ha kétté kéne most a seggemre ..erre ráülnék..ill. ráültem ..jónak tűnik..már új blokkos...jövőre ez a blokk lesz az exc-be..
6 sebesség..áttervezett henger vezérlés..egyebek..nagyon fincsi hangja van...
jól szól ...
mit szolsz az új hátso tárcsámhoz. KTM csak a felénél is olcsobban...
jövö héten lesz ugyan ilyen KTM hullámos verziom előre csak gasgas osztokörrel 4-es vastagságban.
szia ..most néztem tárcsádat egész fasza ..kinézetre mindenképp..de szerintem mi baja lehet ...goldfren től bárki jobbat csinál ..úgyhogy nem lehet nagy bukta
régen nekünk is volt,pontosabban zozi nak de ugyan oda elment mint a drága motorok!
jó volt a váltó áttételezése is és nem is volt vele nagyon gondja,kapott egy teljes generált és 2 évig elment bárhova..szóval a mostani sok matricázás meg lószarok!...nem ezen múlik semmi
tudnék neked egy bizniszt.
van egy barátomnak wr250 ese dobozban a blokja de úgy ám hogy vatta új henger dugó meg minden mozgó cucc!
megnézheted a kezedbe hogy új és össze kell rakni+ tartalék blokk
és a váz sincsen szétcseszve,én is gondolkoztam hogy elhozom de az enyém is beszart és elviszi a pénzem!
ő azért nem csinálja meg mert van 2db exc az udvarban és ezt a fiának vette hogy tanuljon szerelni,de azt csak a bicikli érdekli
értem én hogy nem gömbölyű, de a világ már csak ilyen hogy ennyiért öreg kulát kapsz csak jo sok bajjal , csunyább elő élettel mint egy sarki ribancé...
Ennyi erővel Huqvarna WR-t is vehetsz, ha öreg KTM-n töröd a fejed. A 360-380 egy betegágy, 250 alapblokk felhúzva még 100 ccm-vel. Mindene szétszakad idő előtt. 250- 300-ast belőle vagy semmit...
Akkor enni lehet hogy elhordom őket! Az asszonnyal szarul járnál,hisztis és ráadásul sokba is kerül. Havonta meg 3 napig totálkáros! Rosszabb mint a veszett kutya!
Hát yamahat nem. Soha. Előbb szokok át a pecázásra.
RMX-ek, CRM-ek olyan régiek mint állat. Kevés lé a 300.000 az igaz, de ennyi most a büdzsé. A dominatorral meg nem mostanában akarok kimenni csapatni, mert nem élvezem vele egy ideje a motorozást. Jimmy-vel voltam bakonyban és hát mit mondjak, 10ed gázon otthagytak, mert nem bírja a motor. Felkoppan, lekoppan, felhasal, elhasal...érted. Másrészt meg olyan nehéz, h feltöri az aszfaltot..
erre bárki szivesen ráülne, csak millernek kell lenni hozzá.