Én anno protektoringgel kezdtem (igaz, egy nagyon olcsó verzióval), nekem az nyáron még utcán is nagyon az elviselhetőség határán (sőt, néha kicsit azon túl is) volt, terepen meg el se merem képzelni inkább...mikor aztán lecseréltem páncélra, az olyan megkönnyebbülés volt hihetetlen!
és hidd el, h qva kényelmes...
Amikor ezt vettem, felpróbáltam vagy 5öt, az EVS ballistic-től kezdve, az UFO scorpion-on át, a Zéró7 rokajacketről vagy az Alpinestars bionic-ről már nem is beszélve.
Magasan ez volt a legjobb minőségű, ezernyi állítási lehetőséggel. Úgy magadra tudod állítani, hogy "csavarodásról, tekeredésről, meg megfojtásról" szó nem lehet...
igazatok van most h mondjátok ezt a csavarodást meg miegymást nem jól hangzik ugyhogy proing kilöve, páncél lesz belöle, de a páncélra rálehet-e venni a mezet, mert gondolom igen , de kell alá valami mert az a sok csat meg öv azért karmol, nem? egy póló azért elkell alá, nem?
Te a páncélt szoktad meg...más meg a protekoringet....
Én pl már nem is érzem, h rajtam van, annyira brutál jó anyagból van a "neccharisnya nejlonzacskó" része! Mondjuk ez egy 50e Ft-os kategória....
A páncél nekem nem jött be, egyszer vettem egy Fox Airframe-t, adtam is el egy motorozás után. Védelme kb 0...de legalább nem izzadsz benne...
ennek nem a védelmével van a gond hanem nem lehet viselni ..képzeld el hardenduróba még rádtekernek ilyen neccharisnyás nejlonzacskót..meg is bolondulsz..nekem volt vagy 35 ezres ..és első alkalommal úgy hajítottam el..hogy már az erdőbe kettészakítottam ...
engem megőrjített..rámtekeredett és úgyéreztem megfojt ...úgyhogy előtte 10 év páncél utána is már vagy hét év páncél ...uccára vagy túrázni esetleg de oda se nyáron....oda meg jó a dzsekibe a protektor meg egy gerincvédő....már azt is nehéz viselni ..
Helló!
Tanácsot szeretnék kérni!
Mit vegyek protektoring vagy egy sima crosspáncélt meg egy könyökvédöt? Vagy mivel védjem a felsötestem?
Megköszönném válaszotok.
el is kezdtem
megérkezett a dolog csak még nem probáltam ki, mert még cserés egy két alkatrész
kiprobálom a proinget osztán meglássuk
Amikor ezt vettem, felpróbáltam vagy 5öt, az EVS ballistic-től kezdve, az UFO scorpion-on át, a Zéró7 rokajacketről vagy az Alpinestars bionic-ről már nem is beszélve.
Magasan ez volt a legjobb minőségű, ezernyi állítási lehetőséggel. Úgy magadra tudod állítani, hogy "csavarodásról, tekeredésről, meg megfojtásról" szó nem lehet...
Én pl már nem is érzem, h rajtam van, annyira brutál jó anyagból van a "neccharisnya nejlonzacskó" része! Mondjuk ez egy 50e Ft-os kategória....
A páncél nekem nem jött be, egyszer vettem egy Fox Airframe-t, adtam is el egy motorozás után. Védelme kb 0...de legalább nem izzadsz benne...
engem megőrjített..rámtekeredett és úgyéreztem megfojt ...úgyhogy előtte 10 év páncél utána is már vagy hét év páncél ...uccára vagy túrázni esetleg de oda se nyáron....oda meg jó a dzsekibe a protektor meg egy gerincvédő....már azt is nehéz viselni ..
egyszerű a dolog meg kell nézni a profik mit használnak?..nem véletlenül
Nekem ilyen van és brutál kényelmes, teljes védelemmel...
Tanácsot szeretnék kérni!
Mit vegyek protektoring vagy egy sima crosspáncélt meg egy könyökvédöt? Vagy mivel védjem a felsötestem?
Megköszönném válaszotok.
Akkor nem bonyolítom a dolgokat!