Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

semmit csak van ott egy szűrő és ha az véletlen ledugul akkor azon nem akar átmenni olaj és annak örül a blokk
Na akkor majd kitekerem legközelebb azt is De azért akkora szart nem tettem ezzel a motornak gondolom
mindenképp
van egy gyári design és úgy lett erre pluszba rátéve a csúzli22 felirat és a Bandesz logója! ennyi ! de bármit el tud készíteni,profi a csávó!
te ez qva jó, a designt ők tervezték vagy te?
Üdv Zéé
Nos olvastam ezt az olajügyet Én 1.3-at töltök a blokkba akkor színig van a kis ablaknál de marad benne tuti olaj az előző eresztésből mert megyek vele pár órát és tök sötét az olaj.Én csak a blokk hátsó sarkában lévő csavart tekerem ki.Kicsit megrugdosom a gépet kicserélem a papírszűrőket meg a váltókar alatti csavart is kitekerem ott azt a szűrőt kimosom benzinnel azt végülis ennyi.Kell még az alján lévő imbuszcsavart is kibaszkodni feltétlen?Mert azt sose szoktam
Király nagyon! szaladok és intézkedek matrica ügybe! nagyon szép lett! irtam email nézd meg!
egy ismerősnek ígértem,hogy teszek be egy képet arról amit Bandesign csinált nekem. 7000-volt! anyagvastagsága jó,nem vékony,ha nagyon közelről nézzük akkor picit pixeles,de egyáltalán nem vészes,csak ha rázoomolsz akkor vehető észre

De van, FCR. Épp ebből indult a téma. Nézz vissza pár hozzászólással vagy keresd a hirdetések közt!
De nem ám!
miért, nem?
Muhahaha
és vannak még kipufogók
és nem mellesleg nem is lenne sokkal nehezebb
hát attól, hogy sokkal nagyobb a teherbírása a sima acélhoz képest.
JAja
Ugyan mitől nem hajolna el?
van olyan is, hogy mentközben változtatható..még itthon nekem is van..
de ez a spéci motorcsónak sportokokra volt jellemző ott is inkább a hosszát változtathattad bowdenek húzogatták a leömlőn a dobot...
Megsúgom már a 80-az években voltak több ilyen darabból álló rezók.Sőt láttam VB-n olyat melyeket darabonként cserélve tudtak gyorsan pályához cserélni.Ma ugyanúgy csinálják a gyári dobokat,összedugják,csak össze is heggejtik Itt meg csak 2 fül 2 rugó mindenhol azt csere-bere.Nem hülyeség annak aki profi és sokáig tartja meg moccját,meg éjjel nappal megy időre vagy miller mint állat
tudnak hát
pont most jutott eszembe, hogy rezót lehetne savállóból is csinálni, na az fasza cucc lenne, az nem hajolna el egykönnyen, oda már nem kellene semmiféle rezóvédő .
Ugye hogy tudnak ezek a hülye ruszkik ha akarnak?
ez viszont tényleg jo ötlet, tetszik.
igy tud igazodni egy eséskor nem rogyik rögtön, a rugo enged amennyit kell.
amugy a titán annyival tud többet hogy joval könnyebb, és jobb a hő leadása, viszont ugyan ugy behorpad, magyarán nem erősebb....