Mi nem azért vettünk ilyen motort hogy más nézegesse a kávéház előtt Ezt ahogy Zéé is mondja gyötörni kell és használni minél többet.Az már az én bajom ha keveset tudok vele menni.De a bele mindig rendbe legyen tartva.És nem az a lényeg milyen a matrica rajta meg hogy mennyi karc!Amúgy nem leszel te se nagyobb ember itt a fórumon hogy neked Factory KTM-ed lesz!Ez nem az a társaság!
szia!
teljesen igazad van,műszakilag legyen jó!...többit meg csak a kávéház előtt nézegetik tátott szájjal hogy hű meg haa....ez aztán egy versenymotor!azért szép
kiváncsi lennék megy e úgy mint az 5-ös6-os?vagy ez is butított mint az 525
az a helyzet mint már mondtam , hogy ilyen motort megvenni pénzpocsékolás nézegetésre , azt lehet képeken is és nem is fáraszt...nempénzpocsékolás ha rendeltetésszerűen endurózni akarsz vele..akkormeg ez a motor holnap már a patakban a köveken az oldalán lesz húzva ..ezérthát kár vívni egykét karcon...szerintem...
az enyém is néhány hónapos volt és 2.630.000 ft-ért vette néhány extrával egy módos ismerősöm....aztán elsőre rátekeredett a nyakára és félévig árulta, mire jöttem én és 10 hónaposan megvettem 26 üzemórával...karcmentesen indexek még rajta voltak stb....1.950.000 HUF-ért
másnap elkezdődött a haddelhadd neki sőt már a próbakörön szanaszétegykerekeztem ......és mentem vele azóta 16 000 km-et és patent a gép még mindíg költök rá őrzöm a műszaki állagot sok pénzért és ütöm verem ...viszont úgyanúgy szart se ér már mintha vigyáztam volna rá a vitrinbe és nem motoroztam volna le az árát..meg is őrülnék ekkora buktától ..de mivel tele vagyok élménnyel cserébe így nem is idegesít..
elég legyen már!
forog a nyelve a gyereknek és volt is miért!
fasza ez a motor jól mutatna a buzibárban félre téve a viccet,de nem volt az! jó motort vettél ügyes vagy tényleg megérte keresgélni mert ami itt van nálunk az ennek nyomába sem érhet!szabad tudni mennyibe került?
Nekem az tetszik ami a matrica alatt van meg amit nyújt ez a motor.Nekem már tökmindegy milyen fakktori vagy sima tök ugyanaz csak jó legyen a bele!Ennyi
Ki nyalja itt ki kinek a seggét? Mert szerintem se az enyémet, se másét nem nyalja itt senki...ez nem egy buzibár!
A forum-nak tudtommal az a lényege, hogyha vki kérdez vmit, akkor arra válaszolnak...
És igen, matrica gyerek vagyok...uolyan, mint amilyen matrica gyerek te is vagy és mindenki más, akinek tetszik ez...
Itt szerintem örülhetnél hogy kinyalja mindenki a segged ha kérdezel valamit normálisan válaszolnak.De Makee is jól mondja csak egy matrica gyerek lehetsz és elnézést hogy elárúltam neked pár dolgot amit tudtam de ezekszerint én nem mondtam neked semmit oké lehet.Zéé tanácsait meg vagy megfogadod vagy nem itt ő a nagy szaki mert ezekkel a vackokkal foglalkozik.Na vegyél valamit szarok én bele akár mit is veszel..
Te kezdted a harcot a "karc nélküli idomos fakktori" beszólásoddal...én csak reagáltam rá
A másik: az h kikérem a zoziék véleményét egy motorról, szerintem nem körülményeskedés, hanem ésszerű tájékozódás egy olyan témában, amiben mások sokkal nagyobb tapasztalattal rendelkeznek... tőled ezért nem kérdeztem sosem - most így utólag lehet, hogy ez is zavart téged....
A harmadik: nem 1000 ft-ért veszek motort, lehet h neked mindegy lenne mire dobsz ki 1 millát vagy többet, de nekem nem.
Engedd már, hogy olyan motort keressek és vegyek meg, amilyet szeretnék...
Szerintem ez a powerparts dolog is csak üzlet, mitől lenne jobb tőle? Jó, lehet hogy van egy-két értelmes dolog közte de a többség felesleges. Nekem pl SXS villabefogó van, de azon kívül hogy narancs színű, gyorsabb nem leszek vele.
Ja és mégvalami!Én amikor megvettem a motorom 1éves volt!A 2007-es Factory 525-ök akkor 2.400 000 forint körül mozogtak Na baszki az a sok powerparts meg csicsamicsa persze hogy bejött de azért nem vagyok csilliomos sajnálom
Megvenni, egy karcmentes, 26 üzemórás traktort...
teljesen igazad van,műszakilag legyen jó!...többit meg csak a kávéház előtt nézegetik tátott szájjal hogy hű meg haa....ez aztán egy versenymotor!azért szép
kiváncsi lennék megy e úgy mint az 5-ös6-os?vagy ez is butított mint az 525
az a helyzet mint már mondtam , hogy ilyen motort megvenni pénzpocsékolás nézegetésre , azt lehet képeken is és nem is fáraszt...nempénzpocsékolás ha rendeltetésszerűen endurózni akarsz vele..akkormeg ez a motor holnap már a patakban a köveken az oldalán lesz húzva ..ezérthát kár vívni egykét karcon...szerintem...
az enyém is néhány hónapos volt és 2.630.000 ft-ért vette néhány extrával egy módos ismerősöm....aztán elsőre rátekeredett a nyakára és félévig árulta, mire jöttem én és 10 hónaposan megvettem 26 üzemórával...karcmentesen indexek még rajta voltak stb....1.950.000 HUF-ért
másnap elkezdődött a haddelhadd neki sőt már a próbakörön szanaszétegykerekeztem ......és mentem vele azóta 16 000 km-et és patent a gép még mindíg költök rá őrzöm a műszaki állagot sok pénzért és ütöm verem ...viszont úgyanúgy szart se ér már mintha vigyáztam volna rá a vitrinbe és nem motoroztam volna le az árát..meg is őrülnék ekkora buktától ..de mivel tele vagyok élménnyel cserébe így nem is idegesít..
forog a nyelve a gyereknek és volt is miért!
fasza ez a motor jól mutatna a buzibárban félre téve a viccet,de nem volt az! jó motort vettél ügyes vagy tényleg megérte keresgélni mert ami itt van nálunk az ennek nyomába sem érhet!szabad tudni mennyibe került?
A forum-nak tudtommal az a lényege, hogyha vki kérdez vmit, akkor arra válaszolnak...
És igen, matrica gyerek vagyok...uolyan, mint amilyen matrica gyerek te is vagy és mindenki más, akinek tetszik ez...
De ha más véletlenül ilyet akar, akkor mi a f@sznak fakktori?!
http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
A másik: az h kikérem a zoziék véleményét egy motorról, szerintem nem körülményeskedés, hanem ésszerű tájékozódás egy olyan témában, amiben mások sokkal nagyobb tapasztalattal rendelkeznek... tőled ezért nem kérdeztem sosem - most így utólag lehet, hogy ez is zavart téged....
A harmadik: nem 1000 ft-ért veszek motort, lehet h neked mindegy lenne mire dobsz ki 1 millát vagy többet, de nekem nem.
Engedd már, hogy olyan motort keressek és vegyek meg, amilyet szeretnék...