Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te ahogy nézem ott már a kűllő csavarok fészkei is mind be vannak repedve....
Ezt hogy sikerült összehoznod?
ha működőképes a tied is akkor mindegy...mert én úgyis túladok elvileg majd a 400ason aztán te is jól jársz meg én is
Nadzson pici pízé van új,de itt nem árazok ,sok a patkány
enyémet megkaphatod,cserébe meg adod a tiedet
valami jóárasított hátsó 18" excel felni kéne mert eltörtem hosszába ..de már több mint egy éve kb.. nincs semmi vele mert működik faszán sőt lépcsőkön jobb is.. ...kikalapáltam ..csak ha lenne egy jóáron akkor lehet beleszállnék..
Szeva
na szewa teleszkóp béla !
Kerékagyak arra nem kellenek?Most lesem azt eszembe jutott,me agyam má nincs
Meg nekem is
hát hátul 100% jó lesz...
a kérdés inkább az első..ott más a terhelés ...esetlegesen a fékerő mértéke elmelegedés stb...ilyesmi.. szóval ott érzékeny a dolog hátul nem annyira...

pl.ez a hullámos már a galferről beszélek 2007 től kicsit más anyagból van mint az egyel régebbi 06-ig exc-ken tárcsa..
újjal jobb a fékerő..de hamarabb kopik..ugyanazon betétek és használat mellett...
vb menők szerint meg az első a hullámokba beszedi a füvet és szétfeszegeti a nyeregben a betéteket....
jobb szeretik előre vagy az sxs úszótárcsákat vagy a régi lukacsost inkább..ja és japánbrembotoyo betétekkel..apának is az jáccik..
én is kiváncsi vagyok rá, haverok használják már vagy 1,5 éve azt mondják jo holmi, de messziröl jött ember azt mond amit akar,

majd hiszek a saját szememnek.
uhhh
ha ez két betétet kibir akkor már vastagon megérte
mert majd 30 az új galfer tele áron
külömbben ezt a nagy hullámos tárcsát nem szeretik mert nagyon beszedi a füvet,viszont jobban tisztul sárban

nagyon kiváncsi leszek hogy válik be?
idénre már elég volt ..szerintem most már pár nap esetleg két hét...és leállunk ...
jobb mint a 20 így is.
ja és nem is tudom mennyit ment vele a Tibi és már érezhető a kopás!
szerintem meg kell ezt az embert becsülni,csak nehogy dáguljon ha veszik sokan.
én 8-ért kapom, amugy tizért adják, drága már a lézerfény...

bár igy is kevesebb mint a fele
terveznek tesztnapot?...burzsuj gazdádék
mondanám főnökömnek, : - kimegyek kiprobálom , jol van-e beállitva...

aztán csak pár nap után venném fel a telefont valahol Erdélyben...

bocs főnök kicsit elkeveredtem..
nagyon elgondolkodtató!
én is gondolkodtam régen ilyenen mikor lézeres cégnél melóztam csak akkor elmaradt a próba.
elárulhatod hogy kitöl lehet venni?... jó tudom 5000
én se azért kuporodtam rá mert miller vagyok..ezt munkahelyi ártalomnak nevezném inkább

azé jobb mint a bányászoknál a szilikózis