Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Küld el,megcsinálom Ár,elérhetőség adatlapomon.
Azt nem értem ha fennt állítom a "megfogatást" vagyis a kirugózást miért jön vissza lassabban ha "-" -irányba tekerem, ha + irányba akkor meg gyorsabban..? jah levettem a futóról betettem a garagéba és ez idő alatt annyi levegő jött ki a telóból , a gumikat fel tudtam volna fújni vele. Olaj nem folyik a telóból. Vélemények?
jaja
Ha nem haragszol bejelöltelek
fészbuk?
jó reggelt
Jobb ez, mint az új
egy ilyen gép elkéne a kertimunkákba:D
kurvárakéne, hangja állat, meg ahogy megindul :D
tuuutuuutuuutÚÚÚÚÚ!:D
naonkéne
jo reggelt..

és persze a Porsche tök véletlenűl keveredik oda az autopályára, mikor az RTL 2 motormagazin ott forgat a 800 lovas bömcsivel...

aha nekem meg tollas a hátam, és nemsokára fogok tudni repűlni.
azt a kurva élet, 26 másodperc alatt megy a 0-300km/h sprint!

Érzésre se lehet semmi.

Végefelé nagyon tetszik ahogy szivatja a Porsche-t.
Gyönge franc!
valaki itt nem farmerama-zik?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_sm_640_lc4-4158381

pl erről a gépről mi a véleményetek? hol mit érdemes megnézni egy ilyen gépen? eddig még nem volt nagymotorom csak robogóval jártam de tavasszal egy ilyen lenne a terv...
milyen is van a 08asba? zoozee? cartridge vagy mi, hogy kel leírni,utánna olvasnék
milyen lm ez lapos elem ?
az LM teló nekem bejött,lásd most a 08asba van,kicsit jobban fexik ez mint a 08as ami nem rám van hangolva...
Hát azt még elgáncsolom, de, ez lasnyú tempóná magas.Az ec300 alacsony mocc, ehhez képest
Hát nem tudhatok mindent,nem látogatom nap mint nap a fórumot,főleg most hogy kolis vagyok...Arról nem is beszélve hogy sosem lehet tudni

Amúgy ja, ilyen szakmám pont nincs
köszi, csak gyűjtöm az infókat...

szerelőm azt mondta azok megbízhatóbb gépek mint a 640. de viszont nekem külsőre meg jobban az jön be
még ha zoozee-tól kérdezted vna