koszi
mar gumit, mindent elokeszitettem de addigra bezart a barkacsbolt
de majd holnap
draga itt a cola...veszek abbol a penzbol neked inkabb 1 liter benzint..es azzal nem olod meg magad
vagy megis?
hátul 10-el előfursz egy fával átvered rajta, sima alátét normál anya, nem kell önzáros első motorozás után még utána huzhatsz utána ugyis elverik a kövek a menetet és nem lazul.
elöl előfursz 6-al furoba befogod a bit-fejet és simán kihajtod öket.
hátra nem kell semmi bélés, simán össze rakod vastag belsővel és annyi, keményre fujod 1-1,2 bár.
elöl kell egy szétvágott régi belső plussz ruhának és ugy rakod össze.
Ha van valakinek eladó féktárcsa előre-hátra sx-f 450hez (vagy ugyanaz az összes?), ne fogja magát vissza, szóljon. Van egy garnitúra kerekem kemény talajos gumival, arra kéne, hogy ne kelljen átpakolni, ha kereket cserélek..
Szuper akciósan eladó minden! Eladók az alább alkatrészek 2006-os KTM SX 125-ről,de egyes alkatrészek egyeznek az sx/sxf/exc régebbi modelljeivel is!
első teleszkóp 65ezer
mart befogók 20ezer
hátsó teleszkóp 30ezer
lengőkar 15ezer
váz,35ezer
hűtők, csövekkel 20ezer
tank 10ezer
28,6-os kormány befogó 1ezer
Egyben az egész elvihető 145ezerért!
CSAK A LEíRT ALKATRÉSZEK VANNAK!
Ezem felül van még KTM-re 2007-től hűtőidom:
ÚJ Gyári KTM 9ezer/pár
Használt Gyári KTM 4ezer/pár
Bármilyen kérdéssel keressetek telefonon vagy küldjetek emailt!
ma komolyan azt fogunk csinálni :D
csak meg nem tudjuk hogy hogy?
valakinek valamilyen tipp h milyen csavart kell bele rakni és belül mit kell rakni h ne kapjak defektet?
Ha jól tudom még mindig az én tulajdonomban van, így nem kelhetett el, mindenesetre, ha valóban érdekel , nem ártana telefonálnod, több okból,1 : kb eddig 4 en jönnek szombat vasárnap, így aki előbb jön az viszi. egyébként ez egy régebbi fotó,amit nem tudom honnan halásztál elő, de amint a hirdetésben szerepel enduro szettel árulom a motort. a képekhez képest még annyi változás van hogy a blokkvédőt-vázvédőt már eladtam.
üdv
valami ilyesmire gondoltál te is nem?
csak annyi hogy itt a csavart ragasztják is
ez kb fel órába telt amíg kihalásztuk
http://www.youtube.com/user/be...
ki lehet ez a sukkar gyerek?
mar gumit, mindent elokeszitettem de addigra bezart a barkacsbolt
de majd holnap
draga itt a cola...veszek abbol a penzbol neked inkabb 1 liter benzint..es azzal nem olod meg magad
vagy megis?
kemény 1000Huf!
hátul 10-el előfursz egy fával átvered rajta, sima alátét normál anya, nem kell önzáros első motorozás után még utána huzhatsz utána ugyis elverik a kövek a menetet és nem lazul.
elöl előfursz 6-al furoba befogod a bit-fejet és simán kihajtod öket.
hátra nem kell semmi bélés, simán össze rakod vastag belsővel és annyi, keményre fujod 1-1,2 bár.
elöl kell egy szétvágott régi belső plussz ruhának és ugy rakod össze.
jo munkát.
nincs mit , majd Déván jössz egy Colával...
Ha van valakinek eladó féktárcsa előre-hátra sx-f 450hez (vagy ugyanaz az összes?), ne fogja magát vissza, szóljon. Van egy garnitúra kerekem kemény talajos gumival, arra kéne, hogy ne kelljen átpakolni, ha kereket cserélek..
kösziiii
első teleszkóp 65ezer
mart befogók 20ezer
hátsó teleszkóp 30ezer
lengőkar 15ezer
váz,35ezer
hűtők, csövekkel 20ezer
tank 10ezer
28,6-os kormány befogó 1ezer
Egyben az egész elvihető 145ezerért!
CSAK A LEíRT ALKATRÉSZEK VANNAK!
Ezem felül van még KTM-re 2007-től hűtőidom:
ÚJ Gyári KTM 9ezer/pár
Használt Gyári KTM 4ezer/pár
Bármilyen kérdéssel keressetek telefonon vagy küldjetek emailt!
csak meg nem tudjuk hogy hogy?
valakinek valamilyen tipp h milyen csavart kell bele rakni és belül mit kell rakni h ne kapjak defektet?
mert akkor holnap elmegyek érte, de nehogy valami pár tiz ezerrel ki akard szurni a szemem, igérj bátran
üdv