Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a ívjárat jó vót,akkor
125 & 250 ezek a fasza cuccok kétütemben ....crossba...
Pfú,az egy vadállat Gyerektől mindíg elszedtem Még a kicsiket is
65 sx
Súgd meg mijaza köpőcenti,nekem kéccázas kéne,vagy a nyusziöt?
miért ragaszkodtok a 144-hez meg 150 hez ...mikor lehet kapni rendes motort is
Talán Jánowszky Zoli....
Oké csak gondoltam megosztom veled talán nem voltál elég figyelmes de ezekszerint igen Na remélem megtalálod majd azt a Lászlót
ismerem!Jánoczki zoli haveromé,nyíregyházán! sajnos nincs 4-500ezrem ráfizetni
viszont most van egy 144sx 700ért ami valóban 700,13üzemórás!de nem tudom megtalálni az embert! csak annyit tudok,hogy László, és valahol dél-magyarországon él(na én tudom csak nem árulom el )
:))))de még megvan a nyusziöt addig úgysem tudok másfelé nézelődni...de azért kacsingatok ám
Ezt láttad már?Olcsóbb crosst beszámít KTM előnyben
igaz!
Ja kábé ennyit ér ez a karate hadzsime meg hasonlók Persze nem mondom vannak jó küzdősportok meg azért sokat segít talán a védekezésben is ha ilyen a szitu.De utcán mindig az nyer aki gátlástalan féreg és ha kell egy sörösüveggel ver agyon...Ja persze meg a túlerő.Dzsipók általában abban vannak
Nálunk is volt a diszkóba olyan,amikor a srác felállt a haveromnak,mindenféle alapállásokba, tellegetett egy darabig,aztán a cimbora meg adott neki akkora paraszt tenyerest,hogy a karatést úgy kellett felmosdatni!
Haver meg karatézott évekig már mittudomén milyen öves meg danos volt azt a diszkóban egy 150centis cigánygyerek egy ütéssel lezúzta.Mire felészleltünk mi történt a kis dzsipó már sehol se volt
Apám erre mindig azt szokta mondani,hogy teljesen mindegy hogy mekkora a keze,a golyó ugyanakkora lyukat üt rajta!

Láttam már olyan srácot,aki kint tanult valahol japánba mindenféle küzdősportokat. A beceneve is jakuza volt. Kemény volt a gyerek,mint a koporsószeg. Egy éjszakai klubban volt kidobó,összekapott valakivel,az meg egy mozdulattal agyonlőtte. Sokra ment a tudományával,meg a sok edzéssel!Baszhatta az egészet!
Menek Én is Engem ezek úgyis mindíg elakarnak verni a nagy hátukkal,meg a 39 kezükkel roppantanának szíjjel,így most házhoz menek,hogy szítverjenek
aki egy ilyen hirdetésre rámozdul és elutazik érte x km-t az meg is érdemli! annyira buta emberek vannak,meg sok az ilyen kis .... aki tényleg csak heccből másnak okoz kárt azzal, hogy épp kitudja..unatkozott...vagy épp lecsökkent a nézettsége a suliban és mekkora flest csinál a kamujával...
gyerekek úgy látom ez lesz a megoldás...
Én is csatlakoznék Ilyen yamiwr-ekhez szívesen ellátogatnék
Én benne vagyok! Bármikor indulhatunk!
alakítunk mi is egy ilyen team-et és odautaznánk mindenhova ...közbe nagy mulatságokat csapva...
nagy performance lenne