Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

800-ba jó...
javasolnám az enyémet megtekintésre!
jól van nőt nem ütök meg már rég...nekivágom a falnak és üsse meg magát ahogy akarja

szobába is így van csak ott nincs büdös meg olaj ..ott csak agyonverem ha hozzányúl valamimhez
Hát igen a fészer,garázs,műhely a férfi második legjobb barátja.A büdösbe nem jön be az asszony
Meg nem nyúlkál semmihez mert olajos lesz, minden úgy marad ahogy leraktad
nálam is van garázsba hifi kábeltévé wi fi rendes hálózat 220 380 fűtés világítás budi szerszámok mindenféle hegesztőm...és minden egyéb ..és gecijó dolgozni ..még hajat is tudok nyírni benne

a faszt jó dolgozni
És mire sikerült jutni?
Má elkelt
Ugyanez megy itt is
Tiszteletem az uraknak!
Valaki nem tud erről a KTM-ről valamit?Gazdájáról, vagy bármit.
Csak mert eléggé érdekelne, hétvégén mennék is érte csak még nem hivtam fel a tulajt.Hátha valakinek van valami infó
Nagyon köszönöm
ez teljesen érthető,nekem nagy a garázs fűtött és van hogy éjszaka is molyolok...leviszem a lap topot zenét hallgatok és kikapcsol az agyam csak azt veszem észre hogy majd éhen halok!
meg is őrülnék ha emeletesben kéne élnem!
úgy lesz mester
Szívesen,vigyázz rá
Hm,nálatok meg villany sincs,máshun meg lézer. Megy a parasztvakítás
ok még1x köszi
megjöttem ..gyerekért voltam laser beam színházba voltak nagyfaluban
Holnap,mert 1 napossal küldtem
jah bocs cső
oksa köszi
mikorra várhatom, hnap?
Szasz!Mentek a cumóid
akkor csak a JT lesz a hallotak alapján
köszi fiúk ezek az infók hasznosak voltak
Normális körülmények között valszeg én is szeretném, de így hogy ha valami szerszámot meg is akarok találni aznap, akkor előbb kell vegyek egy olyat, majd ezt a szobámban (tetőtér, ~ 2. emelet) tárolni és minden alkalommal mikor szükség lehet rá, lecígölni az udvarra a motorhoz - így már annyira nem kikapcsolódás, sokkal inkább masszív szopás fílingje van a dolognak...
én minden motorozásnál megnézek mindent mert kikapcsol és szeretem csinálni
Én meg a technikás egyenesek kivételével sose éreztem még a 125-ösön se hogy gyenge volna

Annál az 5e Ft-nál nekem többet ér az hogy nem kell minden motorozás alkalmával elpöcsölnöm egy csomó időt a lánc állítgatásával...