eladásról...
nem értem mér lenne ez kamu?
tessék...by bikepcsi..from canada a .............t ha olvasod...
http://bikepics.com/pictures/1...
nézzd meg öcsém! csak rontják az én üzletem ilyen kamu hirdetéssel! bazze ááá
http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...