Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kivenném alóla a bakot...
Nem érne le róla a lábad
Eladó!
250es KTM Rotax blokk egyben vagy bontva!
nagyon akció!

orozoli2002@yahoo.com

06304351769
nekem ez kéne ..ez is factory sőt nem is replika...és rá sincs írva
Na ennyi a májsztró megmondja a fákktori lényegét
na mizu vettetek már motort faktory telóval? amúgy abba a six days telók vannak és annyiban különbözik a simától az első hogy a tetején olyan csavar van amiről beszéltünk tegnapelőtt kb. hogy lehet picit rugóelőfeszíteni vele csalásként ...szóval semmi ez is gyakorlatilag felesleges mert igazából a "nagy" hangolás a rajtkész súlyod szerinti rugócserékkel kezdődik .../ez soha nem érdekelt senkit sem pedig ezzel kezdődik a ktm könyv...hogy a 75 ..85 kilos pilótáknak van összeszerelve a motor gyárilag/...a hátsó gátlón (ez egy hajszállal hasznosabb is) csak annyi a plussz,hogy a tetején dupla szelepház van amivel a befelé csillapítást két sebesség szerint tudod állítani (de itt is amit használnak pilóták ez helyett a két külön tekerős factory cucc.....szóval nem lenne ez rossz de pénzt nem ér ....inkább telót csinálnék ill. nekem van ...a saját valagamra...az a nagy csoda nem az aranyszinű powerparts zselés titán pdtdihdi tekerő csingilingik... bár a diszkó előtt jobban néz ki vitathatatlan de az erdőbe nem biztos hogy az megy elöl...
Akko vegyed a 2007-est de nem jobb az a futómű Az is csak sima gyári(factory) Ha jó futóművet akarsz úgyis hozzá kell nyúlnod
majd beírom ide mennyit kérne..
Igen. Néztem már, bár elég ritkán van időm már olyan "messzire" motorozni. 4-5 éve csatangoltunk arra sokat.
hát attól függ mennyit kérne érte.. 2004-es ha jól látom.. végülis megkérdezheted...
Beszarás most értem haza épp gyarmatról.... Én meg szandai vagyok,gondolom vágod
Aham...
http://www.youtube.com/watch?v...

haveré nem tom eladja-e még..de ha gondolod megkérdezem..
há nem...jó szórakozás
Nehogy azt hidd ,hogy annak jobb a futóműve
Raks te gyarmati vagy?
nem fontos a papír csak egybe legyen és minnél fiatalabb legyen...
papíros?
sziasztok! nem tud vki 300 exc-t eladót?
1
2

Igaz nem Honda, és nem is 18/21es kerekek, de ilyenre gondoltál?
Vedd meg az enyémet, igaz csak 450 de elég az... A futóművet meg Csika1 személyedre szabja. Jobb lesz mint a Factory...
Ráadásul Vác nincs is messze Gyarmattól...
Bugic, 2007-est akarok mindenféleképpen...és a futómű miatt akarok Factory-t...
végűl is rakhatnál a cbr-re is 18-21 colos bütykös gumis kereket, és irány a terep ...