http://youtu.be/8RZ4-9j_6iY a területre [/L] keresek motort, van itt minden, cross,enduro, supercross, és egy "katlan" egymás mellett. Cr 250-eseket nézegetek, de ezt most vettem észre... Enduro-zni, néha napján cross-ozni 2t alkalmas? Nincs nagy tempo az enduro pályán, ezért félek a 2 t-től...Simán meg tudom főzni, képes vagyok rá!
Hát biztos jó nehéz lehet,főleg amikor a feljáró közepén eldőlsz vele... Azt nem tudom a blokkja milyen,majd a nagyok megmondják.Én nemigen venném csak alföldre...:)
neked 450 van azzal állítólag semmi......az 525 öst símították ki , hogy ne húzza a kezed meg ilyen faszságok..szóval egy vödör geci lett ....mert ha annyi nyálat lövünk bele hogy csurog a kipufogóján már azért hogy élvezhetőbb legyen a menet még menni nem megy de 70 kilométerre már megeszi a tankját..szóval anyámnak lenne fasza...de pihentető lett... nem is veszi senki
picit a gyengébb terepre mentunk mivel volt velünk qouados is
jövőhetén megyünk a hargita enduro pályára
a románok úgy hívjak hogy orasul natal bolovanilor(a kövek szúlóhazája) majd arról is tolok fel kepet
GD egy buta kérdés beszélgettünk a főfúvóka gyári méretéről,mondtad hogy te nem táblázat alapján lőtted be...De azt nem pontosítottuk hogy mekkora is a nyári fúvókád?
Jó, hát ez azért nem teljesen ugyanaz... meddig zörögsz te otthon az udvaron? Én csak elindítom és indulok is, nem egész nap az udvarban pörgetem
Nem Travis P. vagyok, hogy krosszpálya van a hátsó kertben
Azért amikor a szomszédunkban lakatosműhely üzemelt (mintegy 10 éven keresztül) és faterom próbált volna éjszakás műszak után flexvisítás meg kalapácsolás hangjaira elaludni - hát, nem annyira volt őszinte a mosolya...ellenben igen cifra káromkodásokat tanultam
Vélemény róla?
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Köszöntem!
szólj majd fórumon
osszefuthatnank
jövőhetén megyünk a hargita enduro pályára
a románok úgy hívjak hogy orasul natal bolovanilor(a kövek szúlóhazája) majd arról is tolok fel kepet
hetvege termese
ktm-es en vagyok piros cuccban crf-el fater
Nem Travis P. vagyok, hogy krosszpálya van a hátsó kertben
Amúgy egy 250-300 2T-t már nem kell sikíttatni ahhoz hogy haladjon...szép csendesen lehet velük suhanni