Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jajj, de éreztem h rákontrázol erre a 4500 km-re...
Jaja a 4500Km ha igaz is De úgylegyen!
azzal csak a 9000km volt baj...
ha majdnem uannyiért vehetek egy 4500km-es traktort, ráadásul aprókavics rendszerrel, olyan állapotban, hogy besz@rsz, akkor nincs miről beszélni...
Van kép róla, de nem akarom betenni, mert akkor mindenki itt fogja csorgatni a nyálát...
Védőfelszerelésről.Én először páncélt vettem de a cerka testemre egyszerűen nem tudtam jól beállítani hogy kényelmes legyen.Vettem egy Zero7-es protektoringet egy páncél árába és nekem bejön nagyon!Nyáron izzadok benne nem mondom de ahogy Zéé mondja a jó alsóöltözék nagyon fontos!Egy jó minőségü póló meg alsónadrág nagyon sokat számít!Én Hegymászó boltban vettem ezeket a cuccokat nem volt olcsó de tényleg sokat ér!
ő a titkosügynök vazze... nem mutatja mi a pálya..

ja és az esztergomi faktoryval mi volt a baj? mer az is nagy titkosítás alatt van
fele cuccom vanucci ..fele meg nem tudom de előszedem majd és leolvasom mi a rajz ...
Aztán ha meglesz kípet kérünk a Nagy Ő-ről...
De nem iszunk előre... gratuláció csak utána jár...
ne titkolózz már itt bazz , nem vagy te titkosügynök... mondd inkább, hogy miből milyen márka a zsír....
nem ..nem hordok..integrálva van a nadrágomba ..
az alsóruházat meg titkos ...
olyan anyag ami antiallergén fontos mert feleannyira izzadsz mint a mackónadrágban és elemeli az izzadságot a bőrödről és elpárologtatja..rendesen hűt mint a hűtő..hidegbe nem is szabad felvenni..
és van olyan ami télen meg testmeleg marad ..benne a nedvesség is...majdnem olyan mint a neoprén...csak vékonyabb kiszerelésbe..
ja ez se olcsó van annyi mint egy protektoring de inkább kettő az összes téli nyári alsócucc..

szóval drágák ezek is ha jóminőségüek és tényleg tudják ami rájuk van írva ..mert ezekből is van szemét nem is kevés...
pl. a kámzsa a sisak alá ..van 1500 ért olyan ami tiszta víz mikor leveszed és van olyan amiben télen nem gőzölög a fejed mikor leveszed 5 fokban..és nagyon patent...ára kicsit több mint a sima
Úgy néz ki, hogy megtaláltam a hőn áhított narancssárga traktort... Hétvégén megyek megnézni és egyezkedni a tulajjal...
Motorbeszerzés hogyé áll? (Ha nem titkos...)
Milyen NASA alsóruházatban nyomjátok, meséld csak el!
Vesevédőt nem is hordasz?
hát erre a tavasz őszre meg annyit, hogy a legrosszab dolog... mert mikor órákig hordod az öledbe valami szopósba a motort ..megizzadsz és jön egy nyíltabb szakasz ahol meg megfúj a szél és kész is a baj....úgyhogy ennél a sportnál ha komolyan csinálja az ember tényleg oda kell figyelni az öltözetekre ..
sokszor ott basszuk el, hogy túlöltözünk vagy ilyesmi......és ezt pont ősszel lehet elkalibrálni ....
ja és hozzáteszem olyan ruháink vannak a cuccok alatt ,hogy a holdról hozták őket az izzadtságoddal tölti fel a mobilodat ..tehát nem a pénzt sajnáltuk rá..... pénz nem számít az a legkevesebb
mondjuk mi azt is kívül hordjuk ..alatta egy jó póló nemműanyagból ...rajta a mez és felül a páncél...annyi még, hogy a könyökvédő fel van gyorskötözővel lógatva a páncél felkarvédőjére , hogy ne kelljen agyonhúzni a könyöködön a gumikat és akkor nem lesz protektoring feelingje..kb ennyi..és akkor nem tapad hozzád mozog is kicsit és valamennyire alá megy a szél...
ugyanilyenem van vazze...7 éve vettem 35 ért kedvezményesen persze ill. már nincs ..levagdostam róla könyökprotektort mert kellett...azt használtam egy darabig de attól is találtam faszábbat..

a páncélt nem én találtam ki amúgy ..persze mindenkinek más a véleménye meg azzal küzd amivel akar ... de erdőbe itt ott látom embereken még csúnyán nem is amatőrökön a fagyizónál... és míg 20 páncél van addig jóindulattal egy protektoring...és nem miattam hordják...biztos véletlen ..

mondjuk akikkel moccolunk van köztük felfújható páncél is..az se tűnik rossznak...végigment vele már olyat is többek között, hogy 2 six days és nem szaladt haza a protektoringjéért ....
de nem akarom fikázni félre ne értsd ...csak mondtam a gyakorlatot ......ettől még kinek a pap kinek a lánya....
Kell ala mindenkepp, mert kidorzsoli a bimbit
Srácok!
A 4 ütemű EXC-k (elsősorban 525 és esetleg kisebb testvérei) milyen karbantartást igényelnek? Ezek üzemórásak,vagy km-es masinák? Milyen gyakran és mit kell cserélni előírás szerűen?Vagy ha tudtok mutatni egy linket ahol mindez le van írva azt is megköszönném
Visszaolvasni nincs kedvem mert itt a vizsgaidőszak a nyakamon
Ja meg még azt szeretném megtudni,hogy ennek az olajzása(az LC4-el ellentétben) bírja az egykerekezést vagy ezt is csak 300m-ig lehet keroba küldeni...
Vielen Dank ung Gute Nacht!
köcce
Igen igaz a rémhír!
köszi
A protektoros témához hozzászólva, sztem inkább protektoring, mert sokkal többet véd, páncélhoz még venni kell külön könyökvédőt is. Annyi hátránya van hogy nyáron tényleg bele lehet rohadni az olyanba amelyik nem túl jól szellőzik, viszont tavasszal meg ősszel pont jó, amikor már beköszönt a hidegebb idő.
olvastam én itt egy olyat h az elsö teló szimeringjeit ugy lehet megvédeni attol h hamar menjenek tönkre h motorozás után légtelenitem öket?igaz-e