Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben
tényleg az izmot azt épiteni kell
el is kezdtem
megérkezett a dolog csak még nem probáltam ki, mert még cserés egy két alkatrész
Páncéllal,meg sok izommal
hát nem tudom őszintén
kiprobálom a proinget osztán meglássuk
Én anno protektoringgel kezdtem (igaz, egy nagyon olcsó verzióval), nekem az nyáron még utcán is nagyon az elviselhetőség határán (sőt, néha kicsit azon túl is) volt, terepen meg el se merem képzelni inkább...mikor aztán lecseréltem páncélra, az olyan megkönnyebbülés volt hihetetlen!
köszi a segítséget mindekinek
proing lesz
és hidd el, h qva kényelmes...
Amikor ezt vettem, felpróbáltam vagy 5öt, az EVS ballistic-től kezdve, az UFO scorpion-on át, a Zéró7 rokajacketről vagy az Alpinestars bionic-ről már nem is beszélve.

Magasan ez volt a legjobb minőségű, ezernyi állítási lehetőséggel. Úgy magadra tudod állítani, hogy "csavarodásról, tekeredésről, meg megfojtásról" szó nem lehet...
ez télleg jól néz ki
lehet h nekem is ki kell probálnom mindkettöt
igazatok van most h mondjátok ezt a csavarodást meg miegymást nem jól hangzik ugyhogy proing kilöve, páncél lesz belöle, de a páncélra rálehet-e venni a mezet, mert gondolom igen , de kell alá valami mert az a sok csat meg öv azért karmol, nem? egy póló azért elkell alá, nem?
Találtam róla pár képet a neten...
Te a páncélt szoktad meg...más meg a protekoringet....
Én pl már nem is érzem, h rajtam van, annyira brutál jó anyagból van a "neccharisnya nejlonzacskó" része! Mondjuk ez egy 50e Ft-os kategória....
A páncél nekem nem jött be, egyszer vettem egy Fox Airframe-t, adtam is el egy motorozás után. Védelme kb 0...de legalább nem izzadsz benne...
Ha ma kéne védőcuccot választanom, ilyet vennék vagy esetleg a teszkós verzióját (bár ez utóbbi elég gagyinak tűnik)...
úgy izzadtam benne mint kurva a templomba
ennek nem a védelmével van a gond hanem nem lehet viselni ..képzeld el hardenduróba még rádtekernek ilyen neccharisnyás nejlonzacskót..meg is bolondulsz..nekem volt vagy 35 ezres ..és első alkalommal úgy hajítottam el..hogy már az erdőbe kettészakítottam ...
engem megőrjített..rámtekeredett és úgyéreztem megfojt ...úgyhogy előtte 10 év páncél utána is már vagy hét év páncél ...uccára vagy túrázni esetleg de oda se nyáron....oda meg jó a dzsekibe a protektor meg egy gerincvédő....már azt is nehéz viselni ..
nagyon meg lehet benne izzadni,nem tudod eltalálni hogy mit vegyél fel!
egyszerű a dolog meg kell nézni a profik mit használnak?..nem véletlenül
nekem is hasonló protektoringem van auner márkájú is azis marha kényelmes és véd is. tapasztaltam már párszor
mondjuk inkább én is a proingre szavazok
na még valaki beszál
Én erre a protektoringre dobnék egy szavazatot...
Nekem ilyen van és brutál kényelmes, teljes védelemmel...
páncél ...egy szavazat
Ja enduróra!
Helló!
Tanácsot szeretnék kérni!
Mit vegyek protektoring vagy egy sima crosspáncélt meg egy könyökvédöt? Vagy mivel védjem a felsötestem?
Megköszönném válaszotok.
Ok, köszi!
Akkor nem bonyolítom a dolgokat!