Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia

7430 az éra ezen a számon amit mondtál. Korrektek voltak, de jelenleg sajnos nincs raktáron, uh. még keresgélek!

Üdv: Mater
ne hülyéskedj nem gond...kérdezz rá ktm boltba mennyi a mennyi és firkáld majd ide lécci..csak kiváncsi vagyok..
de adok számot törökbálinton zsembery ktm bolt....+3623339026
Szia

Akkor megnézem itthon is , ha nem gond, mert akkor gondolom a posta még hozzájön. Lehet itthon küldés nélkül drágább. Csak egy két nap körülnézek és szólok, hogyha kell. neked mindenképpen jobbulást kívánok és köszönöm a gyors választ!

Szia, Mater
hát ez a bolt szlovákiában/nána/ esztergomtól 4 kilométerre van...raktáron ilyen spirál nincs szerintem...amúgy most itthon döglök lázasan és nem jutok oda csak jövő héten ha megmaradok...de majdnem 100% , hogy meg kell rendelni mert lc4 ből nem vagyunk bespejzolva...az egy hét plussz...

amúgy együtt van a spirál a házával...
Szia

Igazad van. csak gondoltam valami elavultabb géphez hasonló méret tartozik. Az lenne a kérdésem, hogy esetleg akkor hol és mikor tudnánk elboltolni egy ilyen spirált? Ehhez tartozik spirál ház is, vagy pedig csak a belseje? mondjuk a háznak nincs baja, de ha csak együtt lehet.

Én nem egykerekeztem vele, viszont az előző tulaj sajnos főleg ezt művelte vele. Mondjuk erőől tudtam, uh nem bántásképpen mondtam. Ha a blokknak nincs ebből maradandó baja, akkor igazából ennyit elbírok.

Nagyon köszönöm a segítséget és várom a válaszod. Ha Pesten van a dolog, akár még ma is elmennék érte.

ja csináljál rá elektromosat ....azt simán megoldod 24 euroból...aztán akkor kerekezhetsz is...
hát nem kevés bár nem is sok... de semmihez sem olcsóbb szerintem drz hez vett a haver 17 ezerért ...meghát elég ritkán vesz az ember km spirált...főleg ha nem egykerekezel akkor sokáig megmarad...
Köszönöm szépen a választ!

Akkor a karburálással lesznek gondok.. :(

A 24 euro az nem kevés (mármint nem a ti áratokat szólom le, hanme sokkal inkább, hogy általában ...), nagyon nagyon köszönöm a választ és akkor nem aggódom tovább a füst miatt.

kék füstnél izgulj.....
feketénél sok a benzin még majdnem normális is lehet a szivató miatt....és ha ilyenkor még huzogatod a gázt akkor a gyorsítód is locsolja befelé a benzint...ez okozza a fekete füstöt..
kis karburálás....

kilométer madzag nálunk 24 euro
Ok! Küldöm mailban a postacímem, csak légyszi levélként add fel, mert úgy olcsóbb a posta.
Sziasztok

Remélem még találok KTm kollégát a neten ébren. Két problémám lenne főleg egy 640 lc4el 2001es. Az egyik, hogy reggel mikor indítottam a motort, akkor fekete füstöt tolt kifelé magából. Sajnos mikor gázt adtam neki akkor is nyomta és amikor kezdett melegedni akkor elhagyta , legallább is nem látszott. Esetleg van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond. Igazából azért gondolom, hogy ez rossz, mert a füst egy négyüteműből, főleg fekete , az nem szokott jót jelenteni.

A másik ami szintén fontos és égető probléma. valaki esetleg pesten tudna olyan boltot mondani, ahol tudnék kilóméter spirált venni. Esetleg egy másik motoré is jó lenne, ami stimmel. Van ebben valakinek tapasztalata, hogy mi lenne jó, vagy mennyibe kerül a gyárit megvenni? Azért is fontos nekem sajnos, mert a megtett kilóméter alapján tájolom be, hogy mikor kell olajat cserélnem és már lassan vissza kellene állítanom a dolgot, mert unom naponta írogatni mennyit mentem.

Nagyon nagyon szépen köszönök mindkét kérdésre a válaszokat.

Amúgy meg kérünk róla képet!
2db ezresért jó?
Hogy a hűtővédő kilója?
megoldható a posta! utánvétellel 31690Ft,de csak ha tuti átveszed! adatlapon van email cím, küld el a postacímed vagy ahol át tudják venni!
üdv
hali!
párban 100e, külön 50-50, 21-19 esek, ha szükséges van hozzá tengely is+2-2ezer
Akkor mostmár jöhetsz a bakonyba!
jah bocsi, nemrég KTM-es lettem...Exc 450-nel...
Szia!kerekek ?mennyi lenne?leginkább az első (21") érdekelne...köszi
Igen rendszámos! Műszakis 2 főre vizsgáztatva ami úgy tudom elég ritka!
Hajtókar, vezérműlánc, dugó ki van cserélve benne! Első telókban kb 10 óra van felújítás óta! Gumik újszerűek, burkolatok meg a matricázás is szép, láncszett is újszerű!
Hali.Rendszámos a motor?Lehet egyik cimborát érdekli.
Kellene a fék.El tudod valahogy postázni?
Eladó egy igazi ritkaság KTM Moped . Még gyári festéssel , megkímélve , új fékbetétekkel , dugóval , stb . 25 000 Ft .
11
Nem tudom hány lóerősek ezek gyárilag, de semmi teljesítménynövelő extra nincsen rajta!