Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kabbe .
erre bárki szivesen ráülne, csak millernek kell lenni hozzá.
rossz képet tettem be vazze
lézer szikével vágva jo anyagbol.
ha kétté kéne most a seggemre ..erre ráülnék..ill. ráültem ..jónak tűnik..már új blokkos...jövőre ez a blokk lesz az exc-be..
6 sebesség..áttervezett henger vezérlés..egyebek..nagyon fincsi hangja van...
jól szól ...
mond csak ezt csináltattad?
szegedi haverok használják már pár éve , jo a vissza jelzés anyag minőségröl.

aztán majd meglátjuk.
mit szolsz az új hátso tárcsámhoz. KTM csak a felénél is olcsobban...
jövö héten lesz ugyan ilyen KTM hullámos verziom előre csak gasgas osztokörrel 4-es vastagságban.
szia ..most néztem tárcsádat egész fasza ..kinézetre mindenképp..de szerintem mi baja lehet ...goldfren től bárki jobbat csinál ..úgyhogy nem lehet nagy bukta
régen nekünk is volt,pontosabban zozi nak de ugyan oda elment mint a drága motorok!
jó volt a váltó áttételezése is és nem is volt vele nagyon gondja,kapott egy teljes generált és 2 évig elment bárhova..szóval a mostani sok matricázás meg lószarok!...nem ezen múlik semmi
szeva Bélám.
na voltam..... gazdám még nem nyilatkozott..

szewasztok ...
van képem husky wr-ről..asszem 96 os mert onnantól mikuni karbisak..
Yami Wr-hez kellett volna pár cucc.. egyébként amit már Ronis is emlitett Yamaha Wr. Nem rossz gépek, sőt!
szerintem annyiért el lehet hozni,és látod mit veszel
bocsánat..ez husky és olyan 92-94 körüli de 10 éve tuti áll!
Hello,

Husqvarna vagy Yamaha Wr-ről van szó?
köszi.
ez például nem hangzik rosszul , ha belefér a költségvetésedbe...
tudnék neked egy bizniszt.
van egy barátomnak wr250 ese dobozban a blokja de úgy ám hogy vatta új henger dugó meg minden mozgó cucc!
megnézheted a kezedbe hogy új és össze kell rakni+ tartalék blokk
és a váz sincsen szétcseszve,én is gondolkoztam hogy elhozom de az enyém is beszart és elviszi a pénzem!

ő azért nem csinálja meg mert van 2db exc az udvarban és ezt a fiának vette hogy tanuljon szerelni,de azt csak a bicikli érdekli
Pedig már kezdtem reménykedni!
értem én hogy nem gömbölyű, de a világ már csak ilyen hogy ennyiért öreg kulát kapsz csak jo sok bajjal , csunyább elő élettel mint egy sarki ribancé...
Én akkor is megmondtam,hogy az nem oda való!

Mikor a kollégád tanksapkáig elmerült a cuhába,akkor egy kicsit megijedtem!
akkor maradjon csak otthon,hasonló mint a cigitömés nem?ő adja a hüvelyt te meg a dohányt!
Ennyi erővel Huqvarna WR-t is vehetsz, ha öreg KTM-n töröd a fejed. A 360-380 egy betegágy, 250 alapblokk felhúzva még 100 ccm-vel. Mindene szétszakad idő előtt. 250- 300-ast belőle vagy semmit...
Akkor enni lehet hogy elhordom őket! Az asszonnyal szarul járnál,hisztis és ráadásul sokba is kerül. Havonta meg 3 napig totálkáros! Rosszabb mint a veszett kutya!
Hát yamahat nem. Soha. Előbb szokok át a pecázásra.
RMX-ek, CRM-ek olyan régiek mint állat. Kevés lé a 300.000 az igaz, de ennyi most a büdzsé. A dominatorral meg nem mostanában akarok kimenni csapatni, mert nem élvezem vele egy ideje a motorozást. Jimmy-vel voltam bakonyban és hát mit mondjak, 10ed gázon otthagytak, mert nem bírja a motor. Felkoppan, lekoppan, felhasal, elhasal...érted. Másrészt meg olyan nehéz, h feltöri az aszfaltot..