Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amikor lecseréltem a 625-öst erre, akkor még nem volt válság se, meg (részben ezzel összefüggésben) az én életem is kicsit másképp nézett még ki...sajnos a jövőbe még én is csak ritkán látok
azért ilyenkor mikor ilyeneket mesélnek örülök hogy itt lakom és a kertvégébe van egy hegység aminek a másik oldala pesten van és ..soha nem unod meg olyan helyekkel....
de ha nem a ház mögé indulok akkor a a szembelévő oldalon is van ilyen..
utólag okos az ember hozzáállás ?
Tulajdonképpen már abbahagytam...az EXC-be március vége óta sikerült kemény 38 üó-t belehajtani (ennek is kb. a felét utcán)...itt a tök lapos homokos foson hova a faszomba endurózzak...nekem meg arra se időm, se pénzem hogy többszáz km-ekre utazgassak motorozni...
Rólad gondolom, hogy nem akarod abbahagyni
Ja...amennyiért a kisfost vettem, egy épkézláb SM szettet talán kapnék az EXC alá...
éééén? soha
tele vagy
Abba akarod hagyni az Endurozást ?
EXC is megvan még...
Én csak EXC-t próbáltam 525-t, de az is egy nagy paraszt traktor a 250-eshez képest, az SX gondolom még olyanabb lehet...persze alföldi homokba lehet hogy jobb, de oda egy LC4 620/625 is jó és sokkal olcsóbban fenntartható...
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy az 525-ös SX-ekről mit lehet/kell tudni? 2003-as évjárat.Mennyi egy felújítás? Szelepek? Meg minden egyéb,ami kell bele szezononként? 250-es 2T EXC után érdemes ilyet venni? Hobby szinten használnám,és olyat néztem amiben 6-os váltó van,endurozni használnám arra gondolom jó lenne?! Válaszokat előre is kössz...:) Üdv:F!ncy
Hehe, csak-csak nem olvassa
Ha meglessz a motor, még aznap fellövök egy galériát!
aha jóó!
de inkább lőjük be mindet a napba ..külömben a sok szar a kan cigányokból elöntene mint a vörös iszap!
na ha ezt olvassa az embered nem lesz motorod!
majd írj hogy lett e valami a motorból?
Hát valamit kitalálok az tuti! De az a 2 gyerek nagyon kevés, hisz még ott marad a terhes felesége, és még vagy 5 gyerek. Akkor inkább egy jónagy teherautót adok nekik tesztkörre, amibe az egész familia belefér...
építs be egy ön megsemmisítőt és mond hogy aksi ..és vigye legalább két gyerekét az első körben
gyerekek ne hülyéskedjetek ...két dolog van amit utálok az egyik a rasszizmus a másik meg a varjak
No igen, az 1 dolog, hogy a nigger meg a zsidó, de a legroszabb az, hogy a cigány a Te motoroddal küldi
a nigger meg a zsidó már motorozik!...de hogy a cigány is?...tudtam én hogy ezek tetézik
Haverom,most költött 3 kilót 525-re
Ajjaj, akkor a puskát készítem (mondjuk, a hangja tisztának hangzott)
de az embered vezeték neve gyanús ...lehet jegyezve van a következő holokausztra
Hehe! Igen, a színem fehér! Mással szóba sem állok!