Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából még egy egész napot nem motoroztam csak 6 órát egy nap alatt.Igazán kemény terepen nem csak a szandai enduro pályák nagy részén,a kőbányában meg ilyen helyeken.És igen igazad van a nap végén már a 2T is nehezebb berúgni...dehát majd megkérem a cimbiket hogy segítsenek
Persze Szabi ebben igazad van csak az a helyzet hogy az én EXC-et kb olyan berúgni mint egy '08-as 450-es KXF-et.Érezhetően könnyebb egy 250-es CR-t berúgni mint ezt.Nem hiszem hogy egy automata dekompresszorost nem tudnék berúgni Igazad van Ronis tuti a 2T csak a fogyasztása is bitang 12l/100km,ez már nem olyan baráti,a 4T-sek annyi benzinnel amennyivel én 2 napot mennek ugyanott ahol én...
nem szeretem a hangjukat
a motor két ütemű, és nem öninditos...
aki már motorozott igazából kemény terepen egész napon át, az tudja, hogy milyen jól jön az az önindító... Persze nem kell elesni, pocsolyába elakadni, hegyen visszaesni, meg elfáradva lefulladni, és akkor nem lesz gond az elindítással
Van egy önindítószettem hozzá, ha kell...
Hát nem tudom,igazából eddig se volt önindítóm,gondolom automata dekompresszoros azt annyira nem veszélyes berúgni...Úgy gondoltam hogy a nyomatéka miatt jobb lehet vele endurozni mint egy kétüteművel.Dehát nem tudom csak gondolkodom rajta,amúgy EXC 450-et gondoltam helyette csak nagyon drágák,meg 550ezertől többet nem igazán szánnék rá mert akkor sajnálnám kivinni a bányába meg ha arról van szó elfektetni,szóval csak a vitrinbe tartanám ha olyan drága motorom lenne
szvsz: nem, természetesen ez sem önindítós! De ő is enduróra használhatta, ha 6-sebességesre alakította, de mégis lecseréli egy igazi Enduróra, amit arra is találtak ki.
Hát GD itt egy link erről a motorról lenne szó...nem tudom hogy önindítós-e vagy sem:) http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_525_sx_csere-4231133
SX sosem volt önindítós (gyárilag), csak az SX-F!
Teljesen más a két blokköntvény és a főtengely is...
Szabi szerintem az sx-ek is önindítósak ha emlékeim nem csalnak....a világítás nekem nem fontos...Meg az a helyzet hogy egy valamirevaló EXC elég drága...
szerintem inkább Exc-t vegyél papír nélkül... lesz világításod és önindítód is.... na meg finomabb is picivel, mint az SX
hát szerintem nem kérdéses, hogy melyiket érné meg jobban megvenni
Önindító amúgy szerelhető ezekre ?
Szóval fórumozók senkinek nincs éppen 525 SX-e amit egy jó ideje hajt? Valaki írhatna tapasztalatokat...:)
már késő... 2 méter magas betonfalat húztunk elé, mert omlásveszély van nem 1x volt már tele az udvar nagy darabokkal
de neki lehet menni
jobban élünk mint 4 hónap múlva fogunk
Én is dombok közt élek A ház háta mögött közvetlenül(Udvar végén) egy kb 15m magas löszfal van... csak 90-fokos az a baj
a sziklás köves erdőben...
A 625-ösöd nagyon tetszett nekem Azokon nincs önindító ugye?
nekem elég ha az utca tetejéig felmegyek ,és már bent is vagyok az erdőben.