Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szewa! Vettél másik motort?
azt elfelejtettem mondani ha lusta vagyok szerelni a hátsot és ugyis megyek VP-be akkor berakom a kocsiba és haver gumis cégénél rádobják a fiuk, ingyé, barátságbol.
elsőt én is összedobom 4-5 perc alatt, nem nagy sztori.

hátso az már gumija válogatja, van amelyik tipusnak puhább a falca azt könyebb szerelni, van amelyik macerásabb, nekem is hátul két elfordulás gátlo van benne ,mert laposan járok, és az extra vastag belsőt se mindig olyan könnyű szelepre rakni, de max egy 10 perc alatt megvan.
1.krosszozom
2.nem sietek sehova
3.ha kapkod az ember általában akkor sikerül kicsípni is az utolsó centiken
4,egy db spájszerem van,plussz 2 nagyobb csavarhúzó,ezzel nem lehet ügyesnek lenni...
5. nekem így pont megfelel!
és igen 2000Ft-ért van gumi csere,vagy defekt javítás,azért "mert 1 vagy 2 vakszelep van benne és az csak nehezíti a gépi szerelést",ami így is maximum 10perc,úgy hogy a gépet általában át kell szerelni,mert kis robogó méretre van állítva... pl anno a tömlő nélküli robogó gumit is ott rakattam le/fel 1000ért... azóta rájöttem arra is hogy az a legegyszerűbben cserélhető abroncs! sőt azóta arra is láttam még praktikusabb felszerelési trükköt!
Heló! Fotót légyszi küldj mail-re.
Ha a felni alatt a ráfot érted, akkor az van 10-ért.
HAjrá,me ezek a mai fiatalok Mondjuk a 15-17 évesek között sok van má ,aki megy mint disznó Lehet leskelődni
akkor én elkezdek gyakorolni
a WEC-en pl. a versenyző csinálja a motort a munkások csak azért vannak h a szerszámokat a kezébe adják
http://www.youtube.com/watch?v...
1:37-nél technikásan fellöki a motortartóra és már servicel is magának
Üdv. Exc hátsó felnit ha valaki tudna olcsóón,jelezzen! Köszönöm.
4 perc alatt meg kéne tudni csinálni Nem lennél jó endúrós Bár nem tudom van-e még endúróban ilyen.Régen edzés helyett voltak ilyen órák is.Időre
Óóó,20 perc alatt át is fűzöm
kétezerért..nem szégyenlősek abszolút
tudja faszom...
hány collos a szája?
úgy gondoltam én is főnök
szájjal gumizik, az jo...
de csak finoman huzz utána, ne ész nélkűl, mert akkor vagy törik a kűllö menet közben, vagy elrepeszti a kűllő fészket...

annyi hogy ne lötyögjön, de ne is lazuljon vissza.
és jól dolgozik?
hát így kell ezt csinálni kéremszépen
na pontosan ezt akartam tudni, ha lögyög utánnahuzunk
simán neki ugrok ,és ő is ingyen szereli a gumimat.