Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de könyörgök 10 e Ft-ért milyen legyen egy eloxált vadonat új felni, amiből kb. 3-4 e Ft a kereskedő haszna, kb.1,5 e Ft a vám az áfa és a szállítás költsége, plusz egy tál rizs amiért megcsinálja vmi degenerált ferdeszemű balfasz. Atomszar a köbön. Egyedül az üzemóra mérő jó azokból a motyókból, bár már azt is boldog-boldogtalan árulja.
Inkább nem mondok semmit.........
ezen még a gumik is elfogadható állapotban vannak...
Szoktak ilyenek lenni igaz nem 10ezer ft de legalább van tartalék
http://www.kepesmotor.hu/felni...
Árban teljesen jó, csak a minőség szar. KÍNAI, ami nem lenne gond, ha pl a felnik nem lennének 8-szögletűek pár hét után....
Akkor rádiózok
csak akkor bírsz hívni ha nem vagyok pont csehszlovákiába...mert ott kutyaszar a térerőm...
ok ne haragudj,amugy robogomat cserélném krosszmotorra ha valakit érdekel: http://www.kepesmotor.hu/april...
Jóvan ,de mindent ne mondjá má el ,azt meg főleg,hogy mi fűtjük a napot
bocs nem tudtam hogy ez titkos info csak mindig szoktam menni abonyba és ott van a sok felni,meg alkatrész gondoltam beirom bocs.Amugy napkollektort vettünk töle faterral...
Abbiztosis
Majd összehozlak vele,azt lehet bótolni.Hónapután menek hozzá,azt majd onnan felhílak Azé leskelődjé vazze,ne csak a hülyeséget lessed Mindenre van ember Mondtam ,gyere csináljunk gyárat
vazze tényleg hülye vagyok..ennek a vége a sok a patkány ..
vazze nem láttam hogy szóltál ..ide írtad ? a kurva életbe..lehet vak vagyok..bocs
akkor privátba lelevelezzük ...vagy majd telefonálok neked ..csak nem tudom a számot ..küld el lécci vagy ideírom enyémet nullahatharminc38tíz1hétkilenc és megcsörgecc.. vagy akármi..
Fasza gyerek vagy Te is ,szólok van,de ha idegen szól többé az má jó.Levizsgáztá basszameg Nektek segítsen az ember Nem értem Én ezt
köszi... rápróbálok mi a rajz...bár megvárom a reggelt
Szasz! Nem tom ki vagy,de má mindenhun ki lestek?Tán a titkosszolgálat ennyire ráér? JAja,de ezeknek ússe kell semmi,nyálaskodnak csak,ez a baj
üdv sztem felni és kerékagy ügyben az abonyi embert kell felnivni ö elég korrekt árban adja a cuccokat felnik 10eft/db sokféle szinben agyak is ilyen árban gondolom csika1 is őrá gondolt tel: 06705224772 Tivadar
tudom hogy van jobb felni tőle....de amúgy nem túl gyenge ez a felni mert kinyomatni sem volt eccerű..és amiket kap a kövesekbe nem túl lassan lukas gumikkal évek óta ..ahhoz képest meg patika...

ja és olcsónak meg abszolút nem mondható..lehet elárazták de borzalom ára van újonnan..nem írok árat mert sok a patkány
elmondom akármelyik felnit lerendezte volna ez az mutatványom...
nem is enduró szitu volt hanem benzinkútnál aszfalton siettem..és két párhuzamos út van és közte egy árok ..eddig itt még embernek nem jutott eszébe egyikről átlóba átugrani .. nekem igen..és úgy ahogy volt sokkal 60- 80 közé tenném a sebességet átverettem ..de szarul jött ki a lépés és egy korlát nélküli beton híd közbe jött és annak az oldalának mentem neki..ahogy repültem az eleje még felfért de a hátát belehúzta a híd oldalába ..és az feldobta a seggét két méter magasba és elsőkeréken nagy akrobatickíj poziciját bemutatva sikerült kigurulni ezt az okosságot..de a felni az majdnem féktárcsáig volt begörbülve és kilógottt a belső...aztán hazajött ettől független...
Ilyen van nekem is.Nem tom meddig bírja,de ezek a mai anyagok.Bomlanak szét,mint a fos,szó szerint.Azért bevonatoznak,eloxálgatnak szépre,hogy míg megveszik, ne menjen szarrá.Na meg ugye a parasztot vakítani kell 4 éves felnik má bomlanak belül mint a 6 hetes dög A telószárak,szintén a bevonat alatt kezdik a melót,hogy szopjon le aki kitanáta őket.15-20 éveseknek meg semmi bajuk
hihi enyémen DID Dirt Star van a gömbölyű dupla vastag falu, sose megy tönkre....
aztán rá 1 évre már a gigaz-ra is rárakták azt a ratyi excelt... mert occso.
Bammeg,ez egy divatmotor,nem is használod