amúgy még ha kibaszott szerencséd lenne ...megkéne nézned még azt , hogy véletlen nem a kúpon fordult-e meg a lendkerék ...és elnyírta az "éket" ami igazából íves retesz....mert az ingyen meg tudod csinálni..de akkor se erőltesd ezt a lovat...
Igazából olyan változatra gondoltam, amin nincs ennyi luk elől. Azt értem, hogy terepezéskor ettől véd, de szerinted akkor attól nem védi a blokkot, hogy egész úton a koszos víz folyamatosan megy a blokkra?
Végül is igazad van, csak gondoltam ezzel tudom védeni valamennyire.
ami neked kellene az az a cucc ami főtengely végén van és mágneses és azzal fejlesztik az áramot...ennek szoktak lesazakadni a szegecsei és elpörög az agyrészen a mágnesrész...
rossz hír viszont , hogy nagyon régi a ktm amire kéne és azokra drága az alkatrész....mondjuk ez újhoz se olcsó...
Nagyon sokszor nagyon sokat segítettetek. Most lenne még egy nagy kérdésem.
Esetleg nincs véletlenül valakinek LC4re motorvédő lemeze. Arra gondolok, amely alulról a vázra csavarozható és a takonytól védené a bringámat ebben az időben. Ha lenne valakinek esetleg mintája, akkor le tudnám gyártatni akár talán több példányban is, de egy mintának vagy egy vázlatos rajznak is örülnék méretekkel.
Az is jó, ha valakinek eladóban lenne mérsékelt áron.
A mellékelt képen látható, hogy mire is gondolok pontosan.
Nekem Kawazsolti segített és adott árakat. Nem akarom reklámozni, nehogy megszólják, de fordulj hozzá bizalommal. Az a neve itt a fórumon! És annak ellenére, hogy kawazsolti, ami kell meg tudja rendelni neked és futárral megkaphatod.
Hello mindenkinek !
Felteszem újra a kérdést, 91\' KTM MX 250-eshez alkatrész forrás kéne-kell-kellene,
ha valaki tudd vagy hall valami pontosat az megköszönöm. rastar9@gmail.com
Ha nem akkor nem lesz KTM-em . Köszi ...Feri.......
Fogalmam sincs mennyit jelent, szerintem alul valamivel rosszabb mint az Albert-féle, a gyárihoz képest nem vettem észre nagy különbséget...Gustafsson szerint felül észrevehetően erősebb vele mint az eredetivel, ha Ő mondja akkor biztos úgy van...
Igazából olyan változatra gondoltam, amin nincs ennyi luk elől. Azt értem, hogy terepezéskor ettől véd, de szerinted akkor attól nem védi a blokkot, hogy egész úton a koszos víz folyamatosan megy a blokkra?
Végül is igazad van, csak gondoltam ezzel tudom védeni valamennyire.
Köszönöm a választ
Üdv: mater
ami neked kellene az az a cucc ami főtengely végén van és mágneses és azzal fejlesztik az áramot...ennek szoktak lesazakadni a szegecsei és elpörög az agyrészen a mágnesrész...
rossz hír viszont , hogy nagyon régi a ktm amire kéne és azokra drága az alkatrész....mondjuk ez újhoz se olcsó...
Ami nekem volt anno, azt vbandit csináltatta valahol, szerintem kérdezd meg őt (DRZ topikban fordul elő mostanság).
Nagyon sokszor nagyon sokat segítettetek. Most lenne még egy nagy kérdésem.
Esetleg nincs véletlenül valakinek LC4re motorvédő lemeze. Arra gondolok, amely alulról a vázra csavarozható és a takonytól védené a bringámat ebben az időben. Ha lenne valakinek esetleg mintája, akkor le tudnám gyártatni akár talán több példányban is, de egy mintának vagy egy vázlatos rajznak is örülnék méretekkel.
Az is jó, ha valakinek eladóban lenne mérsékelt áron.
A mellékelt képen látható, hogy mire is gondolok pontosan.
Köszönöm, mater
Nekem Kawazsolti segített és adott árakat. Nem akarom reklámozni, nehogy megszólják, de fordulj hozzá bizalommal. Az a neve itt a fórumon! És annak ellenére, hogy kawazsolti, ami kell meg tudja rendelni neked és futárral megkaphatod.
Üdv: mater
Esetleg az idomot külön.
Felteszem újra a kérdést, 91\' KTM MX 250-eshez alkatrész forrás kéne-kell-kellene,
ha valaki tudd vagy hall valami pontosat az megköszönöm. rastar9@gmail.com
Ha nem akkor nem lesz KTM-em . Köszi ...Feri.......
Meg van, de csak kompletten adom el. Tehát index kapcsoló, vezeték, relé, visszajelző, indexes rendszámos idom.
A hangtompító gyári. Terepen feleslegesnek tartom a zajongást...