Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elárulom neked hogy én kipróbáltam az sx en is ezt a jt lánc szettet,felraktam rá és igaz hogy nyújtotta és minden motorozás előtt állítottam de kibirt egy évet,aztán bekukáztam és vettem egy újat!
ja és csak kizárólag fáradt olajat kapott azzal kentem semmi luxus...és mégis kibirta...
még a 200 ason is érezhető volt az o ringes,le is vettem róla és egy 7000 forintos jt vel sokkal jobb volt és olcsóbb is
Olyan is volt rajta anno (még az előző tulaj vette rá és azzal is adtam el, teljesen jó állapotban)...
milyen eléggé ? ..majdnem nullára rakja... ...milyen majdnem? teljesen...jó ereje marad de élvezhetetlen kategóriába süllyed..

na raktam be videót

http://www.sportmotor.hu/motor...
csak egy huszonöcsit a ringes lánc eléggé vissza fog.., de te rakd rá nyugodtan..
KTM SX 250 Factory..
biztos azért mert van szine, vagy nem tudom mitöl fák-tor-i .
Gondolom mert nem akar állandóan baszakodni vele...
És Marzocchi telód van-e vajon még?
na köszi, akkor kipróbázom ezt az akcsió dolgot hátha bejön
nem használtam még JT láncot,igy nem is tudok rola nyilatkozni...

gondolom pinkes a téma, a JT acél lánckerekeiket azt használom, szerintem jok és occsok is.
talán még meglátom túl sok jó dolgot találtam mostanában ilyen téren, ugyhogy most csak forgatom a fejem ide-oda
a jt 520h-ra mit mondasz? az már jó?
mert akcsióban elsö hátsó lánckerékkel meg a lánc 12eFt tudok ujjat minden jt a lánc is meg a lkerekek is
jó márka a JT?
minek akarsz te egy 125 EXC-re ringes láncot rakni,?

teljesen felesleges, rakjál rá egy normál 520-as láncot valami nem tul gagyit, azt annyi.
Egyébként van 5 e Ft-ért 80-90%-os használt X és O gyűrűs láncom is néhány. Erősítettek, de mivel durva mind a két a gép, biztonsági okokból viszonylag sűrűn cserélem őket. Plusz a Pinkes listaártól már eleve jóval olcsóbban veszem az újat is, így nem túl nehéz jóárasítani. Gyengébb gépeken (TE 610, 400-500 Berg) is még általában 1-2 szezont elfut, ami a 650-n már szakd. Érdekel?
12500ft.
kösz szépen
0.12 mm
Sziasztok!ktm 525 exc en szeretnék szelephézagot álitani.megtudja valaki mondani mennyi a gyári érték?
előre is kösz.
és mégis mennyi?
Szerintem egy D.I.D 520 NZ bőven elég a te gépedre.

Ha gondolod, tudok benn segíteni.
Eladó a képen látható KTM Racing nyakpánt + kulcstartó + szilikon karkötő! Teljesen új!

Egyben 2500 ft. Külön nem eladó!

Postai úton is!

Ugyan itt KTM Racing ing, és egyéb alkatrészek, felszerelések, kiegészítők!
áhhá
köszönöm szépen
Az olcsóbbat is megveheted, véleményem szerint a te motorozási tudásodhoz és stílusodhoz bőven elég lesz az is, nem kell hyper erősített lánc, 5 "-os sm szett sincs a géped alatt, és nem is szoktál vele gondolom állandóan kerekezni sem. Még annyi ha sajnálod a lecsót lánckerékre, azért egy elsőt vegyél, mert azt eszi meg leghamarabb a lánc.
lánccserénél és lánckerekek cseréjénél dilemmázok, de inkább lánc mi a véleményetek a jt 520h-ról vagy inkább did520vx-et vegyek? mert nem mind1!
link
De azért nézzetek be hozzá, vannak értelmes dolgok is.