Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ismerni nem ismerem ..de neves cégeknek is szállított be ..beszélj vele mi a pálya...de olyat csináljon neked hogy menjen is a motor ne fulladozzon alapon meg ne böffenjen le amikor megállsz ....
inkább beletennék valami akksis csavarhúzó akksiját a légszűrőbe és a ledek azzal egy hétig világítanak..csak a lámpatesteket csináljameg profi ledekből....

na szerintem meg is oldottuk a dolgot és nem áll le a gép és nem kell a gyújtásról lopni a cdi betápból...10 ezerbűűű
plussz a szaktanácsadás...
Rendes csóka szerencsétlen alig van pénze, nem is tudom miből tartja el magát.
De igen. Ismered? itt lakik tőlem nem messze pár utcával arrébb.
mert dolgoztam egy ellencégnél és oda valami ilyesmi srác mintha jenő lett volna az hordott elektromos cuccokat...ledes lámpát műszakira..
az a jenő amúgy nem simsonnal járt meg kicsit elvont figura volt?
lehet én a gúnynevét tudtam de nem ugrik most be ...viszont régen motoroztam egy sráccal és ő rendesen ismeri..megkérdem tőle
Nem valamilyen Jenőnek hívják a srácot?
a magyar Rex felügyelő
hát ha igazán át akarod alakítani az nem olcsó...de mondok árat arra is..
vannak alternatívák amik olcsóbban elérhetőek...van olyan ledes cucc/40000 fejidommal meg hátsólámpával együtt/ ami a gyújtásból lop áramot a ledek számára de nem tuti a cucc nem ajánlom...viszont van egy profi ember itt pesten aki csinált már pár motort nem pont ilyet mint a tiéd azért nem tudom egyből mi a pálya... mert meg kell nézni a tiédnél mennyi a hely meg stb..hogy mit lehetne csinálni ..és annak fényében mondana valamit...nem eccerű de megszerzem számát és összeresztelek...
Kántor?
zoozee

Az én motoromat mennyiből lehetne átalakítani hogy legyen rajta lámpácska elöl hátul? Nem igazán érdekel már a crosspálya.
Na jó nem offolok . Mert hányingerem lett.
Inkább a motorba túrkálok
ettől tényleg jobb egy blokk
Juj tényleg
Pont nem egy olyanra gondoltam
gáborunk most olvasás közben ellájult mert belegondolt
tudtam.... tuuddtttaaammm én is inkább ott sofőrködnék, mint ahol most
képzeld magad el egy sokatfürdött öreg cigánynőbe...
Neked lehet hogy mindegy, de nekem nem . Inkább nyakig vagyok egy punciban, mint egy olajos motorblokkban
ja teherkocsipilóta az okr teamnál
tucc mindent ....a nőgyógyászok attól hánynak
áhh nem csak vén róka már feladja nekünk a leckét az elkövetkezendő pár évre...
Mindegy mibe túrkálsz Ez is geci,meg az is geci munka