Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt szeretném elmondani hogy az enyém abszolult karcmentes , azt sem tudom mik azok a karcok., aki mást állit az hazudik, bazdmeg..
Ok.
Figyi Zéé, van egy eladó 25 üórás fakktory, de van egy kis karc a hátsó gumi egyik bütykén... szerinted valós lehet, h ennyi van benne?
nehogy lezárd
Tedd azt és a vitát tényleg lezártam...
53 lánc 43 patron együtt 96 €
zoozee

Megnézted nekem pontosan a lánc és a patron árát? És külön mi mennyi?
Az az ember akivel mi nem fogunk találkozni az erdőben
ja az egy faszpörgettyű lehet...
mondhat amit akar erdőbe megsiratnám a yamahájával együtt az viszont biztos ...akárki is tolta ki magából...
Nekem még volt anno kiskőrösi moha sisakom. mintha valaki fűmaggal leöntötte volna.
Még ittvagyok Ja nekem annyira fáj hogy nem Fakktorim van hogy ezzel már ki se merek menni a térre mutogatni a kislányoknak Amúgy egy százasból Fakktorit tudnék varázsolni a gépemből de inkább megveszem rá ami kopik a használattól
Igazad van elnézést ..Szevasztok
a nagykivágásu kiskörösi sisak... háhh nosztalgikus röhögögörcsöm támadt...

mondjuk nekem sosem volt és nem is értettem hogy birják azt emberek felvenni...

perifériás látásuk biztos jo volt...
Beszartam
Öööö ,szevasz nem köszönő!Ki az a az a? Majd leszócsatálom hátha jó nagy háta van ,meg 39-es keze
látom ment a szájkarate...

amugymeg az én apukám erősebb , és a motorom is szebb, és ha nem hiszitek el akkor küldöm a nagy fekete terepjárot, Szergej picit beszélni madzsar, lenni neki két baratja kalasnyikov, és a vodka ...
hát itt azzal tudna nagyot nőni a szemünkbe ha eljönne velünk motorozni és nem kéne a nagykivágású sisakot ráadnunk, hogy akadálymentesen kiférjenek a könnyei a fejéből mint lolka bolkának...
Nagy embernek kell lennie a faktoris gazdáinak me nem érne le a lábuk
Bassza az én csőrömet is a wr-es buzi gyerek beszólásai Én se fikázom soha senki motorját de ö rendre megbánt embereket.
Srácok, mondott itt valaki olyat, hogy akinek Factory-ja van az nagyobb ember?!
Mert vagy én nem figyeltem, vagy szó sem volt ilyenről...
De Bugic, hogy neked iszonyat fáj az, h nem factory-d van, az már a napnál is világosabb...minden hozzászólásoddal ide lyukadsz ki!
erre szoktam azt mondani , :

- Én leszarom ki mivel jön, tölem lehet az egy rozsaszinű derbi senda hello kittys matricával ,ha mindenhol fel tud jönni , és nem kell rá seho várni akkor oké.
Húúúú, mennyi ilyen van Soroljam 2 hétig írnám a neveket
Pízt viszi az asszony,viszi a mérnök,a stb,bekínáltak nagy futót,új műhely is kell,meg egyéb ami forog.Azt kaja,meg rezsirű nem is beszétünk Így vagy marad ami van,ússe nem használom vagy, max nagyon jó 25 csere
Amúgy lehet te is olyan leszel majd a KTM-eddel mint az a Yamahawr450 gyerek Innen ismerik egy páran azt a tagot.Állandóan a KTM-eket fikázza meg a Japánt isteníti De a motorja tényleg patika állapot csak motorozni nem motorozik főleg sárban nem.Az észt meg osztja hogy a yamaha az isten az sohanemromlik él még az atom se tesz benne kárt Na megyek nem rontom a levegőt tovább szép estét KTM-esek
csak erre volt pénzem...de másnap lerúgtam a meddőről ..