Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://youtu.be/8RZ4-9j_6iY a területre [/L] keresek motort, van itt minden, cross,enduro, supercross, és egy "katlan" egymás mellett. Cr 250-eseket nézegetek, de ezt most vettem észre... Enduro-zni, néha napján cross-ozni 2t alkalmas? Nincs nagy tempo az enduro pályán, ezért félek a 2 t-től...Simán meg tudom főzni, képes vagyok rá!
Hát biztos jó nehéz lehet,főleg amikor a feljáró közepén eldőlsz vele... Azt nem tudom a blokkja milyen,majd a nagyok megmondják.Én nemigen venném csak alföldre...:)
De akkor már csak azt nem vágom hogy az előző tulajnak minek volt benne a 185-ös főfúvóka?
Helló Urak!
Vélemény róla?
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Köszöntem!
oké , hát nyaranta egyszer (idén egyszer se) régebben kétszer is ...ott nyomult a csapat ...én bevallom csak egyszer voltam de már mennék is..
neked 450 van azzal állítólag semmi......az 525 öst símították ki , hogy ne húzza a kezed meg ilyen faszságok..szóval egy vödör geci lett ....mert ha annyi nyálat lövünk bele hogy csurog a kipufogóján már azért hogy élvezhetőbb legyen a menet még menni nem megy de 70 kilométerre már megeszi a tankját..szóval anyámnak lenne fasza...de pihentető lett... nem is veszi senki
Kösz GD belövöm én is a te paramétereid szerint aztán remélem megszűnik a füst meg az orrán száján olajdőlés....
160. És a 40 fokokban legalsó állásban volt a tű, most meg asszem a másodikban van. Ja és 1:60-as keverék.
mikor jöttök meg romaniaba?
szólj majd fórumon
osszefuthatnank
Azért mostanában brümmögtettem elég sokat a kisfost...EXC-t azt nem nagyon, meg az nem hangos, csak füstöl (de legalább nem jönnek a szúnyogok)
szoktunk felétek motorozni ......csíkkarcfalva a bázis ott lakunk és onnan indul útjára a gyönyör
picit a gyengébb terepre mentunk mivel volt velünk qouados is
jövőhetén megyünk a hargita enduro pályára
a románok úgy hívjak hogy orasul natal bolovanilor(a kövek szúlóhazája) majd arról is tolok fel kepet
Oppá... a 2007-essel mi a baj? Mármint a régi blokkossal?
GD egy buta kérdés beszélgettünk a főfúvóka gyári méretéről,mondtad hogy te nem táblázat alapján lőtted be...De azt nem pontosítottuk hogy mekkora is a nyári fúvókád?
http://picasaweb.google.com/an...
hetvege termese
ktm-es en vagyok piros cuccban crf-el fater
fogadjunk ugyanazok a Ózdiak voltak?
Jó, hát ez azért nem teljesen ugyanaz... meddig zörögsz te otthon az udvaron? Én csak elindítom és indulok is, nem egész nap az udvarban pörgetem
Nem Travis P. vagyok, hogy krosszpálya van a hátsó kertben
Azért amikor a szomszédunkban lakatosműhely üzemelt (mintegy 10 éven keresztül) és faterom próbált volna éjszakás műszak után flexvisítás meg kalapácsolás hangjaira elaludni - hát, nem annyira volt őszinte a mosolya...ellenben igen cifra káromkodásokat tanultam
A szomszéd csak 1 dolog.... nehogy már ő szabályozza meg mikor, mivel, merre menjek
Ennek a szomszédaitok is biztos nagyon örülnek

Amúgy egy 250-300 2T-t már nem kell sikíttatni ahhoz hogy haladjon...szép csendesen lehet velük suhanni
ezek szerint akkor te is azt szereted, mert neked is 4T van
muszáj neked mindent félre olvasnod?