Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne izgasd magad azért ettől..lehet kapni ilyen csapágyat is..de sima koyo c3 tudja ami ide kell......olyanokkal szoktuk összerakni ezeket...olyan 3-4 ezer ft /db
Ja, bocs ez lemaradt: Yamaha Wr 95-ös. 94-Yz az alapja.
milyen ló ez?
Sziasztok,

Lenne egy "érdekes" kérdésem: 2T 250-es gépbe koyo 63/28 C3 főtengelycsapágy való. Namost ebben van a "hagyományos" változat és az SH jelzéssel ellátott (külsőleg ua.) 160 cels.-on hőstabilizált longlife változat. Az ára kb 1,5-szerese az alap kivitelnek.
A kérdés az hogy kell-e ez bele ill. eredetileg milyet használnak? Ha van esetleg valakinek otthon Prox (ami Koyo) vagy eredeti és megnézné hogy van-e SH jelölés valamelyik gyűrűn azt megköszönném! ha sikerül csatolnom akkor látszik hogy milyen jelölésről van szó.
köszi:Petya
az nem probléma mert mikor vettuk a mocit egy szinte 100 % os valami kianai kyoto gumi volt....azt gyorsan lecseréltem egy mitasra majd egy michelinre
fontos hogy NE szar gumibol csináld ,

olyan gumi kell amin még bőven van bűtyök legalább 80%-os ,

szar lekopott gumival csak a csavar meg a szeg nem fog sokat érni, vagyis semmit, ugyhogy felejtős .

a bűtyök dolga hogy lapátoljon, a csavar meg a szeg pedig szurja a jeget meg a talajt a ho alatt.
205843975
telszámod?
nem tudok belépni a mösönre ! email ? pudvapappa@freemail.hu
Felvettelek msn-re, lépj be.
sikerült valamit kideríteni a befogóval kapcsolatban ?
Felétek a fán teremnek az EXC-k?!?
érdekesség
2-3 hete készült
ezzel csak hóba menjek vagy húzhatom neki saras talajon is?
mar csak azért mert elment a hó
mind1 megcsinálom ma este de azelőtt meg egyett megyek a haverral
úgyis van régi gumim elég
értettem
mindjárt indulok a boltba
csak előbb angol tantárgyversenyre kell mennem
nincs mit! sejtettem,hogy neked is még az öntött!
Na te se érsz rá
yes lájkolom
van még talán nekem is a garagéba ami át is alakít gyíkról- vastagra olyan magasító...talán ramirez ...majd megnézem ..ha érdekelnek ilyesmik
most a 22 mm eshez egy 20 mm magasítót használok

vastag kormányod nincs ?
Megnézem holnap a műhelyben, hogy milyen magas van. Mekkora kéne?
ragasztani meg felesleges,

az elsöt csináld 6-os önmetszőböl, és furd elő kisebbel mondjuk 5-el .
nem,

ne sűllyesztett fejűt vegyél hanem gömbölyű fejűt az garantáltan nem dörzsöli ki a belsőt, attol még kell előre plussz belső.

hátra ez nem jo , harmatos.
akkor jo ha csak to jegén akarsz menni de ha terepen nagy hoban akkor 8-as kapupánt csavar.

mindjárt keresek képet.