Amikor lecseréltem a 625-öst erre, akkor még nem volt válság se, meg (részben ezzel összefüggésben) az én életem is kicsit másképp nézett még ki...sajnos a jövőbe még én is csak ritkán látok
azért ilyenkor mikor ilyeneket mesélnek örülök hogy itt lakom és a kertvégébe van egy hegység aminek a másik oldala pesten van és ..soha nem unod meg olyan helyekkel....
de ha nem a ház mögé indulok akkor a a szembelévő oldalon is van ilyen..
Tulajdonképpen már abbahagytam...az EXC-be március vége óta sikerült kemény 38 üó-t belehajtani (ennek is kb. a felét utcán)...itt a tök lapos homokos foson hova a faszomba endurózzak...nekem meg arra se időm, se pénzem hogy többszáz km-ekre utazgassak motorozni...
Én csak EXC-t próbáltam 525-t, de az is egy nagy paraszt traktor a 250-eshez képest, az SX gondolom még olyanabb lehet...persze alföldi homokba lehet hogy jobb, de oda egy LC4 620/625 is jó és sokkal olcsóbban fenntartható...
Azt szeretném kérdezni hogy az 525-ös SX-ekről mit lehet/kell tudni? 2003-as évjárat.Mennyi egy felújítás? Szelepek? Meg minden egyéb,ami kell bele szezononként? 250-es 2T EXC után érdemes ilyet venni? Hobby szinten használnám,és olyat néztem amiben 6-os váltó van,endurozni használnám arra gondolom jó lenne?! Válaszokat előre is kössz...:) Üdv:F!ncy
aha jóó!
de inkább lőjük be mindet a napba ..külömben a sok szar a kan cigányokból elöntene mint a vörös iszap!
na ha ezt olvassa az embered nem lesz motorod!
majd írj hogy lett e valami a motorból?
Hát valamit kitalálok az tuti! De az a 2 gyerek nagyon kevés, hisz még ott marad a terhes felesége, és még vagy 5 gyerek. Akkor inkább egy jónagy teherautót adok nekik tesztkörre, amibe az egész familia belefér...
de ha nem a ház mögé indulok akkor a a szembelévő oldalon is van ilyen..
Ez mostani motorod ?
Azt szeretném kérdezni hogy az 525-ös SX-ekről mit lehet/kell tudni? 2003-as évjárat.Mennyi egy felújítás? Szelepek? Meg minden egyéb,ami kell bele szezononként? 250-es 2T EXC után érdemes ilyet venni? Hobby szinten használnám,és olyat néztem amiben 6-os váltó van,endurozni használnám arra gondolom jó lenne?! Válaszokat előre is kössz...:) Üdv:F!ncy
Ha meglessz a motor, még aznap fellövök egy galériát!
de inkább lőjük be mindet a napba ..külömben a sok szar a kan cigányokból elöntene mint a vörös iszap!
na ha ezt olvassa az embered nem lesz motorod!
majd írj hogy lett e valami a motorból?