Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És van neked mindig belőle?
multkor láttam nyiregyen OKR es KTm buszt
ez csak az ára kifizetheted forintba is ..15.000 HUF
itt borsodba még forint a fizető eszköz
a gyári új 92 stiftes 55 €
Nincs valakinek, egy akciós árú vezérműlánca, 03' SX450-re?
ja akkor az nem annyira gáz ..ott ahol vége a mentnek el van vékonyítva a keresztmetszet aztán elpattant ..
hát nemtudom. én kettes teligázon beleszálltam egy kocsiba, de szerintem már előtte is volt benne egy pici. a tengely meg közvetlenül az anya mellett tört el , és nincs megkopva, viszonylag jó állapotban van a csapágyazás meg minden.

a másik gondom: a központi teló felső részében gumiba van ágyazva egy vas persely amin átmegy a csavar, és az egy kicsit lóg a gumiba, szerintem már annyira össze van csoffadva az a 15 éves gumi izé lehet azt cserélni? vagy mit cisnáljak vele?
hát időben meg kellett volna szervízelni a lengővillacsapágyazást..mert gondolom az megállt és bekoptatta tengelyt mert azon fordult nem a tűgörgőkön...aztán eltörött mert amúgy lukas is a tengely
és elejével te karamboloztál vagy előző gazdája?
vékony a teló mint a seprűnyél
baszki olyan fasza ez a 620 LC4 SM , most éppen eltört az a tengely ami a lengővillán meg a blokkon megy át még jó hogy 95ös és olyan fasza megbízható, nemrég vettem észre hogy a telók görbék , télen a blokkot is szét kell húzni mert kidobálja a kettest . persze azért kell egész télen erre költeni hogy tavasszal eltudjam normálisan adni
Menek
Igen.+zsé 6 forint/pár ,nem én csinálom az egyengetést,csináltatom.
joo kössz majd lesd meg
nem ér rá mert most jön ide hullámpalát egyengetni először hozzám...
ja és az 505 az erősebb ...de meg kéne lesnem a körítéstr...mert sx-be az a legvadabb...
tudom hogy unod a hülyeségeimet, de ki tudnád egyengetni az első telómat ha kb 1-2 centi van benne? plusz pénz az? kb 1000 km et futott csúszógyűrűk vannak benne, még giraffe intézte nekem. ha igen január - február körül elküldeném, hogy tavaszra legyen jó azért nem most mert nincs pénz. meg jön a karajcsont
ugyanaz semmiképp...
az 530 exc meg a 530 xc-w az oké..de ilyen 505 xc-f az talán crossosabb jellemzőjű..
de 60 paci környéke..
Nekem pedig adhatna a gyár a tartozásából legalább egy póni lovat
már rég nem adja meg a gyár a lovakat senkinek....
csillog a szemed , de sajna arra sem, am elég most nekem a kis 25ös is, kitapasztalom , megtanulom az enduro fortélyait aztán egy 250esre vagy 300asra excre vagy xc-w-re lecserélném 2008-as évjárattól érdekelnek, de a szívemcsücske az új Husaberg TE-k áhh hátha 2-3 év múlva tudnék venni egyett
zoozee te KTM be dolgozol,, csak van valami konkrét adatod...Bementem az Almáékhoz kiváncsiskodni xc-f 505 után azt jött ezzel a xc-w vel ,hogy ez ugyan az csak máá 530 as meg lámpás...Kérdeztem a lovakat melyikbe mennyi,, de semmi érdemleges válasz na ennyit a mi KTM kereskedőnkről
mire nincs ..használtra se ?
nincs pénzem rá
csak felkeltette az érdeklödésemet ha tudsz valamit azért hozzámvághatod
találtam egy 2008as exc 300at az ebayen 650ért
új xc -w kell? és mekkora ? egy darab ?