Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szereted ha férfias ? buzi-e vagy ?
ilyenem nekem is volt egyszer az egyik crfm vevői ugyan igy 5 ezer ft-on görcsöltek aztán elmentek nagy durral , kb fél ora mulva hivtak hogy ők már elindultak vissza pest felé, valahol fehérvárnál vannak de megdumálták mégiscsak kellene nekik a motor, engedjem már el azt az 5 ezret....

ez már mekkora...

mondtam nekik most ti szorakoztok vagy csak az időmet raboljátok?

ennyi a motor ára ha kell-kell hanem akkor meg hagyjuk egymást.

aztán vissza jöttek.
nem az én stílusom a 2T... nekem nagyon nem jön be ez a "sikítás"...
Jobban szeretem amikor férfiasan bömböl és üvölt
Nah meg az is tény hogy sokat köszönhetek fateromnak is....:) Köszönöm Apu!
A választ tudom hogy nem
Haverodat nem érdekli véletlen egy 250 EXC+ aprilia AF-1 csere meg némi kp?
Mondjuk ez nekem lehet azért furcsa mert én lementem 270km-ert az EXC-ért és eszembe nem jutott se üzemanyagpénzt kérni,se tankolós dumát bedobni...lehet én vagyok hüje...arról nem beszélve hogy az YZ-s srác belealkudta magának a 230-ba a kitámasztó háromszöget ,amit amúgyis adtam volna
Én elcserélném de mindkét motoromnak vannak hibái...mondjuk a KTM-nek nem sok...de pl:telószimmering,kell rá egy láncszett,meg a blokk-középtömítését ki kell cserélni.Viszont adok hozzás tartalék idomszettet+a gyári kipuffrendszert is.Most SX-é van rajt...Mondjuk a hibák 2 héten belül javítva lesznek mert lassan szétkapom...
tankolni
jah jó is az ilyen vevő....aki az én YZ-met megvette 130km-erről jött és leakarta alkudni az utiköltséget pedig a telefonba megbeszéltük a vételárat,és közöltem hogy ebből egy ezrest sem engedek.De mire ideért elkezdett alkudozni hogy ő márpedig a világ másik végéről jött.Bírom az ilyet már a telefonban alkudozik,megmondom a legutolsó árat erre neki áll kunyerálni de olyan domával hogy: engedj már el egy 5-öst lécci hogy meg tudjam tankolni...
cseréljetek

de van nálunk is egy eladó 03 as 450 exc ha kell ..tök jó állapotban...egy haveromé újkorától és nem használta agyon..minden patent eredeti és szép optikailag is..nem kell rá költeni ...az is 600forint
érdekes volt a sztori....nem tettem még meg....akkor volt 1 srác aki már foglalózni akart,h viszi minden de mégsem vitte....akkor már nézve is volt 1 másik ktm ami 2t volt talán 1 300as......dehát balfasz volt a vevőm csak beszélt nem tejelt...
Bízok benne :) 600 környékén esetleg alatt elvinném:) Egyik tesztedbe írtad hogy ki szeretnéd próbálni a 2T-t ezt meg is tetted vagy csak tervezted?
630....talán olcsóbb
drprof és mennyiért lesz eladó az EXC-d? Ha fain árat mondasz és sikerül eladni a motorjaim,lehet meg is venném
lehet elveszek majd belőle 2-t...majd eldől..
forever 2t...

hagyjatok már ezzel a minden negyedik ütem a hasznos motorokkal...
Ez is igaz ez volt az YZ-m baja is hogy állandóan síkított...Utoljára 3.-ba stiften az eredmény a galériáim között
én is agyalok egy 525-n....nem kell nekem papír semmi ,jövő nyáron ősszel lehet bevállalok 1et ha minden jól megy
Hát zoozee igen a pénz nagyúr sajnos, "diákfizetés" az iskola nem sok dollárt ad... És igen mindenképpen maradok a KTM-nél,ez tetszik bevált,ennek a legjobb a felszereltsége.A japók amúgysem jönnek be...Szóval köszönöm a segítséget,látszik a tapasztalat:)
néha ha tudok megyek 125 el hát majd elélvezek mikor síkít..
azéé érződik a kultúra
hát ha ennyi a pénz (és ugye tudjuk az nagy úr) és ragaszkodsz a ktm négyütemhez és endurózni szeretnél és a keményebbik fajtáját akarod akkor nem sok motor marad a szitán fent...de pl. 450 520 525 exc -k.. ha lehet persze a 520 -ból ami van...450 exc 04 ..05..06..07 525 ből 04 05 06 a jobbik választás ...
nem baj ne sikítson.....de akkor is akkor izgi ha csúszik a harcmező