ismerem!Jánoczki zoli haveromé,nyíregyházán! sajnos nincs 4-500ezrem ráfizetni
viszont most van egy 144sx 700ért ami valóban 700,13üzemórás!de nem tudom megtalálni az embert! csak annyit tudok,hogy László, és valahol dél-magyarországon él(na én tudom csak nem árulom el )
:))))de még megvan a nyusziöt addig úgysem tudok másfelé nézelődni...de azért kacsingatok ám
Ja kábé ennyit ér ez a karate hadzsime meg hasonlók Persze nem mondom vannak jó küzdősportok meg azért sokat segít talán a védekezésben is ha ilyen a szitu.De utcán mindig az nyer aki gátlástalan féreg és ha kell egy sörösüveggel ver agyon...Ja persze meg a túlerő.Dzsipók általában abban vannak
Nálunk is volt a diszkóba olyan,amikor a srác felállt a haveromnak,mindenféle alapállásokba, tellegetett egy darabig,aztán a cimbora meg adott neki akkora paraszt tenyerest,hogy a karatést úgy kellett felmosdatni!
Haver meg karatézott évekig már mittudomén milyen öves meg danos volt azt a diszkóban egy 150centis cigánygyerek egy ütéssel lezúzta.Mire felészleltünk mi történt a kis dzsipó már sehol se volt
Apám erre mindig azt szokta mondani,hogy teljesen mindegy hogy mekkora a keze,a golyó ugyanakkora lyukat üt rajta!
Láttam már olyan srácot,aki kint tanult valahol japánba mindenféle küzdősportokat. A beceneve is jakuza volt. Kemény volt a gyerek,mint a koporsószeg. Egy éjszakai klubban volt kidobó,összekapott valakivel,az meg egy mozdulattal agyonlőtte. Sokra ment a tudományával,meg a sok edzéssel!Baszhatta az egészet!
aki egy ilyen hirdetésre rámozdul és elutazik érte x km-t az meg is érdemli! annyira buta emberek vannak,meg sok az ilyen kis .... aki tényleg csak heccből másnak okoz kárt azzal, hogy épp kitudja..unatkozott...vagy épp lecsökkent a nézettsége a suliban és mekkora flest csinál a kamujával...
viszont most van egy 144sx 700ért ami valóban 700,13üzemórás!de nem tudom megtalálni az embert! csak annyit tudok,hogy László, és valahol dél-magyarországon él(na én tudom csak nem árulom el )
:))))de még megvan a nyusziöt addig úgysem tudok másfelé nézelődni...de azért kacsingatok ám
http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
Láttam már olyan srácot,aki kint tanult valahol japánba mindenféle küzdősportokat. A beceneve is jakuza volt. Kemény volt a gyerek,mint a koporsószeg. Egy éjszakai klubban volt kidobó,összekapott valakivel,az meg egy mozdulattal agyonlőtte. Sokra ment a tudományával,meg a sok edzéssel!Baszhatta az egészet!
nagy performance lenne