hát ismerni nem ismerem ..de neves cégeknek is szállított be ..beszélj vele mi a pálya...de olyat csináljon neked hogy menjen is a motor ne fulladozzon alapon meg ne böffenjen le amikor megállsz ....
inkább beletennék valami akksis csavarhúzó akksiját a légszűrőbe és a ledek azzal egy hétig világítanak..csak a lámpatesteket csináljameg profi ledekből....
na szerintem meg is oldottuk a dolgot és nem áll le a gép és nem kell a gyújtásról lopni a cdi betápból...10 ezerbűűű
plussz a szaktanácsadás...
hát ha igazán át akarod alakítani az nem olcsó...de mondok árat arra is..
vannak alternatívák amik olcsóbban elérhetőek...van olyan ledes cucc/40000 fejidommal meg hátsólámpával együtt/ ami a gyújtásból lop áramot a ledek számára de nem tuti a cucc nem ajánlom...viszont van egy profi ember itt pesten aki csinált már pár motort nem pont ilyet mint a tiéd azért nem tudom egyből mi a pálya... mert meg kell nézni a tiédnél mennyi a hely meg stb..hogy mit lehetne csinálni ..és annak fényében mondana valamit...nem eccerű de megszerzem számát és összeresztelek...
inkább beletennék valami akksis csavarhúzó akksiját a légszűrőbe és a ledek azzal egy hétig világítanak..csak a lámpatesteket csináljameg profi ledekből....
na szerintem meg is oldottuk a dolgot és nem áll le a gép és nem kell a gyújtásról lopni a cdi betápból...10 ezerbűűű
plussz a szaktanácsadás...