valami jóárasított hátsó 18" excel felni kéne mert eltörtem hosszába ..de már több mint egy éve kb.. nincs semmi vele mert működik faszán sőt lépcsőkön jobb is.. ...kikalapáltam ..csak ha lenne egy jóáron akkor lehet beleszállnék..
hát hátul 100% jó lesz...
a kérdés inkább az első..ott más a terhelés ...esetlegesen a fékerő mértéke elmelegedés stb...ilyesmi.. szóval ott érzékeny a dolog hátul nem annyira...
pl.ez a hullámos már a galferről beszélek 2007 től kicsit más anyagból van mint az egyel régebbi 06-ig exc-ken tárcsa..
újjal jobb a fékerő..de hamarabb kopik..ugyanazon betétek és használat mellett...
vb menők szerint meg az első a hullámokba beszedi a füvet és szétfeszegeti a nyeregben a betéteket....
jobb szeretik előre vagy az sxs úszótárcsákat vagy a régi lukacsost inkább..ja és japánbrembotoyo betétekkel..apának is az jáccik..
jobb mint a 20 így is.
ja és nem is tudom mennyit ment vele a Tibi és már érezhető a kopás!
szerintem meg kell ezt az embert becsülni,csak nehogy dáguljon ha veszik sokan.
nagyon elgondolkodtató!
én is gondolkodtam régen ilyenen mikor lézeres cégnél melóztam csak akkor elmaradt a próba.
elárulhatod hogy kitöl lehet venni?... jó tudom 5000
a kérdés inkább az első..ott más a terhelés ...esetlegesen a fékerő mértéke elmelegedés stb...ilyesmi.. szóval ott érzékeny a dolog hátul nem annyira...
pl.ez a hullámos már a galferről beszélek 2007 től kicsit más anyagból van mint az egyel régebbi 06-ig exc-ken tárcsa..
újjal jobb a fékerő..de hamarabb kopik..ugyanazon betétek és használat mellett...
vb menők szerint meg az első a hullámokba beszedi a füvet és szétfeszegeti a nyeregben a betéteket....
jobb szeretik előre vagy az sxs úszótárcsákat vagy a régi lukacsost inkább..ja és japánbrembotoyo betétekkel..apának is az jáccik..
majd hiszek a saját szememnek.
ha ez két betétet kibir akkor már vastagon megérte
nagyon kiváncsi leszek hogy válik be?
ja és nem is tudom mennyit ment vele a Tibi és már érezhető a kopás!
szerintem meg kell ezt az embert becsülni,csak nehogy dáguljon ha veszik sokan.
bár igy is kevesebb mint a fele
aztán csak pár nap után venném fel a telefont valahol Erdélyben...
bocs főnök kicsit elkeveredtem..
én is gondolkodtam régen ilyenen mikor lézeres cégnél melóztam csak akkor elmaradt a próba.
elárulhatod hogy kitöl lehet venni?... jó tudom 5000
azé jobb mint a bányászoknál a szilikózis