Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

teljesen igazad van! de csak abban bízhatsz hogy ő is korrektül elmondja mi lett cserélve és mi nem!
amúgy néztem az adatlapodat,,rendben van a hovatartozásod
az ember színe FEHÉR
Köszi szépen!
Hogy ne csak rolla beszéljünk, énis igazán mindent megvettem az Rmz-re... Főbbként a tavaszi felujitás (komplett motorfelujitás), ami majd' 300ezret kóstált. Én ezt bizton írom, ez a motor (Rmz) 2-3évig hibátlanul, mindenféle műszaki, motorikus hiba nélkül fog teljesíteni!
(ezért félek egy kicsit a cserétől, mivel tudom, hogy erre költenem nem kell, de egy használt motort mindig rizikós venni/ez esetben cserélni)
teljesen jó állapotú!
látni hogy vettek rá mindent ami kell,sok az extra rajta, jó cserének néz ki,hát sok sikert hozzá
Lehet egy 0-t lehagyott... (elvileg) közúton vagy 20-30km-t használta, néha kiment supermoto pályára, és néhanapján endurozgatott vele.
nem néz ki rosszul de ezt az 1200 kilométert meg ne edd
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...

Itt a link. Edig crossoztam, de inkább endurozni szeretnék.
Enduro, Enducross, természetesen versenyszerűen eztis.
mire akarod használni?
nincs róla hirdetés?
Bár még csak telefonon egyeztettem, de telón "keresztül" nagyon korrektnek tünik a srác!
Kiváncsi vagyok, mi lessz belőlle.
Az jó motor!
nem fogsz csalódni benne,megbízható főleg ha gondos gazdától van!
Rendben, köszi szépen srácok!
Amugy azért kérdeztem, mert jövőhéten cserélem (valószinűleg) az Rmz-met egy '03-as Exc 450-re...
10-óránként ajánlott! az olaj+ a szűrő,van aki jobban félti a motorját és hamarabb cseréli,van aki később...
Ugyanannyi.
Ez igaz... De van egy olyan variáció, mint pl. az én motoromnál is, hogy 8-10 üzemóránként olaj ill. olajcsere... Ez egy Exc-nél mennyi idő? Hány üzemóránként cserélitek a szűrőt és az olajat?
Szerinted erre van elfogadható válasz?
van!...kereskedői------mindent hogy fogyjon a raktárkészlet!
Azt teljesen szét kell szedni,a tűd be van ragadva mára sok ganajtól.Hiába cserélsz csak olajat,nem lesz jó.Ha viszont megsérted a dugattyú rudat,az a teló is egy karó marad
Meg...
Skacok/4T Exc-sek!
A 450-es exc-k is üzemórásak igaz (mint pl egy Rmz)? Mit kell, hány üzemóránként cserélni?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Meg van még a vasad?
Hát, a telóba nem kell beleülni hozzá...
A szétszedem és rakok bele alátétet, az neked "kívülről"?
Micsoda? És mi van a Ready to Race-szel? Sztem egy versenybringán azért ez már elvárható lenne, hogy progresszív rugót tesznek bele.
Meguntam egy-két parasztot, törölni is akartam magam, de azt nem lehetett...
szia mi ez az újjászületés ? átkeresztelkedés