Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Berget eladtam,kicsit jobban utcára való motort akartam.

Vogue:Igyekszem több részvételt nyilvánítani jövőre Nem nála találkoztunk,volt dolga a közelben és ott találkoztunk.

gecsa: Fs650-em sosem volt,így nem tudom,hogy az mit tud
Köszi mindenkinek
És a Palit látta valaki? Úgy eltűnt megint mint a közmondásos aranyóra...
nézd mááá az áruló
gratula
tavasszal akkor jövöl pályázni megint?
az én szarommal nem találkoztál Palinál?
hűű ha friss ló ...gratulálok...

mi lett bergeddel?
a Berg már elkelt?
akkor ez nem üzemórás igaz? És tud vmivel többet mint az fs 650? anno mikor mentem a Palcseeéval,huhúúú így vigyorogtam mikor leszálltam
igen az
Palcsee féle gép? Fasza! Gratulálok! balesetmentest
Klubtag lettem
hello mindenkinek eladó egy Honda crm 50ccm most lett felújitva a blokkja , csere is érdekel de csak Ktmre és még ráfizetek is ha muszály mennyiért lehetne venni egy jó 250es ktmet? vagy egy kis bajjal
hát ha egy cr500 erősségű gépet akarsz akkor vedd meg. havernak csak 360a van, de brutális nagyon. sztem endurozni felesleges ekkora. dehát izlések és pofonok:)lehet h ha kiprobálnád beleszeretnél
Hali endurot szeretnék venni ezt néztem ki errről esetleg valami infot vagy véleményt vagy tapasztalat esetleg valakinek

http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_exc_380-4202849

itt is fenn van de igazábol csak 300ccm láttam edddig ez a 380 as milyen lehet

Köszi a választ
MuZs
köszi!
Vki tudna mutatni vmilyen oldalt ami a KTM gyárról és történetéről illetve a termékeiről szól? Nagyon megköszönném
2005.
Szerintem azon kívül hogy rondább a kétkipufogós, semmi.
jah és a 6szöglámpás verzióra vonatkozóan érdekel...
a 640-es milyen évjárattól 2 dobos? vagy mi a különbség hogy 1 vagy 2 dobja van?
kawaszati a spirálos cég neve,
itt pedig a füst,nekem is fekete
biztos 875 forint volt akkor a dolcsi....
Én, a 8 dolláros üzimérőt 7 rugóért kaptam
ha majd nyakig és a hó
és nem dzsanel a szupermoto

na majd akkor szétszedem
aha
csőváz. te tudsz alkatrséz ügyben segíten ( még nemkell) tömités készlet a labancomhoz amiben nincsen kiegyenlítő tengely.

meg tudod az a régifajta kuplung amihez a multkor tettél be rajzot na ahoz lamella kurvadrága de nekem kéne olcsón MAJD :D
biztos nézik a fórumot nem tettek rá csak egy ezrest