Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fél hobbi szinten szoval évente 2x3x kifogom
ilyne sok kell bele 0,65lityo
meg dehogy kell 5-7 óránként cserélni , elvileg évente egyszer kell cserélni ha csak hobbi szinten nyomod
köcköc most a motromról pár szót lécci, Attitól vettem, Nautilus lökjed az infot vagy akárki aki tud vmit léccciléccci
asszem 4000 forint egy liter belőle
motorex 15w-50-es 4T motorolaj kell bele hivatalosan
Motorex váltó olaj Gear oil Amúgy autómata váltó olajok is jók bele Atf-esek asszem.
jah és pontosabban milyen olaj? motorex micsoda?
Én meg Biatorbágyi A 2006-2007-es blokk között asszem csak a kuplung dekli különbözik.A 2007-én külön szét lehet kapni a kuplung kosárnál!
dede tőle vettem mit tudsz drága tesvírem?
Srácok, van valami különbség a 2006-os és 2007-es 450 EXC blokkok között?
motorex, 650ccm, 5-7 üzemóra, budaörsi vagyok, de nem tudok róla semmit, hacsaknem bencsik attilától vetted :)
köszi a segitséget, az a baj h itt egyik sem 125, van hasonlóság az itt felsorolt blokkokkal? mert én még nem szedtem szét az enyémet.
milyen váltó/motorolajat ajánlottok a 2003-as exc 125-be és mennyi kell bele és milyen idöközönként illik cserélni?
Valaki tud valamit am a mocimról mesterszállásról vettem a krosszmotorok.hu-n volt valami budaörsi csávóé volt?
én itt nézegettem manualokat,van ez+az közte, ha találsz magadnak valót akkor már segítettem! teleszkópot láttam benne,de lehet csak 2006oshoz volt? passz

manual
Sziasztok!

Tudjátok e honnan tudnék szerezni robbantott rajzot SX 125-höz (2003), illetve, hol találok futóműbeállitáshoz segédletet.
Nem azzal van baj,ahogy megtervezték,hanem azokkal akik a szerelősoron összerakják És egyre több a szar,valamelyik műszakjuk tanulókat,vagy hót hülyéket alkalmaz,a minőség ellenőrök meg olyanok ezek szerint, mint a tököm Itt a baj,és ez nem csak a KTM-re vonatkozik
tegnap láttam egy 350sxf-et itt egy ismerősnek... ugye azon is rajta az öninditó! hát a motor geci jól néz ki,ultra jó hangja van,nyomaték van bőven(na nem 525exc...) ,de mikor nyomta a gombot azt hittem hányok egyet... jó-jó,de szokatlan,főleg egy vér krosszon! enduron nem fikázom,had legyen rajta,de egy krosszon?
tudom hogy már rég óta 450sxf-en is van de NA ez ott volt a maga gyönyörében és az önindító el vett belőle picit

és nekem tetszik hogy nem fekete kerékvan benne!
Akkor várjuk a szerelők hozzászólását!
Tesztekben ha jól emlékszem annyit írtak, hogy blokkon nem viszont futóművön változtattak, de a szerelők majd megmondják...
Srácok, van valami különbség a 2006-os és 2007-es 450 EXC blokkok között?
Az a baj,hogy a régieket a hanyag gazdák miatt kellett generálozni,az újakat meg azért mert nem annyira jók.
Jajj de penge hangja van
ja 125-s